• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

renginn

renginn
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
105
0
96
İstanbul
SELAM ARKADAŞLAR BENİM 1 KASIMDA TRANSFERİM YAPILDI VE BU AY TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞMİŞ ARKADAŞLARLA BURADA BULUŞALIM DEDİM HEPİMİZ BELİRTİLERİMİZİ YAŞADIĞIMIZ GÜNLERİ NELER YAPTIĞMIZI ANLATMAK İSTERSE PAYLAŞALIM BEN KENDİMİ SIKMADIM DOKTORUM HASTANE 1 SAAT YATDIKTAN SONRA NORMAL YAŞANTINA DÖNE BİLİRSİN DEDİ TABİ AĞIR İŞ YAPMAMAK KAYDIYLA,SPORDAN FELAN UZAK DURUCAKSIN DEDİ YANİ BİLDİĞMİZ ŞEYLER YANİ YATMIYORUM RAHATIM SİZLER NELER YAPIYORSUNUZ BU HUZURLU YOLDA:nazar:a.s.a.s.a.s.

canım hayırlı olsun...nerde yaptırdın..inşalllah sana tutnurlar müjdeli haberi verirsin...

Benimde 2 Kasımda oldu transferim 13 Kasım test günümüz inşallah opuyorumnanaktan

merhabaa benimde transferim 1 kasım 13 kasımda sonuç alıcam inşallah hayırlı ve güzel sonuçlarımız olur hepimizin :Saruboceq:sadece bel ağrım var ara ara onun dışında birde progestan kaynaklı başdönmesi sizde herhangi bir belirti varmı kızlar

hepiniz inşallah bburada bizlere o güzel haberleri çığlık atarak verirsiniz inşallah rabbim yar ve yardımcınız olsun amin

Anne adayları Transfer günü Test günü

1. rengin ---------- 1 Kasım ------------- 13 Kasım :Saruboceq:
2. ajuu ---------- 1 Kasım -------------- 13 Kasım :Saruboceq:
3. windy ---------- 2 Kasım --------------- 13 Kasım :Saruboceq:
4. turkuaz 30 ---------- 4 Kasım -------------- 16 Kasım :Saruboceq:
5.monnarosa --------- 9 Kasım -------------- 21 Kasım :Saruboceq:
6. mentol01 ----------- 10 Kasım ------------ 22 Kasım :Saruboceq:

Sırayla hamiş haberlerimizi veririz inşallah arkadaşlar :lepi:

Son düzenleme:
inşallah arkadaşım Allayım hepimize anne oluyorum demeyi nasip etsin
herhangi bir belirtiniz varmı?

Arkadaşlar beni de ekleyin.Benim transferim 10 kasım salı günü yapılacak.Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatır inşallah.Bebişlerimizi elimize alırız inşallah.Bana dua edin.Salı günü için şimdiden heyecen sardı beni.

inşllah hepimize hayırlısını nasip eder rabbim yarında benim transferim var saat onda amerikan hastenasinda dua edin bana olurmu çünkü 4 yumurta oluştu biri boş çıktı 2 si döllenmedi tek döllenen var onu transfer edecekler içim pırpır ama yüreğim buruk dualarınıza muhtacım...

Anne adayları Transfer günü Test günü

1. rengin ---------- 1 Kasım ------------- 13 Kasım :Saruboceq:
2. ajuu ---------- 1 Kasım -------------- 13 Kasım :Saruboceq:
3. windy ---------- 2 Kasım --------------- 13 Kasım :Saruboceq:
4. turkuaz 30 ---------- 4 Kasım -------------- 16 Kasım :Saruboceq:
5.monnarosa --------- 9 Kasım -------------- 21 Kasım :Saruboceq:
6. mentol01 ----------- 10 Kasım ------------ 22 Kasım :Saruboceq:

Sırayla hamiş haberlerimizi veririz inşallah arkadaşlar :lepi:

Listemizi güncelledim arkadaşlarr :smiley-cool: Monnarosa ve mentol01 hayırlı olsun tedavileriniz arkadaşlar.. İçinizi ferah tutun.. Mutlu düşünelim öylede olsun inşallahh.. Hep derlerdi en zoru bekleme diye hakkaten zaman yavaş geçiyor gibi ama olsun Allahım sağlımızdan etmesinde önemli olan o , güç sabır versin Allahım hepimizee emeklerimizi boşa çıkarmasınn. a.s.

ŞEKERLER RAHAT OLALIM YA AYYYY VALLA KASIMDA ANNE ADAYLARIDA BAYAĞ VARMIŞ HAYIRLISI ALLAHTAN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
KIZLAR SİZDE İĞNE YAPILDIKTAN SONRA BEL AĞRISI OLUYORMU BEN İĞNEYİ BİRGÜN ARAYLA VURULUYORUM VURULMADIĞIM GÜN JELİ KULLANIYORUM YA BU İĞNE VARYA KALÇALARIMI ÇÜRÜTDÜ DESEM İNANIN VALLA POPOMUN ÜZERİNE OTURAMIYORUM YATAMIYORUM SİZDEDE OLUYORMU BİRDE ACABA SALI GÜNÜ İDRAR TESTİ YAPSAMMIsırnaşık şey 5 GÜNLÜK TRANSFER YAPILANLARDA 10 GÜN ÇIKABİLİYORMUŞ ÇIKMASSADA ÜZÜLMEM SONUÇTA İDRAR TESTİ NE DERSİNİZ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.:nazar::nazar::nazar::nazar:

rengin vallahi bende bi 10. gün idrar testi yapayım diyorum ama negatif çıkar diye de çok korkuyorum
zaman geçmiyor :bbo:

benim de 16sı sonucum alınacak. ölüyorum heyecandan. bu tüp bebek normal yolla olmasını beklemekten daha zor. çünkü biliyorum ki içimde yaşama tutunmaya çalışan bizden bişey var.ama test sonucu aldığımda eğer negatifse o hayatın bana tutunamadığını bilip iyice kahrolucam. hergün konuşuyorum onunla , neden bana tutunması gerektiğini neden kayıp gitmesini istemediğimi anlatıyorum ona.çok hassasım bildiğiniz gibi değil hanımlar. herkes umarım çok güzel haberlerini verir burda bize.

Transferi olanlara hayirli transferler diliyorum ...
Insallah melekleriniz size SIMSIKI tutunurr taze anne adaylari ... a.s.

Rabbim burdan hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin ...
Dualarim sizlerlee ... :Saruboceq:

kızlar kanamam başladı sanırım yine olmadı mafoldumbençok üzgünüm

canım hemen olumsuz düşünme.. kanaması olan bir çok kişi hamile olabiliyor..,
ve hamiliği devam edipte kanaması devam eden arkadaşlar var..
inşallah bunların arasında olursun..
senin kaçıncı günün??
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.. yüzümüzü güldürsün inşallahh.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X