• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

justin selam hayirli olsun, senin yumurta toplama islemin pazartesi ise o zaman 3 gun transferi yapilmis benimde oyle oldu, carsamba 18 kasim yumurtalar toplandi ki bu ilk gun sayilir ve 3 cu gun cuma 20 kasim ise transfer yapildi. 2 embryo yerlestirildi, ikisi de B kalite. seninki ne sordunmu?
benim ilk denemem, mikroenjeksiyon, senin tup bebekmi?

merhaba benim bayramın birinci günü transferim olucak fakat tereddütlerim var. Salı günü 13 adet yumurta toplandı ama o gün istifralarım, kasık ve bel ağrılarım çok vardı şimdi azaldı ama bana söylenen fazla ağrı olmayacağı idi doktorum 13 adet yumurta alındığı için diğerlerine göre daha fazla ağrı olması normal dedi. şimdi transferden korkuyorum bana lütfen doğruyu söyleyin nasıl yapılıyor, acıyor mu, o gün ve kaç gün devam eder ağrılar, neler yapmam gerekiyor?

ayme cim benimde mikro yöntemiyle oldu...yumurtalardan biri çok iyi kalitede dedi dr um..diğeride iyi kalite dedi..yani birisi 1. kalite diğeri 2. kalite de sanırım...

selam kızlar,
transferin 9.günü idrar testim potizif çıkmıştı hatırlarsanız. 11.gün yani bugün (çünkü 12.gün bayrama denk geliyordu) kanda bakıldı...doktorum değerimin çok iyi olduğunu söyledi...134 çıkmış..hamileymişim:dance: halen inanamadığım için şoktayım..yalnız benden 2. bir kan testi daha istemediğini aralık ayının 2. haftasında ultrasona beklediklerini söyledi...hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar bayram hediyesiyle geldi...

selam kızlar,
transferin 9.günü idrar testim potizif çıkmıştı hatırlarsanız. 11.gün yani bugün (çünkü 12.gün bayrama denk geliyordu) kanda bakıldı...doktorum değerimin çok iyi olduğunu söyledi...134 çıkmış..hamileymişim:dance: halen inanamadığım için şoktayım..yalnız benden 2. bir kan testi daha istemediğini aralık ayının 2. haftasında ultrasona beklediklerini söyledi...hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar bayram hediyesiyle geldi...

Canimm benimm cok sevindimm ..
Ne güzell yaa .. Bayrami bebisinle / bebislerinle gecireceksin ..

Tam bir bayram hediyesi olmus inan kii ..

Insallah saglikli , rahat bir 9 ay gecirirr ..
Elvadini saglikla kucagina alirsin ..

Tebriklerrr..
Bizim icin de ne olur dua ettt .. :Saruboceq:

Dımple tebrıklerrr...ınŞallah senın bu yaŞadıĞın mutluluĞu allah bızede nasıp eder cnm....

merhaba benim bayramın birinci günü transferim olucak fakat tereddütlerim var. Salı günü 13 adet yumurta toplandı ama o gün istifralarım, kasık ve bel ağrılarım çok vardı şimdi azaldı ama bana söylenen fazla ağrı olmayacağı idi doktorum 13 adet yumurta alındığı için diğerlerine göre daha fazla ağrı olması normal dedi. şimdi transferden korkuyorum bana lütfen doğruyu söyleyin nasıl yapılıyor, acıyor mu, o gün ve kaç gün devam eder ağrılar, neler yapmam gerekiyor?
agri normaldir istifra sanirim yumurta toplama islemi narkozla yapildi ve bir onceki gece yarisindan sonra hicbir sekilde yemek ve su almadan ac karnina yapiliyor. ama transfer gayet basit, 10 dakika, pap smear tahlili gibi, agrisiz. Hayirlisi insallah 2 hafta sonra hamileyim diye yazarsin buraya, allah yardimcin olsun

selam kızlar,
Dimple cnm tebrikler sukurler olsun allah tamamina erdirsin insallah iyi bayramlar

ayme cim benimde mikro yöntemiyle oldu...yumurtalardan biri çok iyi kalitede dedi dr um..diğeride iyi kalite dedi..yani birisi 1. kalite diğeri 2. kalite de sanırım...
justing selam cnm nasilsin sancin varmi? gecmis olsun insallah enaz 1 yada ikiz haberiniz yazarsin 2 hafta sonra, allah yardimcin olsun, evet 2 embryo biri A digeri B insallah tutacak, 2 hafta zor bir surec kolay gelsin

selam kızlar,

diple77 tebrikler..çok sevindim....allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ...
benimde bugün transfer sonrası 7. günümdü..2 aralık test günüm..durmadan kendimde belirti arıyorum...sende hiç belirti varmıydı..yazarsan çok sevineceğm...
herkesin bayramı kutlu olsun..herşey gönlünüzce olsun inşallah..sevgiler.

canım hıcbırsekılde acı hıssetmıyorsun vajınal muayene gıbı dusun acısız 5 dakka suruyo zaten acı sıfır agrı sıfır

diple77 tebrikler..çok sevindim....allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ...
benimde bugün transfer sonrası 7. günümdü..2 aralık test günüm..durmadan kendimde belirti arıyorum...sende hiç belirti varmıydı..yazarsan çok sevineceğm...
herkesin bayramı kutlu olsun..herşey gönlünüzce olsun inşallah..sevgiler.

canım benim hiç belirtim yoktu..sadece transferin 6.günü bir karın ağrım olmuştu böyle adet sancısı gibi..sonra da geçti zaten..en ufak bir belirti hissetmiyorum halen...güzel dilekleriniz için çok teşekkürler sevgili kader arkadaşlarım..allah tamamına erdirir inşallah..sizlerin de sonuçları harikulade çıksın yüce rabbimden temennim bu...herkesin bayramı da mübarek olsun arkadaşlar..doktorum benden 2. kan testini istemedi..aralık ayının 14'ünde ultrasona gidecekmişim..11.gün için de değerimi oldukça beğendi (bhcg 134) dua ediyorum kalsın benimle bebişim..iyi ki varsınız..destekleriniz için yürekten teşekkürler.

merhaba arkadaşlar
daha öncede burda yengemin transfer ve sonucundan bahsetmiştim
18 kasımda kan tahlili yapılmıştı değeri 1808 idi,yani test pozitif
bugün öğlen 12 gibi bir pedi ıslatacak kadar açık renkte kan gelmiş,drunu aramış hemen ,devam ederse gel bakalım demiş ,şu saat oldu bi daha kanama olmadı
fakat çok moralimiz bozuldu:((
gebelik devam ettiği halde böyle kanamalar olabiliyormu,sizlerin fikri nedir?

Çok saĞolun arkadaŞlar transferım yapıldı 4 gÜnÜ atlatık nasıl geÇıreceĞım gÜnlerı bılemıyorum beklemek Çok zor ama sonu ıyı olduktan sonra deĞer dıye avutuyorum kendımı umarım sızlerınde ıyı geÇer ve sonunda hepımız kucaklarımıza alırız bebeklerımızı

Selam arkadaslar hepinize sagliklik bebekler öncelikle nasip etsin Allah diyorum.
Benimde 24 Ekimde yapilmisdi tranferim , 8 gün sonra testim pozitif cikmisdi evdeki testte.
5. hafta kontrolde bebek vardi ama kalp atislari yoktu.Yarin 8. hafta olucak kalp atislari bakalim nasil?
Ama ben hic iyi hissetmiyorum cünkü gögüslerim geri cekilmeye basladi, galiba kayip edicem bebegimi.
1.Tüp bebekte 17 haftaya kadar cok iyidim ama ondan sonra bebegin suyu geldi ve almak zorunda kaldilar.
2.Tüp bebegim di bu ve gine olmayacak.:-( cok üzülüyorum...
umarim diger denemelerim sonucu bebegimi kucagima alirimins.

merhaba arkadaşlar
daha öncede burda yengemin transfer ve sonucundan bahsetmiştim
18 kasımda kan tahlili yapılmıştı değeri 1808 idi,yani test pozitif
bugün öğlen 12 gibi bir pedi ıslatacak kadar açık renkte kan gelmiş,drunu aramış hemen ,devam ederse gel bakalım demiş ,şu saat oldu bi daha kanama olmadı
fakat çok moralimiz bozuldu:((
gebelik devam ettiği halde böyle kanamalar olabiliyormu,sizlerin fikri nedir?
benim kanamam olmuştu 9. haftaya kadar sürdü bebeğime çok şükür bişe olmadı amaher hafta düzenl,i olarakdr a gittik
Selam arkadaslar hepinize sagliklik bebekler öncelikle nasip etsin Allah diyorum.
Benimde 24 Ekimde yapilmisdi tranferim , 8 gün sonra testim pozitif cikmisdi evdeki testte.
5. hafta kontrolde bebek vardi ama kalp atislari yoktu.Yarin 8. hafta olucak kalp atislari bakalim nasil?
Ama ben hic iyi hissetmiyorum cünkü gögüslerim geri cekilmeye basladi, galiba kayip edicem bebegimi.
1.Tüp bebekte 17 haftaya kadar cok iyidim ama ondan sonra bebegin suyu geldi ve almak zorunda kaldilar.
2.Tüp bebegim di bu ve gine olmayacak.:-( cok üzülüyorum...
umarim diger denemelerim sonucu bebegimi kucagima alirimins.

umutsuz olma lütfen hakkında hayırlısı olsun

Back
X