• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ama benim yasminim daha bitmedi yasmin kullanırken âdet olabilir miyim ?
Olabiliyor canım ben de cyglo prognova kullanıyordum oldum. Bana hemşire ilaç yeterince baskilamamis demişti.Haber et doktoruna en doğru bilgiyi verirler. Korkma eksik varsa düzenlerler hayırlısı olsun inşaAllah 🤲🥰

İlk 3 dakikada görünce kuruma çizgisi değildir diye düşündüm
Aa hemen mi çıktı canım? Ama golgenin silinmesi enteresan. Bugün yine tekrarla istersen testte mi bi gariplik vardı acaba?
Test için erken ama tutunduysa dün ya da bugün tutunuyor. Hcg yarın dan sonra salgilanir ancak

Eklentiler

• IMG_3926.webp
    IMG_3926.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 20
İnşallah yarabbim hayırlısı ile umarım tutmuştur bu kez 🙈🥰 isteyen hepimize nasip etsin yarabbim
Canım testinin markadi ne ben internetten sipariş verdim ama bugünde gelmeyecek sanırım eczaneden alicam duramiyorum kaset mi alayım erken test mi

Balım valla ben de aynı durumdayim 5. Günüm hicbirsey yok bugün gaz şişliği bile indi endişeliyim insan bir sepepe sarılmak istiyor belim biryerim ağrısın diye araniyorum resmen😔
Selam canım nasılsın nasıl gıdıyor test günün yaklaştı sanırım😊bende dün transferımı oldum ıkı tane koydular sımdılık Iyıyım ben normal hayatına dönüşümü yaptım hızlı bır sekılde😀

Olabiliyor canım ben de cyglo prognova kullanıyordum oldum. Bana hemşire ilaç yeterince baskilamamis demişti.Haber et doktoruna en doğru bilgiyi verirler. Korkma eksik varsa düzenlerler hayırlısı olsun inşaAllah 🤲🥰
Tamam teşekkür ederim doktoruma ileteyim o zaman amin inşallah

Back
X