Merhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı
silik çizgi görünüyor ilk defa test yaptığım için anlayamadımMerhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı olun
Ay MaşaAllah var annesi sağlıkla değerin artsın inşaAllah hayırlı uğurlu olsunMerhaba 11 kasımda transfer oldum bugün 8. Günüm dayanamayıp test böyle çıktı sevinmeliyim lütfen yardımcı olun
Ekstra bir şey yaptınız mı peki
Var mı gerçekten çok şükür Allah’ıma rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAy MaşaAllah var annesi sağlıkla değerin artsın inşaAllah hayırlı uğurlu olsun
Amin balım ben de böyle çizgi ile öğrenmiştim önceki transferim de Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeVar mı gerçekten çok şükür Allah’ıma rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin Allah razı olsunAmin balım ben de böyle çizgi ile öğrenmiştim önceki transferim de Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Ekstra bir şey yaptınız mı peki
Ya ben yaptırdım pazarteside transfer olacak bir an korkttum inşallah tutunurlarBen pgt yaptırmadım ama doktorum istedi özellikle kabul etmedim hep bundan korkuyordum anne Rahmi genetiği duzeltebilir demişti benim kendi ilimdeki doktorum ama pgt için sıvı alınırken zarar verilebilir demişti ben istemedim çok iyi yapılması gerekiyor ha çok düzgün yapanlar da var pgt ki olup tutmayanda çok
Yok canm iyi merkez ise sorun olmaz içini ferah tut senYa ben yaptırdım pazarteside transfer olacak bir an korkttum inşallah tutunurlarüzüldüm şimdi
Ankarada Tolga ecemişe gidiyorum onun anlaştığı yer genart iyi deniliyor inşallah öyledirYok canm iyi merkez ise sorun olmaz içini ferah tut sen
Canım niye koldan göbekten olması lazm o önde giden yumurtaları durduruyor tabi doktorun dedi ise bilememde ben göbek diye biliyorumHayırlı aksamlar kızlar amh düşüklüğü nedeniyle tüp bebege başladım bugun 5.gün 225 ganol f kullanıyorum yarın cetrodite başlayacagım ama koldan sadece sunu net hatırmaıyorum iğneyi tamemen mi batırıyım yoksa biraz mı onu sormak istedim yardımcı olursanız cok sevinirim
Hep okudugum göbekten Koldan denildi anlattılarda ama sadece iğne tam mı batırırılmalı onu unuttumCanım niye koldan göbekten olması lazm o önde giden yumurtaları durduruyor tabi doktorun dedi ise bilememde ben göbek diye biliyorum
Evet iğne ucu tam girmeli yoksa ilaç dışarı verir. Zaten küçük ince iğnesi ayarlama yapacağın kadar büyük birşey değil. Ve evet cetrotide göbekten kullandım ben deHep okudugum göbekten Koldan denildi anlattılarda ama sadece iğne tam mı batırırılmalı onu unuttum
Dr dediği şekilde ilerlemekden başka çarem yok kafama göre hareket edememEvet iğne ucu tam girmeli yoksa ilaç dışarı verir. Zaten küçük ince iğnesi ayarlama yapacağın kadar büyük birşey değil. Ve evet cetrotide göbekten kullandım ben de
kızlar Progestan fitil yapıp 1,5 saat uzandım kalktım WC’de beyaz dış kapsülü gördüm afedersiniz ya bu normal mifitil olayı darlandırıyo insanı ya. Sanki akıyor gidiyor gibi hissediyorum hep
Evet balım normal kalıntısı gidecek zaten. Bana hemşirem dedi rahim alması gerekeni alıyor kalıntısı akacak normal korkun olmasın.kızlar Progestan fitil yapıp 1,5 saat uzandım kalktım WC’de beyaz dış kapsülü gördüm afedersiniz ya bu normal mifitil olayı darlandırıyo insanı ya. Sanki akıyor gidiyor gibi hissediyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?