- 4 Ocak 2025
- 809
- 312
- 18
- 30
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah çarşamba kese için randevum var hayırlısı inşallahHayırlı uğurlu olsun canım degerin katlanarak artsın sağlıkla büyüsün bebeklerin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah çarşamba kese için randevum var hayırlısı inşallahHayırlı uğurlu olsun canım degerin katlanarak artsın sağlıkla büyüsün bebeklerin![]()
Cok iyi masallah❤İlk 60la öğrendim ben şimdi 1000leri geçti çok şükür
Amin canım. Allah yardımcımız olsun. Manevi ayrı maddi ayrı çok fedakarlık gerektiriyor bu işYaaa sizinde aşırı çokmuş. Fiyatları bilmediğim için merkeze de biraz kızmış bulundum. Allah inşallah bu sefer hepimize pozitifle sonuç nasip etsin gerçekten çok yıpratıcı
Benim gebe kaldığım transferim sonrası aynı durumu yaşamıştım hatta korkmuştum ama sonucum pozitifti senin de öyle olur inşaAllahKızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?
Ay hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallahKızlar benim pozitif çıktı belirti olarak bende de çok yok sadece regl gibi göğüs hassasiyeti arada bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı var
Evet ya yapsak yaKızlar keşke en başından instagram grup kurup konuşsaydık buraya gir çık yapmaktansa![]()
Kaçıncı gün ebriyosu ve kaçta test yaptınİlk 60la öğrendim ben şimdi 1000leri geçti çok şükür
Benim hesabım busranrasln_ biri grup kursun hepimiz orada olalımEvet ya yapsak ya
Amin inşallah sağ olunAy hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah![]()
5.gün embriyosu 8.gün öğrendim 60laKaçıncı gün ebriyosu ve kaçta test yaptın
Benimde t + 4 canım yok maalesef bugğne kadar vardı bugün hepsi azaldı belirtilerin hiç akıntı falanda yok bende. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz bizeCanım kızlar bugün t+5 günüm ama hiç bir belirtim yok sizler de varmı bir farklılık. Bu kadar normal hissetmek korkutuyor ama ne kasık ağrısı ne bel ağrısı ne başka birşey sizler de durum nasıl inşaAllah hepimizin sımsıkı tutunsun bebişleri sonucumuz pozitif olur![]()
Ayy çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inşallahKızlar benim pozitif çıktı belirti olarak bende de çok yok sadece regl gibi göğüs hassasiyeti arada bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı var
Evet benim de aynı gün ilerledikçe daha da belirtiler kayboluyor sanki .dua ediyorum bebeklerimiz bize belirtisiz sımsıkı tutunmuş olsun sonucumuz pozitif olsun sevinelimBenimde t + 4 canım yok maalesef bugğne kadar vardı bugün hepsi azaldı belirtilerin hiç akıntı falanda yok bende. İnşallah tutunmuştur bebişlerimiz bize![]()
Evet çoğu kişi belirtisiz öğrenmiş sonucu çoğu kişide ben anladım kasık ağrımdan göğüs ağrımdan pozitif olduğumu diyor herkesin farklı işteEvet benim de aynı gün ilerledikçe daha da belirtiler kayboluyor sanki .dua ediyorum bebeklerimiz bize belirtisiz sımsıkı tutunmuş olsun sonucumuz pozitif olsun sevinelim![]()
İzmir özel sağlık hastanesiBahceci 70 sizin neresi
Ayy gerçekten miBenim gebe kaldığım transferim sonrası aynı durumu yaşamıştım hatta korkmuştum ama sonucum pozitifti senin de öyle olur inşaAllah![]()
Amin inşallah çok sağ olunAyy çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun inşallahsağlıkla kucağınıza alın bebişinizi
![]()
Hayırrrr öyle bişey yok şartlandırm kendini bende hiç bi belirti yoktu pozitif geldiKızlar bugün baya hafiflemiş uyandım bel kasık ağrım azalmış göğüs hassasiyetimde geçmiş böyle de olunca tutmamış mı acaba diye moralim bozulduopudan beri göğüslerim çok şiş ve acıyordu tutsa onun daha da artması gerekmiyor mu
bugün transfer sonrası 4. Günüm