Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimple sana yazdim positifdir insallahhhhhhhkızlar bugün transferimin 9. günü...teste 2 gün var benim 12. gün bayrama denk geldiği için arefe günü yapılacaktı testim..ben de dayanamadım idrar testi yaptım..çizgi tam net değil ama var..bariz bir şekilde görüyoruz eşimle...sizce sonuç pozitif olabilir mi?
canim hayirli olsun insallah tamamina erdirsin, benim de 20 kasim da yapildi, lekelenme fln yok, implant- yerlesme kanamasi diyorlar ama olmayabilirdekızlar benım bugun 8 ıncı gunum bu yrelesme kanaması oluyomusya ıllakjı olmasımı gerekıyo acaba olmadanda hamıle kalan arkadaslar varmı leke gelmesımı gerekıyo bende su an herhangı bı sey yok
Dimple sana yazdim positifdir insallahhhhhhh
merhabalar benim transferimde 20 kasımda oldu..şimdi heyecan ve merakla beklemedeyim..sürekli kendimde belirti aramaya başladım..bu bekleme süreci çok yorucu bu yüzden...2 aralık test günüm..allah hepimizin yüzünü güldürsün inş...benimde 20 kasım trasfer ayme,cuma zilhiccenin 3.günüydü.C.HAK zekeriyya a.s evlat duasını o gün kabül etmiş.darısı bizlere..........................
benimde yarın sabah 9 da transferim var..uyuyamıyoruuumm...
amin canim insallah hepimiz hamileyiz, hepimizi sevindirir C Hakbenimde 20 kasım trasfer ayme,cuma zilhiccenin 3.günüydü.C.HAK zekeriyya a.s evlat duasını o gün kabül etmiş.darısı bizlere..........................
justing76, naber nasilsin? Transfer oldun hayirli ugurlu olsun insallah 12 gun sonra hamile haberini aliriz Allah tamamina erdirsin, kac embryo transfer edildi? 3gun mu yoksa 5gun transferimi? Benim 2 tane B embryo,silam.... ayme... çok saolun ...işlemden korkmuyorumda 12 gün beni yer bitirir ondan korkuyorum...
cnım sen nerde yaptırdın transferi benle aynı gun olmussun bana 2 aralıkta dedıler test gununu ama ben 28 ınde yaptırcam 12 ıncı gunu oluyo nede olsa degerlerden bellı olur
justin selam hayirli olsun, senin yumurta toplama islemin pazartesi ise o zaman 3 gun transferi yapilmis benimde oyle oldu, carsamba 18 kasim yumurtalar toplandi ki bu ilk gun sayilir ve 3 cu gun cuma 20 kasim ise transfer yapildi. 2 embryo yerlestirildi, ikisi de B kalite. seninki ne sordunmu?cnm çok saol..oldu transferim evet...3 taneydi biri yaşamamış sanırım...biri çok iyi kalite diğeride iyi kalite dedi drum..yani 2 tane transfer edildi...B embriyo dediğin ne cnm..seninde bu arada hayırlı olsun..Allah kucağına bebeğini almak nasip etsin inşallah...bu arada senin ilk tedavinmi?benim negatif bir aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemesi....