Benimde ilk deneyimim olacak, sadece ikinci regl ile birlikte kontrole gidecdğim başkada bilgi verilmediMerhaba
Hem bu sitede yeniyim hem de bu konuda ilk deneyimim olucak bugün ilk reglimin ikinci günü kontrole gittim büyük ihtimalle kasımda transfer sizden bu süreci öğrenebilir miyim ?
Bir iğne verildi ekimin son günlerine yakın olucam iğneyi sonra diğer reglimde gidecekmişim ilaça başlanacakmış sonra da transfer olucakmış bu süreci daha önce yaşayan var mı
Bende bu ay sonunda regl olacağım kasım başında ilk tüp bebek tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse çok heyecanlıyım ve korkuyorum yaşım 44Kızlar iyi akşamlar kasım ayında transfer yapacaklar gelin toplanalım hatta o güne kadar beslenmemizi vitaminlerimizi düzenleyelim
Şöyle eşimle çok uzaktan akrabayız ve babamın iki kuzeni zihinsel engelli bu durumdan dolayı tavsiye ediliyor ama çok kararsısızBilmiyordum bize bir bilgi verilmedi. Size hangi durum için önerildi özel değilse tabi?
Bir de hsg çekileceğim için transferim bir ay daha ertelenecek muhtemelen aralıkta olacağım inşallah bir şey çıkmazsaBilmiyordum bize bir bilgi verilmedi. Size hangi durum için önerildi özel değilse tabi?
Doktorunuz kim acaba?Bende bu ay sonunda regl olacağım kasım başında ilk tüp bebek tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse çok heyecanlıyım ve korkuyorum yaşım 44Dr ön muayenede sadece vitamin verdi ve 4 yumurtamın olduğunu denemeye değer olduğunu söyledi dualarım sizinle sizde dua edin lütfen
Bursa Acıbadem Şahin zeteroğluDoktorunuz kim acaba?
Bende 43 yaş. İlk transferim ondaydı. Genetik taraması yapılmış 5.gün. Kalbi durdu kürtaj oldum maalesef.. İnşallah sizde başarılı olur. Aret kamar duydum ileri yaşda başarılı diye. Görüşün isterseniz onunla da..Bursa Acıbadem Şahin zeteroğlu
Yaa Sizde mi bursadasınız üzüldüm başın sağolsun canımBende 43 yaş. İlk transferim ondaydı. Genetik taraması yapılmış 5.gün. Kalbi durdu kürtaj oldum maalesef.. İnşallah sizde başarılı olur. Aret kamar duydum ileri yaşda başarılı diye. Görüşün isterseniz onunla da..
Teşekkür ederimYaa Sizde mi bursadasınız üzüldüm başın sağolsun canımÖn görüşme yaptık kendisiyle adetimi bekliyorum şimdi onda karar kıldım hayırlısı Allahtan
Adet başladıktan sonra 15-20 gün diyorlar yw genelde. Tabi kişiye göre değişiyormuş. Bende öğretmenim içimden geçen o döneme denk gelmesiMerhabalar, ben 3 ay önce 2. Tüp bebek denemesini yaptım pozitif oldu ama sonra düşükle sonuçlandı. Doktor 2 adet dönemi geçmesini söyledi tekrar tüp bebek için. Şimdi ikinci adeti bekliyorum, dondurulmuş embriyom var onun transferi için. Eğer kasımın 8-10 arasına denk gelirse transfer günüm transfer olacağım kasımda. Size sorum şu olacak, adet olduktan kaç gün sonra transfer oluyorduk ortalama diğer adet dönemine yakın oluyorduk diye hatırlıyorum ama tam emin değilim? Öğretmenim ara tatile denk gelsin dinleneyim istiyorum İnşaAllah gönlümden geçen gibi olur hayırlısı ileAra tatil 8 kasımda başlıyor. 2. Adetim hala gelmedi gelme günü geçti ama kürtaj falan derken adet düzenim çok değişti tahminimce 2-3 güne gelir.
İnşallah canım benim Allah’ım isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederimOnda tedavi olup olumlu sonuçlanan çok tanıdık var. Size de iyi gelir inşallah
İnşaAllah gönlümüzden geçen gibi olur hayırlısı ileAdet başladıktan sonra 15-20 gün diyorlar yw genelde. Tabi kişiye göre değişiyormuş. Bende öğretmenim içimden geçen o döneme denk gelmesiama sanırım ikinci adet genelde geç geliyormuş pek de tutmayacak kasım sonuna kalacak gbi
Yani evet embriyo başı 1200 dolar denilmişti diye hatırlıyorumHmm anladım sanırım pahalı oluyor demi? Bende talasemi taşıyıcısıyım onu söylemiştim. Eşimde bir şey olmadığı için gerek yık dedi. Zaten çok pahalı oluyor dedi. Heralde bu test için söykedi
35 yaş üstü veya tekrarlayan başarısız transferler olursa iki embriyo koyma hakkınız oluyor ama yine de doktorlar pek sıcak bakmıyorlar bu duruma risklerden dolayıGünaydın
Tek embriyo mu çift embriyo mu koyulması kararı bize aitmiş bu konuda deneyimleriniz var mı ? İlk tüp bebek olacak kısmetse
bende bu ay sonunda regl olacağım benimde 3 denemem olucak ama ilk 2 si devletteydi bu sefer şişli memoriale gidicem inşallah benim de yasıma göre amh çok düşük 0,3, benimde dualarım sizinle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınBende bu ay sonunda regl olacağım kasım başında ilk tüp bebek tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse çok heyecanlıyım ve korkuyorum yaşım 44Dr ön muayenede sadece vitamin verdi ve 4 yumurtamın olduğunu denemeye değer olduğunu söyledi dualarım sizinle sizde dua edin lütfen
İnşallah güzel haberler aldığımız bir kasım ayı bizi bekliyordurbende bu ay sonunda regl olacağım benimde 3 denemem olucak ama ilk 2 si devletteydi bu sefer şişli memoriale gidicem inşallah benim de yasıma göre amh çok düşük 0,3, benimde dualarım sizinle Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?