Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Kızlar açık kahve çok az lekem geldi beta 159 çıktı bugün böyle bi şey yaşayan var mı lekelenme ?

Kızlar açık kahve çok az lekem geldi beta 159 çıktı bugün böyle bi şey yaşayan var mı lekelenme ?
Yerleşme lekelenmesi de olabilir.benim ilk gebelikte kanamam olmuştu.doktorum oksaparı kesip düşük önleyici haftalık iğne vermişti

Merhaba bende kasım sonu aralık başı olacağım süreciniz nasıl gidiyor
Merhaba bugün estofem başlandı adetimin ikinci günü sabah öğle akşam içiyorum aspirin ve folik asitte kullanıyorum 10 kasımda kontrolüm var sizin nasıl ilerliyor

Selam ben bugün transfer oldum sadece 30 dk yattım sedyeden yatağa geçerken de baya zorlandım hareket ettim bir sorun olur mu? İnanılmaz gaz var bir de sürekli hareket etmek zorunda kaldım. Bilgisi olan yazabilir mi?

Selam ben bugün transfer oldum sadece 30 dk yattım sedyeden yatağa geçerken de baya zorlandım hareket ettim bir sorun olur mu? İnanılmaz gaz var bir de sürekli hareket etmek zorunda kaldım. Bilgisi olan yazabilir mi?
Bende merak ediyorum bende çok yatamadım yarım saatte kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…