Yaa bende aşırı kararsız kaldım böyle erken yapıp silik görenleri okuyunca heyecanlandım yapasım geldi ama bende korkuyorumBen de internetten aldım hala gelmedi aynı diyorum eczaneden alayım ama bugün mü yapsam yarın sabah mi yapsam kararsızım.cok heyecanlıyım Allah'ım nolur pozitif olsun diye dua ediyorum sımsıkı tutunsun bebeklerimiz katlanarak artsın değerimiz oldu mutluluğunu şükrünü sevincini yaşatsın
Çok belirgin hayırlı olsun inşallahEki Görüntüle 3672782 cok şükür bin şükür 6. Günüm evde iki tane test vardı yapaym dedim öğlen idrarı ile yaptım kan vermeyecegim 9. Gün vereceğim inşallah kan da güzel çıkar
Tebrik ederim çok belirgin. Kaçıncı gün embriyosuEki Görüntüle 3672782 cok şükür bin şükür 6. Günüm evde iki tane test vardı yapaym dedim öğlen idrarı ile yaptım kan vermeyecegim 9. Gün vereceğim inşallah kan da güzel çıkar
Bende üçüncü transferim bir negatif bir kimyasal bundada çok çok korkuyordum hala korkuyorum tabiki kan görene kadar düzenli artış olana kadar korkcamÇok belirgin hayırlı olsun inşallahçok sevindim sağlıkla ilerlesin
Besinci gün embriyosu çift adet transfer edildi 5 Kasım transfer günümTebrik ederim çok belirgin. Kaçıncı gün embriyosu
Canım yaa çok sevindim senin adına inşallah bu sefer sağlıkla tutunsun sana güzel güzel kandada görünBende üçüncü transferim bir negatif bir kimyasal bundada çok çok korkuyordum hala korkuyorum tabiki kan görene kadar düzenli artış olana kadar korkcam
Amin çok çok sağol dualarımda herkes beklemek çok zor yaparken testi çok korktum deli cesareti gerçekten erken olduğunu bile bileCanım yaa çok sevindim senin adına inşallah bu sefer sağlıkla tutunsun sana güzel güzel kandada görün
Hayırlı olsun canım senınle aynı gundeyız başka 10 kasımda transfer olan arkadaşlar varmıBen de dün oldum inşallah sağsalim tutunurlar
Beşinci gün canmTebrik ederim çok belirgin. Kaçıncı gün embriyosu
İlk denemeniz miBen de 4 kasım hiç belirtim yok.
Merhaba belirtiniz varmı bende 4 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum hiç yok denecek kadar belirtim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk günler kasığımda ara ara şiddetli kramp oluyordu şimdi hafif şifdetli uoluyor yine ara ara sizin belirtiniz var mıydı?Eki Görüntüle 3672782 cok şükür bin şükür 6. Günüm evde iki tane test vardı yapaym dedim öğlen idrarı ile yaptım kan vermeyecegim 9. Gün vereceğim inşallah kan da güzel çıkar
Hiç belirtim yoktu hala yok sadece dün sol tarafımda doluluk hissettim 4. Gün mide bulantısı dün sinirliydim bu sabahda durduk yere ağladım iğne yaparken eşim triplere girdimMerhaba belirtiniz varmı bende 4 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum hiç yok denecek kadar belirtim test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ilk günler kasığımda ara ara şiddetli kramp oluyordu şimdi hafif şifdetli uoluyor yine ara ara sizin belirtiniz var mıydı?
Ay bu belirtilerin hepsi her gün bende var ve daha transfer olmadım bileHiç belirtim yoktu hala yok sadece dün sol tarafımda doluluk hissettim 4. Gün mide bulantısı dün sinirliydim bu sabahda durduk yere ağladım iğne yaparken eşim triplere girdim
Kesin gebelik belirtisidir diyebileceğim belirgin hiç birsey yok. Gogus hassasiyeti ve kasikta gerginlik ,ara ara sizi var ama bunları transfer oncesi,ilaçların etkisiyle de yaşamıştım.Halen ilaçların etkisi olabilir. Sizde belirti arayıp boşuna modunuzu düşürmeyin. Herkesin farklidir. Bence ancak pozitif olduktan sonra belki bunlarda belirtiymis diyebiliriz .Merhaba pozitif gibi duruyor bit belirtiniz var mı ben de 4 kasımda transfer oldum ilk başta böyle stresli değildim ama gün yaklaştıkça belirtim olmaması beni geriyor sadece bazen hafif bazen şiddetli ara ara kramp giriyor kasığıma modum aşırı düştü
İlaçların etkilerinden ayrı tutabilecegim hiç bir belirtim olmadı. Gogus hassasiyeti ve kasiklarda gerginlik hissi var sadece, ama transfer onceside vardı az da olsa .Kızlar selam idrar testinde silik çizgi görenler belirtilerini paylaşabilir mi acaba herkeste farklı biliyorum ama merak ediyoruz ufacık bir umut olsun bizede
Bende öyle aşeririm ama sürekli hamilelik değil normal hayatta da oyleyimAy bu belirtilerin hepsi her gün bende var ve daha transfer olmadım bileallahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Evet ilk transferi ama beş kez opu oldumİlk denemeniz mi
Benimde aynı şekilde transfer öncesi başladı tüm belirtilerim ilaçlardan halada var bu saydıklarınız ama hafifledi baya inşallah bizde pozitifi görelim dua edinİlaçların etkilerinden ayrı tutabilecegim hiç bir belirtim olmadı. Gogus hassasiyeti ve kasiklarda gerginlik hissi var sadece, ama transfer onceside vardı az da olsa .
Teşekkür ederim İnşaAllah hepimizin pozitif olup sağlıkla ilerlerKesin gebelik belirtisidir diyebileceğim belirgin hiç birsey yok. Gogus hassasiyeti ve kasikta gerginlik ,ara ara sizi var ama bunları transfer oncesi,ilaçların etkisiyle de yaşamıştım.Halen ilaçların etkisi olabilir. Sizde belirti arayıp boşuna modunuzu düşürmeyin. Herkesin farklidir. Bence ancak pozitif olduktan sonra belki bunlarda belirtiymis diyebiliriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?