Ovitrelle etkisi geçmiştir büyük ihtimal. Testi yarın tekrarlatıp koyulaşma takip edebilirsiniz cumaya kadar. Hayırlı olsunOvitrelle yi 29 ekimde vurulmuştum 31 ekimde yumurta toplandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovitrelle etkisi geçmiştir büyük ihtimal. Testi yarın tekrarlatıp koyulaşma takip edebilirsiniz cumaya kadar. Hayırlı olsunOvitrelle yi 29 ekimde vurulmuştum 31 ekimde yumurta toplandı
İlk 3 dakikada görünce kuruma çizgisi değildir diye düşündümGölge kaybolduysa kuruma cizgisidir. Kuruyup silinmiş muhtemelen. 4 kasim 3. Gun transferi için henüz erken olabilir test
Erken mi dersiniz önce sevindim sonra canım sıkıldıOvitrelle etkisi geçmiştir büyük ihtimal. Testi yarın tekrarlatıp koyulaşma takip edebilirsiniz cumaya kadar. Hayırlı olsun![]()
Olabiliyor canım ben de cyglo prognova kullanıyordum oldum. Bana hemşire ilaç yeterince baskilamamis demişti.Haber et doktoruna en doğru bilgiyi verirler. Korkma eksik varsa düzenlerler hayırlısı olsun inşaAllahAma benim yasminim daha bitmedi yasmin kullanırken âdet olabilir miyim ?
Merhaba hayır yaşamamıştımMerhaba size bir şey sormak istiyorum be lucrin vuruldum ancak 2 gündür kahverengi lekelenmem oluyor siz zoladexten sonra böyle bir şey yaşadınız mı ?
Aa hemen mi çıktı canım? Ama golgenin silinmesi enteresan. Bugün yine tekrarla istersen testte mi bi gariplik vardı acaba?İlk 3 dakikada görünce kuruma çizgisi değildir diye düşündüm
Bende Antalya IVF de tedavi gördüm doktorunuz kimBende ayni fiyat Antalya IVF yarin
Fotograf var mı canım? 5. Gun için bile bi tik erken ama onlar hemen tutunabiliyor. Çıktıysa vardır büyük ihtimalKızlar merhaba ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım silikti biraz ama çizgi gördüm sizce tutmuşmudur 5.gün embriyosunu 6 kasımda transfer oldum
Fotograf var mı canım? 5. Gun için bile bi tik erken ama onlar hemen tutunabiliyor. Çıktıysa vardır büyük ihtimal
Fotograf var mı canım? 5. Gun için bile bi tik erken ama onlar hemen tutunabiliyor. Çıktıysa vardır büyük ihtimal
İnşallah yarabbim hayırlısı ile umarım tutmuştur bu kezbelli baya canım hayırlı olsun![]()
Canım yaa var gibi hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun sana bebişinKızlar merhaba ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım silikti biraz ama çizgi gördüm sizce tutmuşmudur 5.gün embriyosunu 6 kasımda transfer oldum
Canım testinin markadi ne ben internetten sipariş verdim ama bugünde gelmeyecek sanırım eczaneden alicam duramiyorum kaset mi alayım erken test miİnşallah yarabbim hayırlısı ile umarım tutmuştur bu kezisteyen hepimize nasip etsin yarabbim
Selam canım nasılsın nasıl gıdıyor test günün yaklaştı sanırımBalım valla ben de aynı durumdayim 5. Günüm hicbirsey yok bugün gaz şişliği bile indi endişeliyim insan bir sepepe sarılmak istiyor belim biryerim ağrısın diye araniyorum resmen![]()
Bugün yapcak mısın canım sen?Canım testinin markadi ne ben internetten sipariş verdim ama bugünde gelmeyecek sanırım eczaneden alicam duramiyorum kaset mi alayım erken test mi
Peki teşekkür ederimMerhaba hayır yaşamamıştım
Tamam teşekkür ederim doktoruma ileteyim o zaman amin inşallahOlabiliyor canım ben de cyglo prognova kullanıyordum oldum. Bana hemşire ilaç yeterince baskilamamis demişti.Haber et doktoruna en doğru bilgiyi verirler. Korkma eksik varsa düzenlerler hayırlısı olsun inşaAllah![]()