Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Yaa bende aşırı kararsız kaldım böyle erken yapıp silik görenleri okuyunca heyecanlandım yapasım geldi ama bende korkuyorum inşallah pozitif görürüz bizde ama çizgi çıkmazsa çok üzülürüm bide kan günü eşimle aynı anda mı öğrensem diyorum çok kararsızım

Kızlar selam idrar testinde silik çizgi görenler belirtilerini paylaşabilir mi acaba herkeste farklı biliyorum ama merak ediyoruz ufacık bir umut olsun bizede

Eki Görüntüle 3672782 cok şükür bin şükür 6. Günüm evde iki tane test vardı yapaym dedim öğlen idrarı ile yaptım kan vermeyecegim 9. Gün vereceğim inşallah kan da güzel çıkar
Merhaba belirtiniz varmı bende 4 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum hiç yok denecek kadar belirtim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk günler kasığımda ara ara şiddetli kramp oluyordu şimdi hafif şifdetli uoluyor yine ara ara sizin belirtiniz var mıydı?

Hiç belirtim yoktu hala yok sadece dün sol tarafımda doluluk hissettim 4. Gün mide bulantısı dün sinirliydim bu sabahda durduk yere ağladım iğne yaparken eşim triplere girdim

Hiç belirtim yoktu hala yok sadece dün sol tarafımda doluluk hissettim 4. Gün mide bulantısı dün sinirliydim bu sabahda durduk yere ağladım iğne yaparken eşim triplere girdim
Ay bu belirtilerin hepsi her gün bende var ve daha transfer olmadım bile allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kesin gebelik belirtisidir diyebileceğim belirgin hiç birsey yok. Gogus hassasiyeti ve kasikta gerginlik ,ara ara sizi var ama bunları transfer oncesi,ilaçların etkisiyle de yaşamıştım.Halen ilaçların etkisi olabilir. Sizde belirti arayıp boşuna modunuzu düşürmeyin. Herkesin farklidir. Bence ancak pozitif olduktan sonra belki bunlarda belirtiymis diyebiliriz .

Kızlar selam idrar testinde silik çizgi görenler belirtilerini paylaşabilir mi acaba herkeste farklı biliyorum ama merak ediyoruz ufacık bir umut olsun bizede
İlaçların etkilerinden ayrı tutabilecegim hiç bir belirtim olmadı. Gogus hassasiyeti ve kasiklarda gerginlik hissi var sadece, ama transfer onceside vardı az da olsa .

İlaçların etkilerinden ayrı tutabilecegim hiç bir belirtim olmadı. Gogus hassasiyeti ve kasiklarda gerginlik hissi var sadece, ama transfer onceside vardı az da olsa .
Benimde aynı şekilde transfer öncesi başladı tüm belirtilerim ilaçlardan halada var bu saydıklarınız ama hafifledi baya inşallah bizde pozitifi görelim dua edin

Teşekkür ederim İnşaAllah hepimizin pozitif olup sağlıkla ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…