• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?

Kızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?
Benim gebe kaldığım transferim sonrası aynı durumu yaşamıştım hatta korkmuştum ama sonucum pozitifti senin de öyle olur inşaAllah 🤲🌸

Canım kızlar bugün t+5 günüm ama hiç bir belirtim yok sizler de varmı bir farklılık. Bu kadar normal hissetmek korkutuyor ama ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne başka birşey sizler de durum nasıl inşaAllah hepimizin sımsıkı tutunsun bebişleri sonucumuz pozitif olur 🤲🌸
Benimde t + 4 canım yok maalesef bugğne kadar vardı bugün hepsi azaldı belirtilerin hiç akıntı falanda yok bende. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz bize 🙏

Benimde t + 4 canım yok maalesef bugğne kadar vardı bugün hepsi azaldı belirtilerin hiç akıntı falanda yok bende. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz bize 🙏
Evet benim de aynı gün ilerledikçe daha da belirtiler kayboluyor sanki .dua ediyorum bebeklerimiz bize belirtisiz sımsıkı tutunmuş olsun sonucumuz pozitif olsun sevinelim 🤲

Evet benim de aynı gün ilerledikçe daha da belirtiler kayboluyor sanki .dua ediyorum bebeklerimiz bize belirtisiz sımsıkı tutunmuş olsun sonucumuz pozitif olsun sevinelim 🤲
Evet çoğu kişi belirtisiz öğrenmiş sonucu çoğu kişide ben anladım kasık ağrımdan göğüs ağrımdan pozitif olduğumu diyor herkesin farklı işte 🤷🏻‍♀️ Allah yardımcımız olsun sonucumuz pozitif olsun 🙏

Kızlar bugün baya hafiflemiş uyandım bel kasık ağrım azalmış göğüs hassasiyetimde geçmiş böyle de olunca tutmamış mı acaba diye moralim bozuldu 😞 opudan beri göğüslerim çok şiş ve acıyordu tutsa onun daha da artması gerekmiyor mu 😞 bugün transfer sonrası 4. Günüm
Hayırrrr öyle bişey yok şartlandırm kendini bende hiç bi belirti yoktu pozitif geldi

Back
X