Vardı onda pozitif çıktıKuzum senin hiç gebelik testin varmıydı yaptığın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardı onda pozitif çıktıKuzum senin hiç gebelik testin varmıydı yaptığın
İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam bakalım hayırlısıYani bende faydası olduğunu düşünüyorum embriyo gezip yer aramiyor direk yapışıyor diğer türlü rahimde geziyor yer buluyor oraya gömülmeye çalışıyor hadi bakalım seninde sonucun çok çok güzel çıksın sonunda güzel olsun tabiki insan kimyasal olunca korkuyor çünkü ondada kanda ilerliyor sonradan düşüyor
Pozitif ol Yeter canm erken test yapmak ondan kötü oluyor bende yedinci gün idrarda gördüm kan verdim pozitif sonra 9. Gün verdim yükselmiş 11. Gün verdim düşmeye başladı en iyisi hiç yapmadan direk doktorun dedigi gün test vermekİnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam bakalım hayırlısı![]()
Doktor 4 Kasım dedi 3 gündür testte pozitif çıkıyor belki beklemem yarın giderim kararsızımPozitif ol Yeter canm erken test yapmak ondan kötü oluyor bende yedinci gün idrarda gördüm kan verdim pozitif sonra 9. Gün verdim yükselmiş 11. Gün verdim düşmeye başladı en iyisi hiç yapmadan direk doktorun dedigi gün test vermek
Canım dün 10 gün kan verdim negatif çıktıGörseli var sa paylaşsana canım
Merhaba bende 10 kasımda sonuç öğrenince. 31 ekimde çift embiriyo atıldı bana. Doktor 10kasima test tarihi verdiMerhabalar 27 ekim transfer 5.gün dondurulmuş embriyo 10 kasımda sonucu öğrenice
Güzel sonuçlarınız olur inşallahMerhaba bende 10 kasımda sonuç öğrenince. 31 ekimde çift embiriyo atıldı bana. Doktor 10kasima test tarihi verdi
Tam olarak aynı sizin gibiyim. 31 inde çift embiriyo transferi oldum aynı gün sifarayi da kahveyi de bıraktım. İki gündür içmiyorum dediğiniz gbi en azından sonucu öğrenene kadar içmeyip sonrasına sonra bakicamHerkese merhaba 27 sinde bende çift embriyo transferi oldum :) sigara içen arkadaşıma nacizane tavsiyem matah bişey değil ama 14 yaşından beri en az bir paket içiyordum her gün 37 yaşındayım transfer yapıldığı gün bıraktım kahveyide sigarayıda belki sonucu alana kadar sabretmek sonrasında sonrasına göre hareket etmek daha iyi olur gibi geliyor bana :) ama doktorumda bana strese girme gireceksen iç dedi tabi azaltarak
Bende aynısını düşünüyorum :) azcık sabır gerekliTam olarak aynı sizin gibiyim. 31 inde çift embiriyo transferi oldum aynı gün sifarayi da kahveyi de bıraktım. İki gündür içmiyorum dediğiniz gbi en azından sonucu öğrenene kadar içmeyip sonrasına sonra bakicam![]()
Kan ver canım en mantıklı kanBenim de pozitif gözüküyor ya açıkçası korktum biraz test varsa senin ki benimkinden silik mi yoksa belirgin miydi
Evet verebilirsin çıkar zaten varsa canımDoktor 4 Kasım dedi 3 gündür testte pozitif çıkıyor belki beklemem yarın giderim kararsızım
Artımed dimi markası ben 2 kez yaptım 5 ve 6.gunlerde ama 10 15 dk sonra çıktı ikinci çizgi kuruma cizgisiymis öyle diyorlarEki Görüntüle 3667881 kizlae benimde zor gordugum bi ikinci cizgi var ama kameradan size gozukcekmi bilemedim
Neden modunuzu düşüyorsunuz ki herşey kan testiyle belli olucak sakin olun lütfenn:) kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde sadeceMerhaba herkese t+5 akşam t+6 sabah ilk idrar testler önce negatif 10 15 dk sonra silik çizgiyle pozitif oldu testin markası artımed.guvenilir değil yanıltıcı pozitif verir diyorlar modum dustu ilaçları bile birakasim var perşembe test günüm daha 4 gün var sizce yukselirmi beta olsa çıkarmıyor erken testte 6.gun![]()
Çok haklısınız ama dayanamadım işte keşke hiç yaomasaydim testi esiminde haberi yok ne oldu sana diye sorup duruyorNeden modunuzu düşüyorsunuz ki herşey kan testiyle belli olucak sakin olun lütfenn:) kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde sadece
Valla bende dün yaptım test evde fakat ben zaten iki gün önce ovitralle vuruldum ondan testteki çizgiyi ona bağladım :) kanda herşey belli olucakÇok haklısınız ama dayanamadım işte keşke hiç yaomasaydim testi esiminde haberi yok ne oldu sana diye sorup duruyor
Diger fotoda yaptim ama sanki bi tık belli oldu yada hala gozukmuyi gibiEki Görüntüle 3667886 buda seninki