Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Amin inşallah inşallah sizde hayırlısıyla transfer olup pozitif sonuç alirsnz

Dondurulmuş embriyo transferinden önce başlayacağım progesterona 5.gün embriyosu olduğundan 5.gün iğnemi yaptıktan sonra mı transfer olmalı önce mi onu anlamadım

Arkadaşlar progesteron dex 25 mg iğneninizi saat kaçta yapıyor sunuz
Bana 15.00 da vur dendi. Ama seçme şansım olsa akşam saatleri yapardım. Progestan sonrası gaz ve rahatsızlık hissi oluyor. Daha geç bi saatte vurup, bu süreci uykuda geçirmek mantıklı olurmuş gibi geliyor.

Bana 15.00 da vur dendi. Ama seçme şansım olsa akşam saatleri yapardım. Progestan sonrası gaz ve rahatsızlık hissi oluyor. Daha geç bi saatte vurup, bu süreci uykuda geçirmek mantıklı olurmuş gibi geliyor.
Gazı o mu yapıyor ya perişan oldum gazdan.

Kızlar transfere hazırlıkta 2şer olmak üzere 3 kere progesteron fitil verdiler. 8, 4 ve 12 de yap dediler. Transferden sonra sayı azalıyor mu? Değişti mi sizin ilaçlarınız. Öğle 12 de iğne 4 te fitil evden çıkamıyorum

Evet ya progesteron rahim Kaslarini yumuşatırken bagirsaklari da aynı şekilde etkiliyor. Bu da ciddi gaza sebep oluyor. Hep onun yüzünden
Evet ya bana bu sefer kalçadan verildi olduğum anda daha iğneyi çekmeden sol kasığıma sancı giriyor. Hepimize şifa olsun inşaAllah bebeklerimiz tutunsun

Ben sadece günde bir kere iğne kullandım hap kullanmadım

Her doktorun verdiği ilaçlar değişiyor bence kişiye özel

Aynı şekil devam ediyor canım transfer sonrası da doktorun ne zamana kadar kullanman gerekiyor derse o zamana kadar. Bazı 12. Hafta bazı doktorlar ise 10. Haftaya kadar kullanımı uygun görüyor

Evet ya bana bu sefer kalçadan verildi olduğum anda daha iğneyi çekmeden sol kasığıma sancı giriyor. Hepimize şifa olsun inşaAllah bebeklerimiz tutunsun
Sizin kalçadan olunca direkt kana karışıyor ondan çok daha hızlı etkiliyor muhtemelen. Amin insallah. Sağlıklı gebelikler elde edelim de gaza da igneye de razıyız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…