• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bu arada benim söylediklerimi doktorum yumurta toplama değil transfer aşaması ve sonrası için dedi.Ben şuan transfere hazırlanıyorum inşaAllah Kasım'da bebeklerimiz bizimle olacak canım kızlar hepimiz birbirimize bebişlerimizin haberini verip gebelik yakınmalarımızı paylaşıyor olucaz 🙏❤️🥰

Merhaba teşekkür ederim🙏 ben ozaman transfere kadar kullanmıştım transfer sonrası bıraktım. Şimdi de dün estrofeme başladım yine günde bir bardak olacak şekil kullanıyorum. Ben ozaman faydasını gördüm transferden 5 gün önce kontrol de doktor baktığın da harika üç çizgi olmuş demişti. inşaAllah bu sefer de faydası olur. Ben tarım krediden donmus nar suyu var ondan aldım ozaman da ondan kullanmıştım.Transfer sonrasi da kabak çekirdeği, ceviz ve badem önerilmişti onlardan yemeye çalıştım kabız olmamak için kuru kayısı yemiştim her gün bir haşlanmış bir yumurta kefir avokado bunları kullanmıştım ozaman. Yine bunları şimdiden tüketiyorum transfer sonrası da devam ederim. Allah'ım hepimizin tedavisini hayırlı uğurlu eylesin hepimiz bebeklerimize kavuşalım sağlıkla 🙏🥰
Amin inşallah süreciniz çok güzel geçsin tek testte çok güzel bir pozitifiniz olsun sağlıkla hayırla

Kırmızı pancar ,yeşil elma ve havuç rendele dereotu veya semizotu doğra bir portakalı dilimlere ayır üzerine limon suyu sık 1 yk zeytinyağı dök en üste kabak çekirdeği serp

Kızlar biraz araştırma yaptım şöyle bir tarif buldum içinde bu dönemde ihtiyacımız olan sebze meyveler var bunlara ek olarak öglenleri

1 sb probiyotik kefir
1 sb karışık orman meyveleri
Chia tohumu
Keten tohumu ile smoothie yapıp tüketebiliriz transfer sonrası 🌸

Kırmızı pancar ,yeşil elma ve havuç rendele dereotu veya semizotu doğra bir portakalı dilimlere ayır üzerine limon suyu sık 1 yk zeytinyağı dök en üste kabak çekirdeği serp

Kızlar biraz araştırma yaptım şöyle bir tarif buldum içinde bu dönemde ihtiyacımız olan sebze meyveler var bunlara ek olarak öglenleri

1 sb probiyotik kefir
1 sb karışık orman meyveleri
Chia tohumu
Keten tohumu ile smoothie yapıp tüketebiliriz transfer sonrası 🌸
Ve sebze veya baklagil yemeklerimize ilik suyu katıp kullanabiliriz tabiki beslenme kişiden kişiye göre değişkenlik gösteren bir şey 🙏🏻

Bende kasımın ilk haftası transfer olacağım inşallah 🙏 3. Denemem olacak daha önce dogal yolla hamile kaldım ama gelişim durdu morfoloji sorunu vardı yaş 41 embriyolar da sağlıklı olmuyor çoğunlukla. Kürtaj histeroskopi falan derken pgt sonucunu bekledim iki ay önce pgt olmadan transfer yapıldı tutunmadı şimdi bi tane 6. Gün pgt Li 5ba embriyo transferi olacak inşallah tutunur dua edelim birbirimize Şişli memorialde tedavi görüyorum doktorum gönül hanımdı yarın randevum lale hanıma verdiler

Bende kasımın ilk haftası transfer olacağım inşallah 🙏 3. Denemem olacak daha önce dogal yolla hamile kaldım ama gelişim durdu morfoloji sorunu vardı yaş 41 embriyolar da sağlıklı olmuyor çoğunlukla. Kürtaj histeroskopi falan derken pgt sonucunu bekledim iki ay önce pgt olmadan transfer yapıldı tutunmadı şimdi bi tane 6. Gün pgt Li 5ba embriyo transferi olacak inşallah tutunur dua edelim birbirimize Şişli memorialde tedavi görüyorum doktorum gönül hanımdı yarın randevum lale hanıma verdiler
Selamlar bende aynı hastanedeyim süreciniz çok çok güzel geçsin 🤍

Arkadaşlar ben doğal gebelikte gelişim durunca kan pıhtılaşmasına da baktırdım eşimle genetik testlerimizde sorun çıkmadı ama kan pıhtılaşması böyle çıktı.
  • MTHFR (C677T) → Heterozigot
  • MTHFR (A1298C) → Heterozigot
  • PAI-1 (4G/5G) → Heterozigot

İki kez transfer oldum hiç kan sulandırıcı verilmedi yarın yine sorcm bilen var mı hamile kalırsam mı veriliyor acaba forumda da araştırdım bu şekilde olanlar hep kullanmış

Benim bat 10 Kasım'da regl olunca gidip başlayacağım dondurulmuş iki tane üçüncü gün embriyom var umarım sağlıklı ilerler başlamadan önce yapılması gereken tutunma için ek takviye önerileriniz var mı acabaaa 🥹

Arkadaşlar ben doğal gebelikte gelişim durunca kan pıhtılaşmasına da baktırdım eşimle genetik testlerimizde sorun çıkmadı ama kan pıhtılaşması böyle çıktı.

İki kez transfer oldum hiç kan sulandırıcı verilmedi yarın yine sorcm bilen var mı hamile kalırsam mı veriliyor acaba forumda da araştırdım bu şekilde olanlar hep kullanmış
Benim de bildiğim heterezigot olunca kan sulandırıcı kullandırıyorlar. Genetik doktoruyla görüştünüz mü bu konuyu

Ben devlette tup bebek deniyorum da haftasonu kapali oluyor haliyle
Hangi hastanede deniyorsunuz? raporlu mu ve ücret ne kadar tutar dediler.? Bende Harran üniversitesinde tüp bebeğe başlıyorum adetim olunca başlayacağız dedi doktorum

Benim de donmuş embriyolarım var ben transfer zamanı ve sonrası kullandım. Daha önce gebe kaldım geçen sene ama kaybettim. Şimdi yeni transfere hazırlanıyorum bugün ikinci günüm rahim hazırlığı için estrofeme başladım. Ben sigara kullanmıyorum ama eşim aşırı çok içiyor benim yaş da var ama bu nasip işi biz dua edelim Allah'ım Ol dedikten sonra hepsi boş. İnanalım olacağına 🙏ben önceki transferim de neler yaptım ise aynı yapmaya çalışıyorum. Suan nar suyu özellikle kullanıyorum. Ama dediğim gibi dengeli şekil de faydalı herşeyden tüketmeye çalışıyorum. Transfer sonrası kabak çekirdeği, ceviz,badem kuru üzüm ve kayısı yine yerim. Paketli işlenmiş herşeyden uzak durun benim doktorum gluten ve yapay şeker de kes dedi ama tamamen kesemedim.ne derlerse yapmaya çalışıyoruz Allah'ım güldürsün yüzümüzü ❤️🙏
Amin hepimizin insallah. Gluteni ben de kesmeye uğraşayım tam bir makarna canavariyim. Umarım güzel sonuçlar alırız🤍

Benim de öyle ya tarihlerim. Bi de durumumuz da benziyor. Eşte varikosel 3. Sperm seçilerek yapıldı ameliyat olmadık. 5. Gün embriyosu transferi bekliyorum kasım sonunda inşallah 🙏🏼
Merhaba benim eşim de de varikosel var ameliyat yerine tüp bebeği tercih ettik. Tutma şansı nedir birşey dedi mi doktorunuz ? Sayı 12 milyon morfoloji 4 ileri hız %13 toplam hareketlilik %40 eşimin yaşı 32 korkuyorum olumsuz olur diye

Benim de aynı pıhtılaşma testim bu şekilde. Bana transferim de ve hamilelikte kan sulandırıcı vermişlerdi. Hematoloji doktoru heterozigot olduğu için yalnızca iğne kullanarak tek doz gebelikte yeterli olacaktır hatta ilk 3 ay sonrası kesilebilir de çünkü yeni calismalarimiz da heterozigot olmasının sorun yaratmadığı kanısı var dedi. Ama tüp bebekte kullandığımız hormonlarda kan pıhtılaşmasına sebep olabildiği için mutlaka tedbir amaçlı veriliyor. Ben şuan rahim kalinlastirma aşamasındayım coraspin kullanıyorum nasip olursa transfer sonrası clexan da eklenecek. Doktoruna söyle bazen atlayabiliyorlar ya da heterozigot olduğu için önemsemiyor da olabilirler. Bana genetik doktoru özellikle PAI -1 (4G-5G) heterozigot olmasının düşük sebebi olabileceğini söyledi ama monozigot olmadığı için daha hafif doz yeterli gelecektir dedi.digeri daha ağır oluyormuş

Amin hepimizin insallah. Gluteni ben de kesmeye uğraşayım tam bir makarna canavariyim. Umarım güzel sonuçlar alırız🤍
Migros da pastavillanin glutensiz makarnası var ben de çok severim dene bir de scharın unu var migrosta en iyisi o içinde karni yarık otu da var kıvam olarak daha iyi oluyor ayrıca ekmeği de scharin güzel Allah affetsin diğerleri çok tuhaf oluyor. Bulursan onu dene. Ben uzun süre yemedim hiç dikkat ettim ama bu sıralar az da olsa tüketiyorum. Bunu ye şunu yeme böyle tembihleyince kendimi benim bir süre sonra ondan midem bulanmaya başlıyor onun için kendimi sartlamadan yemeye çalışıyorum. Artık dengem bozuldu yıllardır uğraşıyorum insaAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Migros da pastavillanin glutensiz makarnası var ben de çok severim dene bir de scharın unu var migrosta en iyisi o içinde karni yarık otu da var kıvam olarak daha iyi oluyor ayrıca ekmeği de scharin güzel Allah affetsin diğerleri çok tuhaf oluyor. Bulursan onu dene. Ben uzun süre yemedim hiç dikkat ettim ama bu sıralar az da olsa tüketiyorum. Bunu ye şunu yeme böyle tembihleyince kendimi benim bir süre sonra ondan midem bulanmaya başlıyor onun için kendimi sartlamadan yemeye çalışıyorum. Artık dengem bozuldu yıllardır uğraşıyorum insaAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Bu bilgiler icin çok tesekkur ederim. Umarım nasip olur Allah goruyordur nasil cabaladigini. Herkesin sinavi farkli Allah guzeliyle kolayi ile karsilastirsin. Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi. Olmasi ayri sinav olmamasi ayri. Hangisi kolaysa hayirli ise hangisi bizler icin daha iyi ise onu nasip etsin. Biz bilmiyoruz cunku yollarin sonu neye çıkıyor. Elimizden geleni yapalım bize düseni. Sağlikli hayirli evlatlara kavusuruz umarim🤍 bilgiler deneyimler icin cok tesekkurler tekrardan

Benim de bildiğim heterezigot olunca kan sulandırıcı kullandırıyorlar. Genetik doktoruyla görüştünüz mü bu konuyu
Benim de sonucum bu şekilde çıktı. Doktorum bir yorum yapmadı. Aklıma takıldı ben de bir sorayım doktora

Eklentiler

• IMG-20251020-WA0009(1).webp
    IMG-20251020-WA0009(1).webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 12
Bu bilgiler icin çok tesekkur ederim. Umarım nasip olur Allah goruyordur nasil cabaladigini. Herkesin sinavi farkli Allah guzeliyle kolayi ile karsilastirsin. Biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi. Olmasi ayri sinav olmamasi ayri. Hangisi kolaysa hayirli ise hangisi bizler icin daha iyi ise onu nasip etsin. Biz bilmiyoruz cunku yollarin sonu neye çıkıyor. Elimizden geleni yapalım bize düseni. Sağlikli hayirli evlatlara kavusuruz umarim🤍 bilgiler deneyimler icin cok tesekkurler tekrardan

Ben 11. yıla girdi bu yolda çabalıyorum. Sayısız tedavi deneme neredeyse denemediğim birşey kalmadı desem yalan olmaz. Onun için fayda gördüğüm bildiğim ne varsa benim durumum da olan herkese söylemek istiyorum bu yol öyle çetin ki geçmeyen bilemez. Allah'ım hiç birimizi bu yolda kucağını boş koymasın o kadar gönülden bunu diliyorum ki. Yaşım 42 oldu bazen umutsuzluğa kapılıyorum sonra diyorum Allah'ım yaşımı da halimi de görüyor ben umudumu kesmiyorum. Bu sefer insaAllah sağlıkla nasip olsun🙏❤️

Back
X