Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Yaa çok iyi anlıyorum seni karar vermek çok zor ama kalbinden geçeni dinle bence eşinle de konuş o an yaklaştıkça bi tarafın ağır basacaktır bence eminim hakkında hayırlısı olsun iniallah

Kesinlikle ama siz biraz rahatlayabilirsiniz predikctorda da awoxta da çizgiler çıkmış. Çok güzel masallah

Yaa çok iyi anlıyorum seni karar vermek çok zor ama kalbinden geçeni dinle bence eşinle de konuş o an yaklaştıkça bi tarafın ağır basacaktır bence eminim hakkında hayırlısı olsun iniallah
Tesekkur ederim Allah razi Olson❤

Canım diyorum yapsam silik olsa varsa gösterir biraz su içim rahst eder ama cok da korkuyorum ya çıkmazsa ne yaparım diye negatif olursa sonra pozitife döner mi bilmiyorum karmakarışık haldeyim
Su içme o zaman çıkmaz birikmesi lazm idrarın bir kaç saat sabah yap yada aynı gündeyiz benimde altıncı günüm evde iki tane testim var yapmadm

Ben 3 kez tedavi gördüm hep kalçadan olanı kullandım 3 tedavimde şükür bir oğlum oldu şimdi tekrar ona kardeş için başlıcam bu sefer göbekten olanı talep etmek istiyorum diğer türlü sürekli sağlık ocağına hastaneye gidip yaptırmam gerekiyor bazen saati geçiyor vs zor oluyor.

Benim kalçadan yapılıyor iğnesi uzun göbekten zor olmaz mı?
Bende 3 kez tedavi oldum hep kalçadan yaptırdım ama hastaneye hergün gidip gelmek zor oluyor şimdi 4 tedavim olacak birde oğlum var onunla sürekli evden çıkıp gitmek gelmek sıkıntı olacak benim için o yüzden göbekten olan işimi kolaylaştırır sanki

Kalçadan yapılanda aynı şekilde oluyor çok acıyor ve iğme yapılan yerlerde şişlikler oluşuyor kolonyalı pamukla masaj yap demişti bana doktor

Su içme o zaman çıkmaz birikmesi lazm idrarın bir kaç saat sabah yap yada aynı gündeyiz benimde altıncı günüm evde iki tane testim var yapmadm
Tamam canım sağol sen bugün yapacak mısın yoksa yarın mi yapacaksın. Ben de kızlar bugün yapınca gaza geldim bir de beklemesi zor sabırsızlık da var. İnsaAllah pozitifi görürüz balım

Aa hemen mi çıktı canım? Ama golgenin silinmesi enteresan. Bugün yine tekrarla istersen testte mi bi gariplik vardı acaba?
Test için erken ama tutunduysa dün ya da bugün tutunuyor. Hcg yarın dan sonra salgilanir ancak
Birazdan bir daha deneyeyim erken evet ama dayanamadım ya çok meraklanıyor insan o gölgeden sonra uyuyamadım da heyecandan

Bugün test alıp yarın sabah yapayım diyorum :)
Ben de internetten aldım hala gelmedi aynı diyorum eczaneden alayım ama bugün mü yapsam yarın sabah mi yapsam kararsızım.cok heyecanlıyım Allah'ım nolur pozitif olsun diye dua ediyorum sımsıkı tutunsun bebeklerimiz katlanarak artsın değerimiz oldu mutluluğunu şükrünü sevincini yaşatsın

Merhaba pozitif gibi duruyor bit belirtiniz var mı ben de 4 kasımda transfer oldum ilk başta böyle stresli değildim ama gün yaklaştıkça belirtim olmaması beni geriyor sadece bazen hafif bazen şiddetli ara ara kramp giriyor kasığıma modum aşırı düştü

Çok şükür canım Allah bağışlasın bence de hergün gitmek çok zor evde kendin halletmen daha kolay olacaktır biraz acıtsada diğerlerinden hiç farkı yok belki artık göbeğimiz iğnelerden doldu ondan da acıtıyor olabilir. Hiç endişe etme

Sabah ilk idrarla yapmak lazımmış

Ben de 4 kasım hiç belirtim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…