• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

canı inşallah Allahım hepimize banada anne oluyorum demeyi nasip etsin kanamsı olupta hamile olalarda var biliyorum ama elimde değil çoook üzgünüm bugün daha 8. günüm dualarınıza ihtiyacım var kızlar

benim de 16sı sonucum alınacak. ölüyorum heyecandan. bu tüp bebek normal yolla olmasını beklemekten daha zor. çünkü biliyorum ki içimde yaşama tutunmaya çalışan bizden bişey var.ama test sonucu aldığımda eğer negatifse o hayatın bana tutunamadığını bilip iyice kahrolucam. hergün konuşuyorum onunla , neden bana tutunması gerektiğini neden kayıp gitmesini istemediğimi anlatıyorum ona.çok hassasım bildiğiniz gibi değil hanımlar. herkes umarım çok güzel haberlerini verir burda bize.

hayırlı olsun transferin canım..
ben de inanılmaz hashasım.. test günümüz aynı..
hangi hastanede yaptırdın tedavini?? özel olmazsa yazarsan sevinirim..
Allah inşallah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

ajuu canım tabiki elinde değil..
kolay mı onca emek ve umuttan sonra bir anda yıkılıyor..
bilmezmiyim ben onu iki kez yaşadım malesef..
biri aşılamada biri tüp bebek sonrasında..
ikisinde de aynı şeyi yaşadımm..
kan testini yaptırıyorum pozitif.. ikinci ve üçüncü testte değer katlamış..
sonrasında kanama........
zor bir durum..
amaa seninkisi farklı yerleşme esnasında oluşabilecek bir kanamada olabilir..
inşallah öyledir.. sen bol bol dinlen ve doktorunla konuş bence..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Anne adayları Transfer günü Test günü

1. rengin ---------- 1 Kasım ------------- 13 Kasım :Saruboceq:
2. ajuu ---------- 1 Kasım -------------- 13 Kasım :Saruboceq:
3. windy ---------- 2 Kasım --------------- 13 Kasım :Saruboceq:
4. turkuaz 30 ---------- 4 Kasım -------------- 16 Kasım :Saruboceq:
5.monnarosa --------- 9 Kasım -------------- 21 Kasım :Saruboceq:
6. mentol01 ----------- 10 Kasım ------------ 22 Kasım :Saruboceq:

Sırayla hamiş haberlerimizi veririz inşallah arkadaşlar :lepi:

İnşallah bebişleriniz hepinize sıkı sıkı tutunur isimlerinizin yanında hamiş resimlerinizi görürüz:Saruboceq::Saruboceq:

SELAM ANNE ADAYLARI BEN DAYANAMADIM TEST GÜNÜM 13 KASIM OLMASINA RAĞMEN BİR İDRAR TESTİ YAPTIM VE SONUÇ YOK BAZILARI ÇIKIYOR FELAN YAZMIŞ BENDE GAZA GELDİM AMA YAPMAMAK LAZIM MORAL BOZUCU BENCE GERÇEK GÜNÜNÜ BEKLEMEK DAHA İYİ ARAŞTIRDIM İLK KANDA ÇIKIYORMUŞ İDRARDA ÇIKMASI İMKANSIZMIŞ ÖYLE DİYO DOKTOR ÇÜNKÜ İLK KANDA ÇIKARMIŞ ÇÜNKÜ 1 AYLIK DEĞİL 20 GÜNLÜK DEĞİL BİZİMKİ SAYILI GÜN ONDAN HERALDE BİLMEM BÖYLE YANİ SİZCEa.s.

YA senağlama TUTUNMADIYSA KAFAMADA TAKILMADI DEĞİL FORMDAKİ ARKADAŞLARIN BAZILARI 7 VEYA 8 GÜNDE TESTTE ÇIKTI YAZMIŞ ANLAMADIM YAAAAA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

QUOTE=ajuu;9996191]rengin vallahi bende bi 10. gün idrar testi yapayım diyorum ama negatif çıkar diye de çok korkuyorum
zaman geçmiyor :bbo:[/QUOTE]

YAPMA TATLIM İNSANIN KAFASINI ÇOK MEŞGUL EDİYOR YA BENİM MORALİM VE KAFAM KARIŞTI TAVSİYE ETMEM YANİ GÜNÜNÜ BEKLE TAVSİYEM KORKUDA SARDI BENİ DİYORUMKİ PERŞEMBE GÜNÜ GELMESİN DİYE İDRAR TESTİ KORKUTDU BENİ OF:1no2::uhm::uhm::uhm:

YAPMA TATLIM İNSANIN KAFASINI ÇOK MEŞGUL EDİYOR YA BENİM MORALİM VE KAFAM KARIŞTI TAVSİYE ETMEM YANİ GÜNÜNÜ BEKLE TAVSİYEM KORKUDA SARDI BENİ DİYORUMKİ PERŞEMBE GÜNÜ GELMESİN DİYE İDRAR TESTİ KORKUTDU BENİ OF:1no2::uhm::uhm::uhm:[/QUOTE]

canım benim o korku beni de inanılmaz derecede sardı..:a015:
benimde bugün 6. günüm ve hiç bir belirtim yok.. arada hafif bel ağrısı dışında..
içim çooook tuhaf.. daha önce iki düşüğüm oldu.. o tedavilerimde kaşığımda batmalar oluyordu.. şimdi ise o da yoooook..
kafayı yicem herhalde kafamçokkarıştı
bu arada geçen sefer kan testini hafif lekelenmem olduğu için 9 ya da 10. gün yaptırdım..
ortada kalacak bir değer çıkmıştı..
doktorum beta hcg nin kanda 12. gün belli olduğunu.. onun öncesinde yapılmamasının çok sağlıklı bir sonuç vermeyeceğinisöylemişti..
ben günümde yapmaya karalıyım.. idrar testide yapmıyacağım.. çünkü daha üzücü bir bekleyiş oluyor..
inşallah Allah'ım hepimizin yüzünü güldürür..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

renginncim her ne kadar yüreğimize anlatamasakta idrar testini kafana takma lütfen..
kendini üzmemeye çalış..bebeğinin senle olabileceğini sakın unutma canım...
sevgiyele kal...opuyorumnanaktan

bugün merkeze gittim kanama nedeniyle bırakın idrar testini kanda bile gebeliğin çıkmyabileceğini söylediler rengin takma kafana testi inşallah bebişin seninledir
bu arada dünkü kanama durdu sadece wcde pembe bi kan görüyorum Allahım inşallah dünkü yerleşme kanamasıdır:Saruboceq:

hayırlı olsun transferin canım..
ben de inanılmaz hashasım.. test günümüz aynı..
hangi hastanede yaptırdın tedavini?? özel olmazsa yazarsan sevinirim..
Allah inşallah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

hepimiz için hayırlı haberler olsun inş. acıbadem cem beyle yaptık tedavimizi.heyecanla bekliyoruz sonucu bakalım

Merhaba anne adayları...Benim transferim 9 kasım'da yapıldı..Doktorum Erol TAVMERGEN.23 Kasım sonucu alıcam.Umarım hepimiz için hayırlısı olur :teytey:

herkese merhabalar...ben aranıza yeni katıldım...aslında vanda yaşıyorum ama tedavi için ank geldim.anatolia da ted görüyorum.8 kasımda 3 embriyo(8-8-7 hücreli)transfer edildi.crinone jel kullanıyorum...ananas,incir,süt düzenli olarak yiyiyorum.19 kasım test günüm...beklemek çok zor evinden uzakta vakit geçmiyor...Bu arada 3 laparoskopi,2 aşılama,iki tüp tıkalı....Rabbim herkesin kucaklarını bebişleriyle doldursun inşallahhhh!!!!

selam kızlar yarın transfer yapılıyor lütfen dua edın transfer agrılımı çünkü çok korkuyorum ben vajinusmus gecırdımde ...... lütfen cevap yazın 11 kasım saat 10 da transferım 7 tane emrrıyo olmus selametle kalın

Back
X