• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Bugün transfer oldum 36.750 ödedim

Amin canım 🙏🥰Ben de önceki transferim de hamile kalmıştım ama kalbi durdu. Allah'ım sağlıkla kanlı canlı afiyetli kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin 🙏🥰
Aminnn 🥰 geçmiş olsun üzücü bi süreç ama geride bırakabilmeyi bilmek lazım geçmişe takılmayın herşey Allahtan. Şükür deyip devam edelim

Kızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?
Canım bendede durum aynı ya biliyor musun dus aldik ilk kez duştan sonra karnıma bi ağrı girdi böyle adet olacakmış ağrısı gibi

Canım bendede durum aynı ya biliyor musun dus aldik ilk kez duştan sonra karnıma bi ağrı girdi böyle adet olacakmış ağrısı gibi
Ben de aynı oldum duşa girdim sol tarafımda bacağıma belime yayılan ağrı başladı. inşaAllah hayırdır bu ağrı bebeklerimiz tutunmustur ona delalettir 🙏❤️

Back
X