Canım hayırlı uğurlu olsun transferin bebislerin sımsıkı tutunsun inşaAllahSelam canım nasılsın nasıl gıdıyor test günün yaklaştı sanırımbende dün transferımı oldum ıkı tane koydular sımdılık Iyıyım ben normal hayatına dönüşümü yaptım hızlı bır sekılde
Canım diyorum yapsam silik olsa varsa gösterir biraz su içim rahst eder ama cok da korkuyorum ya çıkmazsa ne yaparım diye negatif olursa sonra pozitife döner mi bilmiyorum karmakarışık haldeyimBugün yapcak mısın canım sen?
Predictor markası canımCanım testinin markadi ne ben internetten sipariş verdim ama bugünde gelmeyecek sanırım eczaneden alicam duramiyorum kaset mi alayım erken test mi
Teşekkür ederım canım senın az kalmış ama ben 6.gunde yapmayı düşünüyorum nasıpten öte yol yok olursada olmazsada vardır rabbımın bır bıldıgı ama sen etkıleneceksen bence gününü bekle kuzum yaCanım hayırlı uğurlu olsun transferin bebislerin sımsıkı tutunsun inşaAllahtransfer sonrası bende hemen normale döndüm ağır iş yapmadım sadece bugün 6. Günüm ama korkuyorum olmadıysa diye hepimizn tutunur sımsıkı hepimiz pozitif sonuç alırız Allah'ım yardımcımız olsun
Balım diyorum yapsam negatif çıkarsa çok üzülürüm ama sonra pozitif olma durumu olur mu acaba negatif olsa yarın yine yapsam bugün olmazsa yarın pozitif olabilir miTeşekkür ederım canım senın az kalmış ama ben 6.gunde yapmayı düşünüyorum nasıpten öte yol yok olursada olmazsada vardır rabbımın bır bıldıgı ama sen etkıleneceksen bence gününü bekle kuzum ya
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun var çıkmış olması önemli markalara göre değişiyor sanırım arkadaşımın çok silik çıkmıştı kan verdi 368 di değeri şaşırmıştık. Katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al inşaAllahMerhaba arkadaşlar,5 kasımda 5.gun transferi olmuştum. Dayanamadim dün ve bugün test yaptım. Resimdeki gibi silik çıkıyor. Gözle buradan daha net görüyorum. Bunun markası awox . Predictorde yaptım, az daha silik ama onda da var çizgi. Kafamı kurcalayan şey awox düne göre bir tık daha koyu ama predictor aynı koyulukta gibi,anlayamadım.
Kemal ÖzgürBende Antalya IVF de tedavi gördüm doktorunuz kim
Eger negatif seni çok dusurcekse yapma. Etkilenmem diyorsan ben erken teste karşı degilim. Beklemek zaten çok zor. İnsan arada bir umut ışığı görmek istiyor. Negatifse de kana kadar hazırlanıyor oluyorsun biraz. Ben de yarın sabah başlarim teste sanırım. 3. Gün embriyosu olduğu için bi gun daha bekliyim.Canım diyorum yapsam silik olsa varsa gösterir biraz su içim rahst eder ama cok da korkuyorum ya çıkmazsa ne yaparım diye negatif olursa sonra pozitife döner mi bilmiyorum karmakarışık haldeyim
Awox guvenilir bir test. İki seneyi geçti kaç kere kullandım o testi bilmiyorum inanin. Bir kere silik çizgi, kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Hep negatifti masallahMerhaba arkadaşlar,5 kasımda 5.gun transferi olmuştum. Dayanamadim dün ve bugün test yaptım. Resimdeki gibi silik çıkıyor. Gözle buradan daha net görüyorum. Bunun markası awox . Predictorde yaptım, az daha silik ama onda da var çizgi. Kafamı kurcalayan şey awox düne göre bir tık daha koyu ama predictor aynı koyulukta gibi,anlayamadım.
Çok teşekkür ederim ,umarım öyledir. Yine de test gününe kadar çok sevinmeyecegimMaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun var çıkmış olması önemli markalara göre değişiyor sanırım arkadaşımın çok silik çıkmıştı kan verdi 368 di değeri şaşırmıştık. Katlanarak artsın değerin sağlıkla kucağına al inşaAllahdarısı hepimizn başına olsun
Benim de son zamanlarda düşündüğüm bi şey. Çok ortada bi konu gerçekten. İkiz gebelik riski hem anne hem bebek için. Ama çiftte biri tutmazsa Allah’ın izniyle biri olur belki diye düşündüğümden aslında. Çok zor bi karar ben de merak ediyorum fikirleri.Merhaba kizlar bugun transfer gunu sizce ne yapmaliyim, Hastane aradi simdi 1 mi 2 mi embriyo koyalim, Ben in birinci 27 yas olunca Tek konmustu tutmustu ama 20 haftama kadar dusuk tehlikesi ilaclarla gecti, simdi 32 yasindayim istersem 2 konulacak Dr. Karar versin denim, 2 konur da bunyem kaldirmazsa yad a Tek de tutmazsa cok kararsizim
Doktorum un fikrine birakacam bu gidisleBenim de son zamanlarda düşündüğüm bi şey. Çok ortada bi konu gerçekten. İkiz gebelik riski hem anne hem bebek için. Ama çiftte biri tutmazsa Allah’ın izniyle biri olur belki diye düşündüğümden aslında. Çok zor bi karar ben de merak ediyorum fikirleri.
Transfer ne Zaman seninBenim de son zamanlarda düşündüğüm bi şey. Çok ortada bi konu gerçekten. İkiz gebelik riski hem anne hem bebek için. Ama çiftte biri tutmazsa Allah’ın izniyle biri olur belki diye düşündüğümden aslında. Çok zor bi karar ben de merak ediyorum fikirleri.
Balım diyorum yapsam negatif çıkarsa çok üzülürüm ama sonra pozitif olma durumu olur mu acaba negatif olsa yarın yine yapsam bugün olmazsa yarın pozitif olabilir
Amin canım benim duam hepimiz için inşaAllah pozitifi görelim oldu şükrünü sevincini yaşayalımAnlıyorum canım sen bılırsın beb ınanıyorum Allahın ıznı ıle sende var canım hıssıyatım o yönde ınsallah yanılmam
Aminnn canım benımle aynı gün transfer olacak bırısı vardı arkadaşın ısmını unuttum acaba o şuan ne durumdaAmin canım benim duam hepimiz için inşaAllah pozitifi görelim oldu şükrünü sevincini yaşayalım
Çok teşekkür ederim,hepimiz için en güzelini dilerimAwox guvenilir bir test. İki seneyi geçti kaç kere kullandım o testi bilmiyorum inanin. Bir kere silik çizgi, kuruma çizgisi vs çıkarmadı. Hep negatifti masallah
Size de hayırlı olsun. Adiniza çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?