- 13 Kasım 2023
- 472
- 683
- 23
- 42
Prodoctor diye ben daha önce de 3. gün embriyosunu onda 6. Gün silik öğrenmiştim ondan yine onu aldım . Bu seferde pozitif görmek nasip olsun inşaAllah bana ve hepimizeHangi marka aldın ben daha almadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prodoctor diye ben daha önce de 3. gün embriyosunu onda 6. Gün silik öğrenmiştim ondan yine onu aldım . Bu seferde pozitif görmek nasip olsun inşaAllah bana ve hepimizeHangi marka aldın ben daha almadım
Bugün transfer oldum 36.750 ödedimKızlar şimdi muayeneden çıktım 2. Transfer için 45.000₺ istiyorlar bana çok geldi sizlere de sormak istedim dondurulmuş embriyom zaten var dondurma ücretleri ödendi çözülüp transfer edilecek.2. Transferi olanlar ne kadar ödediniz?
Benimde şişlik var canım3-4-5 Kasım transfer olan kızlar belirti var mı?
Ben 4 Kasım ama hiç belirti yok hatta alt karın da şişlik vardı bugün o da indi![]()
Aminnnnnn hepimizin inşallah 2026 da anne olalımCanım hayırlı uğurlu olsun transferin güzellikle ilerlesin inşaAllah sımsıkı tutunsun bebeklerimiz bize bu sağlıkla afiyetle mutlulukla kucağımıza alalım hepimiz![]()
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinÜzgünüm kaybınız için. İnşallah bu sefer gönlünüze göre olur sağlıkla tutunur![]()
Amin canımAminnnnnn hepimizin inşallah 2026 da anne olalım![]()
Benim 5 Kasım sol tarafımda doluluk hissediyorum belirti aramıyorum çünkü ilk transferimde belirtisiz pozitif olmuştu o yüzden belirti aramayın3-4-5 Kasım transfer olan kızlar belirti var mı?
Ben 4 Kasım ama hiç belirti yok hatta alt karın da şişlik vardı bugün o da indi![]()
AminnnAmin canımBen de önceki transferim de hamile kalmıştım ama kalbi durdu. Allah'ım sağlıkla kanlı canlı afiyetli kucağımıza alacağımız hamilelikler nasip etsin
![]()
Şimdi sipariş versem bile iki günden önce gelmez en iyisi eczaneden almakProdoctor diye ben daha önce de 3. gün embriyosunu onda 6. Gün silik öğrenmiştim ondan yine onu aldım . Bu seferde pozitif görmek nasip olsun inşaAllah bana ve hepimize![]()
Canım bendede durum aynı ya biliyor musun dus aldik ilk kez duştan sonra karnıma bi ağrı girdi böyle adet olacakmış ağrısı gibiKızlar benim 6. Günüm. Bu sabah ilk defa duş aldım. Hafiften sancı girdi duş sırasında bir saat oldu geçmedi hala. Böyle olan var mı?
Korkuyorum ben ya3-4-5 Kasım transferleri buraya… yarın erken test yapsak mı :))
Ben küçük bir ilcedeyim burada eczaneden alamıyorum ondan internetten verdim benim de kaç gün oldu daha gelmedi sonucumuz pozitif olsun yeter kiŞimdi sipariş versem bile iki günden önce gelmez en iyisi eczaneden almak
Ben de aynı oldum duşa girdim sol tarafımda bacağıma belime yayılan ağrı başladı. inşaAllah hayırdır bu ağrı bebeklerimiz tutunmustur ona delalettirCanım bendede durum aynı ya biliyor musun dus aldik ilk kez duştan sonra karnıma bi ağrı girdi böyle adet olacakmış ağrısı gibi
Duşu soğuğa yakın ılık su ile almak gerekiyor sıcak su kullanmayın.Canım bendede durum aynı ya biliyor musun dus aldik ilk kez duştan sonra karnıma bi ağrı girdi böyle adet olacakmış ağrısı gibi
Ay inşallah ya Rabbim mutlu haberi alabilmesi nasip etsinBen de aynı oldum duşa girdim sol tarafımda bacağıma belime yayılan ağrı başladı. inşaAllah hayırdır bu ağrı bebeklerimiz tutunmustur ona delalettir![]()
Çok sıcak değildi ama soğuk da değildi usumeyecek kadar ılıktı diyeyimDuşu soğuğa yakın ılık su ile almak gerekiyor sıcak su kullanmayın.
Evet benim de dikkat ettim ılık olmasına ayakta olacak şekil de ama benim de oldu ağrım aynı şekildeÇok sıcak değildi ama soğuk da değildi usumeyecek kadar ılıktı diyeyim
İlk duşunu kaçıncı gününde aldınÇok sıcak değildi ama soğuk da değildi usumeyecek kadar ılıktı diyeyim
6. Günİlk duşunu kaçıncı gününde aldın