Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

İyi düşünelim iyi olsun ya. Baya bir araştırdım bir etkisi olmaz diyorlar ama çok fazla öksürük ve hapşırma var o korkutuyor inşallah boşa evham yapıyoruzdur. sizin test gününüz ne zaman
Oksurup hapsirmadan bise olmuyo kizlae iciniz rahat olsun

7 ayda 5 kez opu oldum, yumurtam hem az hem kalitesiz. Bu ay da opu olmuştum yine elim boş çıktı. Zar zor 2 embriyom oluştu dondurulmuş yarın transfer olacağım inşallah.

Ay ben de de ishal var bugün tuvaletten çıkamadım desem yeridir ondan mı kaynaklı ne midem bulanıyo karnıma ağrı giriyor falan yarın test günüm oldukça heyecanlı ve gerginim de
Hadi hayırlısı olsun .hiç kaset test yaptınız mı?bu arada transferin ertesi günü bende ishal oldum

Valla bise diyememki salgında olabilir
Tuvaletten cikamicak kadarsa sen hasta olmus olabilirmisin??
Ben gunde 1 kez ishal gibi ciktim
Bilmiyorum ya şuan biraz daha iyiyim şükür dün sütlü tatlı yemiştim o bile yapmış olabilir laktoz interolansım var normal sindirimi bozuyo normalde ilacım var tık içiyodum iyi geliyoduda şimdi malum ilaç içemiyoruz

Kızlar 9 gün 78.31 çıktı 4 Kasım 11 gün 159 bugün böyle çıktı sizce nasıl bugün regl günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…