Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhabalar amh düşük ise opu işleminden önce beslenmenizin kalitesini mutlaka arttırmanızı tavsiye ederim birde koenzim q10 takviyesini araştırın derim

Merhabalar amh düşük ise opu işleminden önce beslenmenizin kalitesini mutlaka arttırmanızı tavsiye ederim birde koenzim q10 takviyesini araştırın derim
Merhaba evet yaş itibariyle düşük 0,492 ön muayenede 4 tane yumurtam vardı dr vitamin yazdı pharma super life hatta cinselliğe devam edebilirsiniz dedi gıdama dikkat ederim her zaman hayırlısı artık

Merhaba canım benim ilk denemem hayırlısı artık Acıbadem’e gideceğim yaşınız kaç ki Allah razı olsun AminAllahım size de yavrunuzu nasip etsin inşallah

İnanın sizinle aynı durumdayım ben de ara tatile çok gelmesini istiyorum sizin sorularınızı cevaplarını ben de merak ediyorum özel okulda çalışıyorum izin almak o kadar zor ki böyle bir durumda bir de bu okulun stresi gerçekten çok zor oluyor ben de 28’inde ekimin iğneyi vuracağım sonra 15 gün içerisinde regl olunca regli ikinci gününde muayeneye çağırdılar ben de aynısını merak ediyorum o renk süresinde mi Oluyor bu işlem acaba yoksa regl bitiyor sonra mı

Merhabalar benim de geçen hafta cuma Opu işlemim oldu. Transfer için iki adet beklemem gerektiğimi söylediler. Doktorum hayatına olduğun gibi devam et kasımda adet olunca gel dedi ve herhangi bir takviye vermedi büyük ihtimalle kasım sonu aralık başı adetimle birlikte transfer planlıyor

Merhaba hoş geldiniz ilk aşamayı atlatmışsınız geçmiş olsun güzel haberler alırsınız inşallah

Demir ve b12 baktırın mutlaka. Tutunma için d vitamini, folik başlayın bence.. Nacizane tavsiyem.. Geri kalanı tevekkül.. Gönlünüze göre versin Rabbım

Nasipse bu ay histereskopi her şey.yolunda olursa Kasım'da transfer. Sizi biliyorum buradan takip ediyorum. Aynı ay hamile oluruz inşallah
Histerskopi neden yapılacak acaba, bu tüp bebek öncesi bir rutin mi ? Doktorum sana yapacağım dddi ben daha yani rahim filmi çektirdim bir sıkıntı çıkmamıştı

Histerskopi neden yapılacak acaba, bu tüp bebek öncesi bir rutin mi ? Doktorum sana yapacağım dddi ben daha yani rahim filmi çektirdim bir sıkıntı çıkmamıştı
Aynı şey bana da oldu. Hsg temiz çıkmıştı. Tüp bebek doktorum rahminde perde var sonracığıma rahmin hafif kalp şeklinde histereskopi yapalım dedi. Ben de opu ile aynı zamanda histereskopi oldum

Aynı şey bana da oldu. Hsg temiz çıkmıştı. Tüp bebek doktorum rahminde perde var sonracığıma rahmin hafif kalp şeklinde histereskopi yapalım dedi. Ben de opu ile aynı zamanda histereskopi oldum
Bana adetin bitsin randevu al dedi, ama hemen yapacak mı bilmiyorum bari yumurta toplarken yapsaydı mantıklı olurdu

çizik atıyorlar tutunması kolay olsun diyeymiş. Bazende rahim duvarında basıklık vs varsa düzeltiyorlar öyle biliyorum. Bende t rahim şüphesi vardı histeroskobi oldum. Ama çok öncesinde oldum. Tüp bebek fikri yoktu o zamanlar.

Bakalım yapılması gerekiyorsa yapsınlar tabi

Polip mi başka bişey mi emin olunamadi o yüzden yapilacak. Riske atmamak için yani

Demir ve b12 baktırın mutlaka. Tutunma için d vitamini, folik başlayın bence.. Nacizane tavsiyem.. Geri kalanı tevekkül.. Gönlünüze göre versin Rabbım
Bana neden hiç vermedi acaba ya, testlerimin hepsi yapıldı normal değerlerden çıktı haftasonu doktorumla görüşeceğim folik asit için

Bana adetin bitsin randevu al dedi, ama hemen yapacak mı bilmiyorum bari yumurta toplarken yapsaydı mantıklı olurdu
Bana da yazıcam demişti sonrasında adetim bittikten sonra tekrar muayeneye çağırdı tekrar gittiğimde muayene sonrasında gerek olmadığını söyledi ve yapmadı işlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…