• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

kızlar bugün transferimin 9. günü...teste 2 gün var benim 12. gün bayrama denk geldiği için arefe günü yapılacaktı testim..ben de dayanamadım idrar testi yaptım..çizgi tam net değil ama var..bariz bir şekilde görüyoruz eşimle...sizce sonuç pozitif olabilir mi?
Dimple sana yazdim positifdir insallahhhhhhh

kızlar benım bugun 8 ıncı gunum bu yrelesme kanaması oluyomusya ıllakjı olmasımı gerekıyo acaba olmadanda hamıle kalan arkadaslar varmı leke gelmesımı gerekıyo bende su an herhangı bı sey yok
canim hayirli olsun insallah tamamina erdirsin, benim de 20 kasim da yapildi, lekelenme fln yok, implant- yerlesme kanamasi diyorlar ama olmayabilirde

benimde 20 kasım trasfer ayme,cuma zilhiccenin 3.günüydü.C.HAK zekeriyya a.s evlat duasını o gün kabül etmiş.darısı bizlere..........................

benimde 20 kasım trasfer ayme,cuma zilhiccenin 3.günüydü.C.HAK zekeriyya a.s evlat duasını o gün kabül etmiş.darısı bizlere..........................
merhabalar benim transferimde 20 kasımda oldu..şimdi heyecan ve merakla beklemedeyim..sürekli kendimde belirti aramaya başladım..bu bekleme süreci çok yorucu bu yüzden...2 aralık test günüm..allah hepimizin yüzünü güldürsün inş...

nanelipeti35 tebrikler canım..allah kucağına almayı nasip etsin..belirti aramayın hiç demişsin..sende en ufak belirti bile yokmuydu hamileliğe dair çok merak ettim ama içimi rahatlattın diyebilirim...

Göğüs ağrısı ve şişkinliğim başlarda oldu.Açıkcası bende sürekli belirti bekledim.Ama sonradan anladım ki iğneler ve jellerin etkileri.Ayrıca regl günü yaklaştıkça vücut hamile bile olsa otomatik olarak bedeni o haftaya hazırlıyor.Son günlere doğru regl ağrınız olursa sakın korkmayın..Hamile haberini aldıktan sonra ( Allah hepinize nasip etsin) regl ağrınız artarak devam ediyor ve tuvalete gitmeye korkmaya başlıyorsunuz.Bilirsiniz, şu beklenti anında iç çamaşırınızda ki beklenmedik misafir:a015: ama dedim ya korkmayın..
Belirtilere kafanızı takmadan sükunetle bekleyin test gününü..ıçinizi rahat tutun.Olumlu düşünün noolur! Dedim ya zaten sıkıntı hiç bitmiyecek a.s Heran "Ay ağrım var düştü mü?Ay kasıklarım ağrıdı normal mi? Akıntım var? zart mı zurt mu? :mymeka: Yapmayın üzmeyin canınızı..Olacak...inançla, umutla, sevgiyle, inançla.. En önemlisi doğru ZAMANDA hihoyyyt Hepinizi öpüyorum

benimde yarın sabah 9 da transferim var..uyuyamıyoruuumm...

Simdiden hayirli transferler diliyorum cnm ...

Insallah bebislerin sana SIMSIKI tutunurlarr...

Aslinda uyuyup dinlenmen iyi olur ama heyecandan uykusu gelmez insanin ...

Yarin transferden sonra bol bol dinlenirsin ...

Coooookkk su ic öyle gir transfere ..

Allah yardimcin olsun ...
Dualarim seninle . :Saruboceq:

sevgili justing, hayirli ugurlu olur insallah 2 hafta sonra sevinc cigliklarini goruruz burada, kolay gelsin, cok basit bir islem 10-15 dak. Allah yardimcin olsun bol sans

silam.... ayme... çok saolun ...işlemden korkmuyorumda 12 gün beni yer bitirir ondan korkuyorum...

silam.... ayme... çok saolun ...işlemden korkmuyorumda 12 gün beni yer bitirir ondan korkuyorum...
justing76, naber nasilsin? Transfer oldun hayirli ugurlu olsun insallah 12 gun sonra hamile haberini aliriz Allah tamamina erdirsin, kac embryo transfer edildi? 3gun mu yoksa 5gun transferimi? Benim 2 tane B embryo,

cnm çok saol..oldu transferim evet...3 taneydi biri yaşamamış sanırım...biri çok iyi kalite diğeride iyi kalite dedi drum..yani 2 tane transfer edildi...B embriyo dediğin ne cnm..seninde bu arada hayırlı olsun..Allah kucağına bebeğini almak nasip etsin inşallah...bu arada senin ilk tedavinmi?benim negatif bir aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemesi....

cnm çok saol..oldu transferim evet...3 taneydi biri yaşamamış sanırım...biri çok iyi kalite diğeride iyi kalite dedi drum..yani 2 tane transfer edildi...B embriyo dediğin ne cnm..seninde bu arada hayırlı olsun..Allah kucağına bebeğini almak nasip etsin inşallah...bu arada senin ilk tedavinmi?benim negatif bir aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemesi....
justin selam hayirli olsun, senin yumurta toplama islemin pazartesi ise o zaman 3 gun transferi yapilmis benimde oyle oldu, carsamba 18 kasim yumurtalar toplandi ki bu ilk gun sayilir ve 3 cu gun cuma 20 kasim ise transfer yapildi. 2 embryo yerlestirildi, ikisi de B kalite. seninki ne sordunmu?

Back
X