Ya ben de bir şey sormak istiyorum aranızda hiç ananas hapı ya da ananas sirkesi kullanan var mı ödem için olanlardan ama şimdi bebek sürecine girdiğim için de içtiğim her şeyden de tedirginim normalde hamileyken öneriliyormuş çünkü kasılmalara sebep verebiliyormuş ama bence şu an içmem de sıkıntı yok diye düşünüyorum merak ettim sizleri de
Benim 1 tane 4aa 1 tane 4bb ikisi de 5. Gün embriyo , 1 tane de 3. Gün 3bb kalitede embriyom oluştu doktorum 4 olanların ikisini de transfer yapmayı önerdi şansı artırmak için ama genetiğe gerek görmedi ben de reglimle beraber doktorumla haberleşip transfere gidicem inşallah
Ya ben de bir şey sormak istiyorum aranızda hiç ananas hapı ya da ananas sirkesi kullanan var mı ödem için olanlardan ama şimdi bebek sürecine girdiğim için de içtiğim her şeyden de tedirginim normalde hamileyken öneriliyormuş çünkü kasılmalara sebep verebiliyormuş ama bence şu an içmem de sıkıntı yok diye düşünüyorum merak ettim sizleri de
Tablet olarak aldım ödemli olduğum dönemlerde kullandım ama bence tedavi süresince kullanması doğru değil kuvvetli bir ödem sökücü çünkü doktorunuza danışın
Merhaba ben de inşallah kasımda transfer olucam benim yumurta toplamam temmuzda oldu hep aksilik oldu transfer olamadım 3 embriyom oluştu ama yaşımdan dolayı tek transfer dedi doktor bu ayın 20 sinde gidicem hormon iğnesi vericem dedi pcos olduğum için reglle transfere başlıcaz inşeallah hepimiz buraya hamileyiz yazarız
İyi geceler canlar ben de transfer için regl olmayı bekliyorum nasip olursa benim de Kasım ayında transferim olacak. Daha önce tüp bebek ile kaybım var, olumsuz negatif denemelerim de çok maalesef umarım hepimiz oldu sevincini şükrünü yaşarız dualarım hepimiz için
Merhaba. Ben de bat 5 Kasım. Allah’ın izniyle kasım sonu gibi 5. Gün embriyosu transfer planlanıyor. İnşallah biz de bebeklerimize kavuşuruz feraha ereriz duam bu