• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

Sol yumurtalığımda ara ara ufak tefek sızı oluyor ..Ama su kıvamında akıntım çok..Normal mi sizce? Transferimin 4.günü...

[merhabalar arkadaşlar
benim 8 yumurtam alındı 6 tanesi döllendi ve doktorumun isteği ile 06 kasım da 3 adet embryo kondu 18 inde sonuçu bekliyorum arkadaşlar ama allahtan herkeze gönlüne göre versin diyorum.dualarınız kabul olsun sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız işallah.

[merhabalar arkadaşlar
benim 8 yumurtam alındı 6 tanesi döllendi ve doktorumun isteği ile 06 kasım da 3 adet embryo kondu 18 inde sonuçu bekliyorum arkadaşlar ama allahtan herkeze gönlüne göre versin diyorum.dualarınız kabul olsun sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız işallah.

merhaba
yengemle aynı gün yapılmış transferiniz
yenegemede 3 embriyo transfer edildi 6 kasımda
dilerim tüm anne adaylarına bebişleri sımsıkı tutulur,
en az sizler kadar heyecanlıyım bende
bu heyecanlı süreçte hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum

Arkadaşlar beni de ekleyin.Benim transferim 10 kasım salı günü yapılacak.Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatır inşallah.Bebişlerimizi elimize alırız inşallah.Bana dua edin.Salı günü için şimdiden heyecen sardı beni.

selam mentol01 benımde 11kasım carsamba yapıldı 23 kasımı beklıyorum 3tane emrrıyo konuldu rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın:ecrin_bebek:

seninLe anLamlı olan gülüşlerim yok
Ve yine senle kurduğum düşlerim de...
Şimdi içine hapsolduğum gözyaşlarımLa
ÖLÜYORUM.BıTıYORUM

SELAM ARKADAŞLAR ÇOK,ÇOK,ÇOK ÜZGÜNÜM BEKLEDıĞıM BEBEĞıM GELMEDı BANA DAHA ZAMANIMIZ VAR ANNE DEDı RÜYAMDA ıÇıME ACAYıP BıR HıS DOĞDU UYKUDAN UYANDIM HERALDE BEBEĞıM GELMEYECEK DEDıM VE BAŞLADIM AĞLAMAYA TAHLıL YAPTIRMAYA GıTMEYECEKTıM AMA YıNEDE GıTDıM VE TAHLıLıMı OLDUM SABAH 10:00 TAKı AKŞAM 6 YA KADAR AMA O SAAT BENı ÖLDÜRDÜ O KADAR TEDAVı AŞAMASINI BEKLEDıMDE ŞU SAAT BANA ÖYLE ZOR GELDıKı TARıFı ASLA YOK BıLMıYORUM ARKADAŞLAR TELEFON AÇTIM SONUCU ÖĞRENMEK ıÇıN ÇIKAN BAYAN SONUCUNUZ 0.1 NEGATıF DEDı DEMESı O KADAR KOLAY GELDı DUYMASI BıR O KADAR ACI BENıMKı BıR DAHAKı AŞAMAYA KALDI YANı DONDURULMUŞLAR NE DESEM BıLEMıYORUM AMA SANKı HıÇ ANNELıK DUYGUSUNU TADAMICAM HEP BÖYLEMı OLUCAM DıYORUM BıR DAHAKı TEDAVıYEDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH SıZLERıNKıNı HAYIRLI ETSıN ARKADAŞLAR DUALARIM SıZıNLE ıNANIN SıZıN BEBıŞLERıNıZ BENı ÇOK SEVıNDıRıCEK ıÇıMDE HıÇ YOKTAN BıR ÜMıT OLACAK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::SıZıNLE BU AYIN KUBANI BEN OLURUM ıNŞALLAH BAŞKASININ BAŞINA GELMESıNı ıSTEMEM DUALARIM SıZıNLE

Son düzenleme:
canimmm rengincim ole dusunme lutfen ins sende anne olucaksin sadece sabir gulum sabir

MEVLAM IHMAL DEGIL IMTIHAN EDER.

sakin uzulme bak ne guzel dondurulmuslarinda var cok guzel canim benim

ins sende bir gun ANNE olucaksin rabbim yar ve yardimcin olsun canim :teselli:

Rengin..Umudunu lütfen kaybetme.. Hayatın bir sonraki gün ne getireceğini Allah'tan başka kimse bilemez.Kucağına alıcaksın buna eminim ama doğru zamanda..ınan bana opuyorumnanaktan

Tatlım bak diğer sitelerde tüp bebek denemesi başarısız oluyor hop sonraki ay hamile ki bunların bi kısmı dönorsuz olmaz diyen kişiler.
Allah büyük inş dondurulmuşlarında daha rahat daha az ialçsız daha az stress ile güzel bi gebelik yaşarsın.

SELAM ARKADAŞLAR ÇOK,ÇOK,ÇOK ÜZGÜNÜM BEKLEDİĞİM BEBEĞİM GELMEDİ BANA DAHA ZAMANIMIZ VAR ANNE DEDİ RÜYAMDA İÇİME ACAYİP BİR HİS DOĞDU UYKUDAN UYANDIM HERALDE BEBEĞİM GELMEYECEK DEDİM VE BAŞLADIM AĞLAMAYA TAHLİL YAPTIRMAYA GİTMEYECEKTİM AMA YİNEDE GİTDİM VE TAHLİLİMİ OLDUM SABAH 10:00 TAKİ AKŞAM 6 YA KADAR AMA O SAAT BENİ ÖLDÜRDÜ O KADAR TEDAVİ AŞAMASINI BEKLEDİMDE ŞU SAAT BANA ÖYLE ZOR GELDİKİ TARİFİ ASLA YOK BİLMİYORUM ARKADAŞLAR TELEFON AÇTIM SONUCU ÖĞRENMEK İÇİN ÇIKAN BAYAN SONUCUNUZ 0.1 NEGATİF DEDİ DEMESİ O KADAR KOLAY GELDİ DUYMASI BİR O KADAR ACI BENİMKİ BİR DAHAKİ AŞAMAYA KALDI YANİ DONDURULMUŞLAR NE DESEM BİLEMİYORUM AMA SANKİ HİÇ ANNELİK DUYGUSUNU TADAMICAM HEP BÖYLEMİ OLUCAM DİYORUM BİR DAHAKİ TEDAVİYEDE ÇOK KORKUYORUM ALLAH SİZLERİNKİNİ HAYIRLI ETSİN ARKADAŞLAR DUALARIM SİZİNLE İNANIN SİZİN BEBİŞLERİNİZ BENİ ÇOK SEVİNDİRİCEK İÇİMDE HİÇ YOKTAN BİR ÜMİT OLACAK :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::SİZİNLE BU AYIN KUBANI BEN OLURUM İNŞALLAH BAŞKASININ BAŞINA GELMESİNİ İSTEMEM DUALARIM SİZİNLE[/QUOTE]

Rabbim sabır versin ve yardımcın olsun..
ne desek boşşşş.. bu bir süreç ne kadar üzülme desekte olmuyor.. ben kendimden biliyorum.. inşallah en kısa zamanda toparlarsın canım.. beterin beteri var.. en azında tüp bebek yaptırma şansımız var.. Rabbim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq:

canım merak ettim sonucunu hamilesindir inşallah.

evet canımm bizim bebişin vakti saati gelmiş demekki yola çıkmış :) hayırlısı bakalım... sen yaptırdınmı peki ?

Allahım diger arkadaşlarımızada güç ve sabır versin saglıgımız yerinde olsunn gerisi gelir zaten inş. Bizim bu yaptıklarımız hep birer vesile zaten canımm, eger vakti saati geldiyse nasipte varsa olur diye düşündük hep tedavinin başından buyana.. Çok şükürde oldu hep dua ediyorum zaten canımm her isteyene versin allahım ve bizide çıktıgımız yolculuktan boş çevirmesin inş. 24 kasımda ultrason günü ilk defa görebilecekmişiz görmedende inanamayacagım galibaa

evet canımm bizim bebişin vakti saati gelmiş demekki yola çıkmış :) hayırlısı bakalım... sen yaptırdınmı peki ?

Allahım diger arkadaşlarımızada güç ve sabır versin saglıgımız yerinde olsunn gerisi gelir zaten inş. Bizim bu yaptıklarımız hep birer vesile zaten canımm, eger vakti saati geldiyse nasipte varsa olur diye düşündük hep tedavinin başından buyana.. Çok şükürde oldu hep dua ediyorum zaten canımm her isteyene versin allahım ve bizide çıktıgımız yolculuktan boş çevirmesin inş. 24 kasımda ultrason günü ilk defa görebilecekmişiz görmedende inanamayacagım galibaa

canım tebrik ederim. inan o kadar çok sevindim ki. buradaki olumlu sonuçları duydukça o kadar mutlu oluyorum ki.benim de bir gün o duyguyu tadacağıma inancım kuvvetleniyor. herkese ve kendime bol bol dua ediyorum.hepimizin ortak paydası aynı. hayırlı ve sağlıklı evlat.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ben daha tedavinin başındayım canım.izmir kent hastanesinde başladık. aralık sonu gibi herhalde transferim olacak.

Allah hepim

Allahım diger arkadaşlarımızada güç ve sabır versin saglıgımız yerinde olsunn gerisi gelir zaten inş. Bizim bu yaptıklarımız hep birer vesile zaten canımm, eger vakti saati geldiyse nasipte varsa olur diye düşündük hep tedavinin başından buyana.. Çok şükürde oldu hep dua ediyorum zaten canımm her isteyene versin allahım ve bizide çıktıgımız yolculuktan boş çevirmesin inş. 24 kasımda ultrason günü ilk defa görebilecekmişiz görmedende inanamayacagım galibaa[/QUOTE]

gözün aydın canım.. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh..:Saruboceq::Saruboceq:
benimde test günüm 13 kasımda.... darısı bizim başımıza inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq:

deryaber tedaviye başladınmı ....okuyunca şaşırdım..ay sonu başlayacaksın diye kalmıştı aklımda.bende yarın kentteyim kontrolüm var..p.tesi toplamam yapılabilirmiş..yarın netleşecek..bol şans sana..
windy tebrikler arkadaşım..böyle haber alınca umutlar yeşeriyor...allah tamamına erdirsin inş..
sevgiler

üzülme canım hayır bıldıgımız ser ser bıldıgımız hayır olabılır tevekkul et allhın ıznıyle senınde olacak ısallah benımde 23 kasımda bellı olacak duanızı beklıyorummmmm

hayırlı olsun lütfen belırtılerını yazarmısın 11 kasımda transferım yapıldı 23 kasımı beklıyorum dua ileeeee

selam mentol01 benımde 11kasım carsamba yapıldı 23 kasımı beklıyorum 3tane emrrıyo konuldu rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın:ecrin_bebek:

merhaba berrunur.benimde 3 tane embriyo transferi oldu.ama ben şu an hiç birşey hissetmiyorum.bulantım yok.garip bir duygu.birde bana tedavi oldugum merkezden 20 kasımda kanda gebelik testi yaptır dediler.bilmiyorum 12.günü beklesem mi karar veremedim.sen kendini nasıl hissediyorsun?inşallah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırız.

windy tebrik ederim.Darısı da bize inşallah,Allah hepimize bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.

hayırlı olsun lütfen belırtılerını yazarmısın 11 kasımda transferım yapıldı 23 kasımı beklıyorum dua ileeeee

Sagol canım hiçbir belirti yok hala bende, ara ara kasıklarıma kramplar giriyordu onuda jelin yan etkisi olarak bakıyordum. Belirtileri düşünmeden günlerini geçirmeye bak canım.. Birde sakın 23 kasımdan önce test yaptırma derim ben.. Burda çok okudum idrar testinde 8.gün çıkıyor filan diye ama çıkmayıncada insan hayal kırıklıgına ugrayabiliyor.. Ben kan sonucumu aldıgım gün merak ettimm idrarda çıkacakmı diye ama çıkmadı. Oyüzden şimdi iyikide yapmamışım belki moralimi bozup etkileyecektim içimdeki bebişimi :)

deryaber tedaviye başladınmı ....okuyunca şaşırdım..ay sonu başlayacaksın diye kalmıştı aklımda.bende yarın kentteyim kontrolüm var..p.tesi toplamam yapılabilirmiş..yarın netleşecek..bol şans sana..
windy tebrikler arkadaşım..böyle haber alınca umutlar yeşeriyor...allah tamamına erdirsin inş..
sevgiler

aminn senay79 çok teşekkür ediyorum. Sanada bol şans diliyorum.. Toplama narkozla yapıldıgından korkma sakın ve sonrasında kendini hep sıcak tutmaya çalış dikkat et ve dinlen bolbol transfere kadar

canım tebrik ederim. inan o kadar çok sevindim ki. buradaki olumlu sonuçları duydukça o kadar mutlu oluyorum ki.benim de bir gün o duyguyu tadacağıma inancım kuvvetleniyor. herkese ve kendime bol bol dua ediyorum.hepimizin ortak paydası aynı. hayırlı ve sağlıklı evlat.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
ben daha tedavinin başındayım canım.izmir kent hastanesinde başladık. aralık sonu gibi herhalde transferim olacak.

Allah hepim

Hadi inşallah deryabercim tedavin hayırlı ugurlu gelsin.. içini rahat tutmaya çalış tüm işlemler kendiliginden geçiyor zaten sen mümkün oldugunca pozitif bakmaya çalış canımbenim..

windy tebrik ederim.Darısı da bize inşallah,Allah hepimize bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin.

Çok sagoll mentol01.. inşallahhh darısı başınızaa diyorum hep dualarımda varsınızz

Back
X