Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[merhabalar arkadaşlar
benim 8 yumurtam alındı 6 tanesi döllendi ve doktorumun isteği ile 06 kasım da 3 adet embryo kondu 18 inde sonuçu bekliyorum arkadaşlar ama allahtan herkeze gönlüne göre versin diyorum.dualarınız kabul olsun sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız işallah.
Arkadaşlar beni de ekleyin.Benim transferim 10 kasım salı günü yapılacak.Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatır inşallah.Bebişlerimizi elimize alırız inşallah.Bana dua edin.Salı günü için şimdiden heyecen sardı beni.
Benimde 2 Kasımda oldu transferim 13 Kasım test günümüz inşallah opuyorumnanaktan
canım merak ettim sonucunu hamilesindir inşallah.
evet canımm bizim bebişin vakti saati gelmiş demekki yola çıkmış :) hayırlısı bakalım... sen yaptırdınmı peki ?
Allahım diger arkadaşlarımızada güç ve sabır versin saglıgımız yerinde olsunn gerisi gelir zaten inş. Bizim bu yaptıklarımız hep birer vesile zaten canımm, eger vakti saati geldiyse nasipte varsa olur diye düşündük hep tedavinin başından buyana.. Çok şükürde oldu hep dua ediyorum zaten canımm her isteyene versin allahım ve bizide çıktıgımız yolculuktan boş çevirmesin inş. 24 kasımda ultrason günü ilk defa görebilecekmişiz görmedende inanamayacagım galibaa
evet canımm bizim bebişin vakti saati gelmiş demekki yola çıkmış :) hayırlısı bakalım... sen yaptırdınmı peki ?
Allahım diger arkadaşlarımızada güç ve sabır versin saglıgımız yerinde olsunn gerisi gelir zaten inş. Bizim bu yaptıklarımız hep birer vesile zaten canımm, eger vakti saati geldiyse nasipte varsa olur diye düşündük hep tedavinin başından buyana.. Çok şükürde oldu hep dua ediyorum zaten canımm her isteyene versin allahım ve bizide çıktıgımız yolculuktan boş çevirmesin inş. 24 kasımda ultrason günü ilk defa görebilecekmişiz görmedende inanamayacagım galibaa
selam mentol01 benımde 11kasım carsamba yapıldı 23 kasımı beklıyorum 3tane emrrıyo konuldu rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın:ecrin_bebek:
hayırlı olsun lütfen belırtılerını yazarmısın 11 kasımda transferım yapıldı 23 kasımı beklıyorum dua ileeeee
deryaber tedaviye başladınmı ....okuyunca şaşırdım..ay sonu başlayacaksın diye kalmıştı aklımda.bende yarın kentteyim kontrolüm var..p.tesi toplamam yapılabilirmiş..yarın netleşecek..bol şans sana..
windy tebrikler arkadaşım..böyle haber alınca umutlar yeşeriyor...allah tamamına erdirsin inş..
sevgiler
canım tebrik ederim. inan o kadar çok sevindim ki. buradaki olumlu sonuçları duydukça o kadar mutlu oluyorum ki.benim de bir gün o duyguyu tadacağıma inancım kuvvetleniyor. herkese ve kendime bol bol dua ediyorum.hepimizin ortak paydası aynı. hayırlı ve sağlıklı evlat.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ben daha tedavinin başındayım canım.izmir kent hastanesinde başladık. aralık sonu gibi herhalde transferim olacak.
Allah hepim
windy tebrik ederim.Darısı da bize inşallah,Allah hepimize bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.