Kızlar öncelikle hepinizi kucaklıyorum..Dilekleriniz için teşekkürederim.İşin başındayken "belirti" bekler dururuz ya! Kızlar belirti hiç beklemeyin.Öyle bişey yok.Ufaklık o kadar küçük ki vücudunuzda onu hissetmek, bulantı, kıpırtı vs..böyle bişey yok.Belirtim yok diyenler lütfen kendilerini boşu boşuna üzmesin.Benim 5 yumurtam toplandı Justin'cim.3 gün sonra transfere çağırdılar. 4 tanesi iyi kalite de döllendi.3 tanesi konuldu, 1 tane de donduruldu..Bu süreçte bol bol su içtim.Karnım hep şişti.Zira ufaklığın tutunmasında suyun büyük önemi var dedi doktorum.Tuvalet, salon arasında mekik dokudum a.s
Günde 1 tane 100'lük asprinim vardı kanım sulansın diye.Çay kahve yasaktı.Bitki çayı dahi içmedim.Karanfil yedim günde 1 yada 2 tane.Folik asitimi saatli aldım.Crinone jel'in saatini asla şaşmadım.Evdeydim 4 gün yattım, sonra evde ufak tefek işlerimi yaptım.
En önemlisi doktorunuza güvenmek.Sonra sen elinden geleni yapıcaksın.Pozitif olmak çok önemli.Gerisi Allahıma kalmış..Ama şu bir gerçektir ki, her akşam Yasin okudum.Bol bol dua ettim yüreğimi rahatlattım :Saruboceq: İnşallah en yakın zamanda, hayırlı sonuçlar alırsınız. Berrunur'um "zaman" sanırım en güzel ilaç.Vücudun "hasarlı embriyoyu eleme" gibi bir mekanizması varmış..İlkinde benimde tutmadığında doktorum demişti.Belki ilerde gözüne bakınca vicdan azabı duyacağın bir bebeğin olacaktı, otomatikman vücut bu embriyoyu eledi dedi.Doğruydu..Allah zamanını biliyordur ve eminim en yakın zamanda sende güzel haberi alıcaksın.Kalbim, dualarım tüm haber bekleyen ve bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarıyla.Hepinizi öpüyorum, sonuçlarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile5