Oksurup hapsirmadan bise olmuyo kizlae iciniz rahat olsunİyi düşünelim iyi olsun ya. Baya bir araştırdım bir etkisi olmaz diyorlar ama çok fazla öksürük ve hapşırma var o korkutuyor inşallah boşa evham yapıyoruzdur.sizin test gününüz ne zaman
Bu arada yarin birlikte sonuc alicaz insAy ben de de ishal var bugün tuvaletten çıkamadım desem yeridir ondan mı kaynaklı ne midem bulanıyo karnıma ağrı giriyor falan yarın test günüm oldukça heyecanlı ve gerginim de
Haberlerinizi bekliyorum yarın tekrar bende kan vereceğim dualarınıza talibimBu arada yarin birlikte sonuc alicaz ins
Hadi hayırlısı olsun .hiç kaset test yaptınız mı?bu arada transferin ertesi günü bende ishal oldumAy ben de de ishal var bugün tuvaletten çıkamadım desem yeridir ondan mı kaynaklı ne midem bulanıyo karnıma ağrı giriyor falan yarın test günüm oldukça heyecanlı ve gerginim de
Aa benim de aynı zamanlarda. 1 Kasım da transfer oldum. T+2 gün.Merhabalar 27 ekim transfer 5.gün dondurulmuş embriyo 10 kasımda sonucu öğrenice
Canim benim hersey kolaylikla yolunu bulsun ins7 ayda 5 kez opu oldum, yumurtam hem az hem kalitesiz. Bu ay da opu olmuştum yine elim boş çıktı. Zar zor 2 embriyom oluştu dondurulmuş yarın transfer olacağım inşallah.
Evet ben 3 negatif 2 kere silik cizgi gordumHadi hayırlısı olsun .hiç kaset test yaptınız mı?bu arada transferin ertesi günü bende ishal oldum
Bilmiyorum ya şuan biraz daha iyiyim şükür dün sütlü tatlı yemiştim o bile yapmış olabilir laktoz interolansım var normal sindirimi bozuyoValla bise diyememki salgında olabilir
Tuvaletten cikamicak kadarsa sen hasta olmus olabilirmisin??
Ben gunde 1 kez ishal gibi ciktim
Aa öylemiymiş ya ben sık sık ishal yaşadığımdan dolayı bi şeye bağlayamıyorum maalesef olabilir de olmayabilir de bakalım yarın için çok az kaldı kalbim küt küt atıyo düşündükçeAma embryo tutunurken felanda ishal olunabiliyomus chat gpt oyle dedj
Yok ben daha hiç yapmadım eşim kanıma girmeye çalıştıda yapmak istemedim kan testinde öğrenmek istiyorum.Hadi hayırlısı olsun .hiç kaset test yaptınız mı?bu arada transferin ertesi günü bende ishal oldum
Maşallah kuzum ya bende öğlen vereceğim bakalım 12 buçuk gibi
Merhaba bende kasım sonu aralık başı olacağım süreciniz nasıl gidiyorHayırlı olsun rabbim pozitif haberinizi almayı nasip eylesin kasımda transfer olacağım bende Allah nasip ederse
Bende kan verdim dua edin bana da 11 gün 9 günde 78.31 çıktı yükselmiş olsun
Artışınız 2 kat olsun sağlıcakla büyüyünKızlar 9 gün 78.31 çıktı 4 Kasım 11 gün 159 bugün böyle çıktı sizce nasıl bugün regl günüm
Oyyy hamikesin isteeKızlar 9 gün 78.31 çıktı 4 Kasım 11 gün 159 bugün böyle çıktı sizce nasıl bugün regl günüm
Doktorum çok güzel dedi maşallah perşembe bi daha vereceğimOyyy hamikesin isteedoktoruna attinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?