Yaa çok iyi anlıyorum seni karar vermek çok zor ama kalbinden geçeni dinle bence eşinle de konuş o an yaklaştıkça bi tarafın ağır basacaktır bence eminim hakkında hayırlısı olsun iniallahMerhaba kizlar bugun transfer gunu sizce ne yapmaliyim, Hastane aradi simdi 1 mi 2 mi embriyo koyalim, Ben in birinci 27 yas olunca Tek konmustu tutmustu ama 20 haftama kadar dusuk tehlikesi ilaclarla gecti, simdi 32 yasindayim istersem 2 konulacak Dr. Karar versin denim, 2 konur da bunyem kaldirmazsa yad a Tek de tutmazsa cok kararsizim
Ben de dün oldum inşallah sağsalim tutunurlarSelam canım nasılsın nasıl gıdıyor test günün yaklaştı sanırımbende dün transferımı oldum ıkı tane koydular sımdılık Iyıyım ben normal hayatına dönüşümü yaptım hızlı bır sekılde
Kesinlikle ama siz biraz rahatlayabilirsiniz predikctorda da awoxta da çizgiler çıkmış. Çok güzel masallahÇok teşekkür ederim,hepimiz için en güzelini dilerimpredictor ile de sağlamasını yaptım aslında, iki gündür ikisi de silik çizgi çıkıyor fakat bugünkinin biraz daha fazla koyulasmasini umdum. Sanırım biraz aceleci davranıyorum. Az daha sabretmekte fayda var
Tesekkur ederim Allah razi Olson❤Yaa çok iyi anlıyorum seni karar vermek çok zor ama kalbinden geçeni dinle bence eşinle de konuş o an yaklaştıkça bi tarafın ağır basacaktır bence eminim hakkında hayırlısı olsun iniallah
Su içme o zaman çıkmaz birikmesi lazm idrarın bir kaç saat sabah yap yada aynı gündeyiz benimde altıncı günüm evde iki tane testim var yapmadmCanım diyorum yapsam silik olsa varsa gösterir biraz su içim rahst eder ama cok da korkuyorum ya çıkmazsa ne yaparım diye negatif olursa sonra pozitife döner mi bilmiyorum karmakarışık haldeyim
Ben 3 kez tedavi gördüm hep kalçadan olanı kullandım 3 tedavimde şükür bir oğlum oldu şimdi tekrar ona kardeş için başlıcam bu sefer göbekten olanı talep etmek istiyorum diğer türlü sürekli sağlık ocağına hastaneye gidip yaptırmam gerekiyor bazen saati geçiyor vs zor oluyor.Yani uygulama yönünden diğerlerinden pek bi farkı yok alışılıyor ama çok kolay diyemem çünkü beni çok acıtıyor neden bilmiyorum oksapar çok daha kolay yapılıyor ama bunu her batırışımda o zorluğu hissediyorum
Bende 3 kez tedavi oldum hep kalçadan yaptırdım ama hastaneye hergün gidip gelmek zor oluyor şimdi 4 tedavim olacak birde oğlum var onunla sürekli evden çıkıp gitmek gelmek sıkıntı olacak benim için o yüzden göbekten olan işimi kolaylaştırır sankiBenim kalçadan yapılıyor iğnesi uzun göbekten zor olmaz mı?
Kalçadan yapılanda aynı şekilde oluyor çok acıyor ve iğme yapılan yerlerde şişlikler oluşuyor kolonyalı pamukla masaj yap demişti bana doktorBen göbekten vuruyorum ama diğer iğneler gibi olmadı bilmiyorum herkeste mi öyle oluyor ama göbeğim resmen sertleşti bazen iğneyi yapınca bir kaç damla geri akıyor bazen vurduğum yer çook hafif kabarıp beyaz oluyor tabi sonra geçiyor. Bana göbeğin sağına ve soluna vur demişti ama artık yer kalamdı mecbur göbek altına vurmaya başlayacağım kullan ve bunları yaşan var mı aranızda ?
Tamam canım sağol sen bugün yapacak mısın yoksa yarın mi yapacaksın. Ben de kızlar bugün yapınca gaza geldim bir de beklemesi zor sabırsızlık da var. İnsaAllah pozitifi görürüz balımSu içme o zaman çıkmaz birikmesi lazm idrarın bir kaç saat sabah yap yada aynı gündeyiz benimde altıncı günüm evde iki tane testim var yapmadm
Ben henüz yapmadım test :)Tamam canım sağol sen bugün yapacak mısın yoksa yarın mi yapacaksın. Ben de kızlar bugün yapınca gaza geldim bir de beklemesi zor sabırsızlık da var. İnsaAllah pozitifi görürüz balım
Birazdan bir daha deneyeyim erken evet ama dayanamadım ya çok meraklanıyor insan o gölgeden sonra uyuyamadım da heyecandanAa hemen mi çıktı canım? Ama golgenin silinmesi enteresan. Bugün yine tekrarla istersen testte mi bi gariplik vardı acaba?
Test için erken ama tutunduysa dün ya da bugün tutunuyor. Hcg yarın dan sonra salgilanir ancak
Yapmayacak mısın hiç test kandan önce ben dayanamam sanırım bir de psikolojimi hazırlamak istiyorum varsa da yoksa da. Allah'ım hepimizi sevindirsin kan sonuçlarımızı alınca mutluluktan ağlayalımBen henüz yapmadım test :)
Bugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum :)Yapmayacak mısın hiç test kandan önce ben dayanamam sanırım bir de psikolojimi hazırlamak istiyorum varsa da yoksa da. Allah'ım hepimizi sevindirsin kan sonuçlarımızı alınca mutluluktan ağlayalım
Ben de internetten aldım hala gelmedi aynı diyorum eczaneden alayım ama bugün mü yapsam yarın sabah mi yapsam kararsızım.cok heyecanlıyım Allah'ım nolur pozitif olsun diye dua ediyorum sımsıkı tutunsun bebeklerimiz katlanarak artsın değerimiz oldu mutluluğunu şükrünü sevincini yaşatsınBugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum :)
Merhaba pozitif gibi duruyor bit belirtiniz var mı ben de 4 kasımda transfer oldum ilk başta böyle stresli değildim ama gün yaklaştıkça belirtim olmaması beni geriyor sadece bazen hafif bazen şiddetli ara ara kramp giriyor kasığıma modum aşırı düştüMerhaba arkadaşlar,5 kasımda 5.gun transferi olmuştum. Dayanamadim dün ve bugün test yaptım. Resimdeki gibi silik çıkıyor. Gözle buradan daha net görüyorum. Bunun markası awox . Predictorde yaptım, az daha silik ama onda da var çizgi. Kafamı kurcalayan şey awox düne göre bir tık daha koyu ama predictor aynı koyulukta gibi,anlayamadım.
Çok şükür canım Allah bağışlasınBen 3 kez tedavi gördüm hep kalçadan olanı kullandım 3 tedavimde şükür bir oğlum oldu şimdi tekrar ona kardeş için başlıcam bu sefer göbekten olanı talep etmek istiyorum diğer türlü sürekli sağlık ocağına hastaneye gidip yaptırmam gerekiyor bazen saati geçiyor vs zor oluyor.
Sabah ilk idrarla yapmak lazımmışBen de internetten aldım hala gelmedi aynı diyorum eczaneden alayım ama bugün mü yapsam yarın sabah mi yapsam kararsızım.cok heyecanlıyım Allah'ım nolur pozitif olsun diye dua ediyorum sımsıkı tutunsun bebeklerimiz katlanarak artsın değerimiz oldu mutluluğunu şükrünü sevincini yaşatsın
Ben de 4 kasım hiç belirtim yok.Merhaba pozitif gibi duruyor bit belirtiniz var mı ben de 4 kasımda transfer oldum ilk başta böyle stresli değildim ama gün yaklaştıkça belirtim olmaması beni geriyor sadece bazen hafif bazen şiddetli ara ara kramp giriyor kasığıma modum aşırı düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?