• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

Kızlar 269 hihoyyyt ..Darısı tüm dileyenlerin başına...Dualarım sizinle..Allah sağ sağlim sonlandırıp. kucağımıza almamızı nasip etsin..

canım allah tamamına erdirsin....kucağına almayıda nasip etsin inşallah... bizlerde dua et emi benimde c. tesi test günüm..:nazar:

Etmezmiyim...Hepinize bu akşam yasin okuycam..Hamile arkadaşların bebeklerini sağ sağlim kucaklarına almalarını Allahım nasib etsin..Bebecik bekleyen tüm anne adaylarına da hayırlısıyla bekledikleri yavruya kavuşmalarını gönülden diliyorum.

Etmezmiyim...Hepinize bu akşam yasin okuycam..Hamile arkadaşların bebeklerini sağ sağlim kucaklarına almalarını Allahım nasib etsin..Bebecik bekleyen tüm anne adaylarına da hayırlısıyla bekledikleri yavruya kavuşmalarını gönülden diliyorum.

hayırlı olsun allah kucagına almayı nasıp etsın dktr.bana cok ümit verdi ama malasef sonuç negatıfffffff

alkisalkisalkis
Kızlar 269 hihoyyyt ..Darısı tüm dileyenlerin başına...Dualarım sizinle..Allah sağ sağlim sonlandırıp. kucağımıza almamızı nasip etsin..

slm cnm..gözün aydın..Allah bizlerede nasip etsin inşallah...benim bugün yumurtalarım toplandı..transferim birkaç gün çerisinde olur inş..bir şey sorucam..kaç yumurtan vardı ..kaçını transfer ettiler...birde toplamadan kaç gün sonra transfer ettiler...bunları cvblarsan çok sevinirim cnm..tekrar gözün aydın...

hayırlı olsun canım çok seviniyorum pozitif haberlerine darısı başımıza dualarını bekliyoruz:nazar:

Kızlar öncelikle hepinizi kucaklıyorum..Dilekleriniz için teşekkürederim.ışin başındayken "belirti" bekler dururuz ya! Kızlar belirti hiç beklemeyin.Öyle bişey yok.Ufaklık o kadar küçük ki vücudunuzda onu hissetmek, bulantı, kıpırtı vs..böyle bişey yok.Belirtim yok diyenler lütfen kendilerini boşu boşuna üzmesin.Benim 5 yumurtam toplandı Justin'cim.3 gün sonra transfere çağırdılar. 4 tanesi iyi kalite de döllendi.3 tanesi konuldu, 1 tane de donduruldu..Bu süreçte bol bol su içtim.Karnım hep şişti.Zira ufaklığın tutunmasında suyun büyük önemi var dedi doktorum.Tuvalet, salon arasında mekik dokudum a.s
Günde 1 tane 100'lük asprinim vardı kanım sulansın diye.Çay kahve yasaktı.Bitki çayı dahi içmedim.Karanfil yedim günde 1 yada 2 tane.Folik asitimi saatli aldım.Crinone jel'in saatini asla şaşmadım.Evdeydim 4 gün yattım, sonra evde ufak tefek işlerimi yaptım.
En önemlisi doktorunuza güvenmek.Sonra sen elinden geleni yapıcaksın.Pozitif olmak çok önemli.Gerisi Allahıma kalmış..Ama şu bir gerçektir ki, her akşam Yasin okudum.Bol bol dua ettim yüreğimi rahatlattım :Saruboceq: ınşallah en yakın zamanda, hayırlı sonuçlar alırsınız. Berrunur'um "zaman" sanırım en güzel ilaç.Vücudun "hasarlı embriyoyu eleme" gibi bir mekanizması varmış..ılkinde benimde tutmadığında doktorum demişti.Belki ilerde gözüne bakınca vicdan azabı duyacağın bir bebeğin olacaktı, otomatikman vücut bu embriyoyu eledi dedi.Doğruydu..Allah zamanını biliyordur ve eminim en yakın zamanda sende güzel haberi alıcaksın.Kalbim, dualarım tüm haber bekleyen ve bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarıyla.Hepinizi öpüyorum, sonuçlarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile5

slm nanelipeti allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah verdiğin bilgiler için sağol rahatlattın beni biraz.benim transferimin 5.günü ve kasıklarımda belimde çok şiddetli ağrım olmuyor.herkeste oluyomuş okuduğum kadarıyla.belirti arayıp duruyor insan işte.kenine dikkat et.allah herkesin gönlüne göre versinnn

Kızlar öncelikle hepinizi kucaklıyorum..Dilekleriniz için teşekkürederim.İşin başındayken "belirti" bekler dururuz ya! Kızlar belirti hiç beklemeyin.Öyle bişey yok.Ufaklık o kadar küçük ki vücudunuzda onu hissetmek, bulantı, kıpırtı vs..böyle bişey yok.Belirtim yok diyenler lütfen kendilerini boşu boşuna üzmesin.Benim 5 yumurtam toplandı Justin'cim.3 gün sonra transfere çağırdılar. 4 tanesi iyi kalite de döllendi.3 tanesi konuldu, 1 tane de donduruldu..Bu süreçte bol bol su içtim.Karnım hep şişti.Zira ufaklığın tutunmasında suyun büyük önemi var dedi doktorum.Tuvalet, salon arasında mekik dokudum a.s
Günde 1 tane 100'lük asprinim vardı kanım sulansın diye.Çay kahve yasaktı.Bitki çayı dahi içmedim.Karanfil yedim günde 1 yada 2 tane.Folik asitimi saatli aldım.Crinone jel'in saatini asla şaşmadım.Evdeydim 4 gün yattım, sonra evde ufak tefek işlerimi yaptım.
En önemlisi doktorunuza güvenmek.Sonra sen elinden geleni yapıcaksın.Pozitif olmak çok önemli.Gerisi Allahıma kalmış..Ama şu bir gerçektir ki, her akşam Yasin okudum.Bol bol dua ettim yüreğimi rahatlattım :Saruboceq: İnşallah en yakın zamanda, hayırlı sonuçlar alırsınız. Berrunur'um "zaman" sanırım en güzel ilaç.Vücudun "hasarlı embriyoyu eleme" gibi bir mekanizması varmış..İlkinde benimde tutmadığında doktorum demişti.Belki ilerde gözüne bakınca vicdan azabı duyacağın bir bebeğin olacaktı, otomatikman vücut bu embriyoyu eledi dedi.Doğruydu..Allah zamanını biliyordur ve eminim en yakın zamanda sende güzel haberi alıcaksın.Kalbim, dualarım tüm haber bekleyen ve bebeğini kucağına almak isteyen anne adaylarıyla.Hepinizi öpüyorum, sonuçlarınızı bekliyorum kaydirigubbakcemile5

canım çok sagol allah razı olsun asla isyan etmedim tevekkul edıyorum .dr bana cay kahve içme dıye bısıey demedi aspırınde vermedi igne jel estrofem bıde fıtıl verdı 12 boyunca kullandım acaba bunlarınmı etkısı oldu bılmıyorum.....hayırlısı

Canım benim..Bu tedaviyi geride bırak.ılk tüpümü de ben öyle yapıp sonuç negatif çıkınca hayatımdan tamamen çıkarmıştım..Bu tüp bebeğime sanki ilkmiş gibi başladım.Hiç moralini bozma.Dualarım seninle..Diğer tedavi için biraz daha araştır, merkezleri, doktorları.Yepyeni bir başlangıç olsun bu kez.ınancın ve umudunla bu işin üstesinden geliceksin..EMıNıM kaydirigubbakcemile5

Aklımdayken..Doktorun desin ya da demesin..Çay kahve içme olmaz mı? Bol bol da su iç...Kaynın hep şiş kalsın boşver..Tuvalete çok gidiceksin..Ama bu tutunmada çok önemli.Hiç sıkıntı bitmiyorki aşkım, sonrada düşük riski başlıyor :bbo: hiç OHHHH diyemiyorsun !

kızlar benım bugun 8 ıncı gunum bu yrelesme kanaması oluyomusya ıllakjı olmasımı gerekıyo acaba olmadanda hamıle kalan arkadaslar varmı leke gelmesımı gerekıyo bende su an herhangı bı sey yok

Öncelikle nanelipeti35 çoook tebrik ederim. Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah, diğer bekleyişte olan arkadaşların da yüzüne güler inşallllahhhhh...Arkadaşlar benim de 21.11. ctesi günü transferim yapıldı. 3 tane 2. gün embriyosu yerleştirdiler. Kaliteleri, hücreleri hakkında bir fikrim yok, bilgi almak istemedim...kafamda senaryo yazmayayım diye:) Sadece bir tanesinin transferden bir saat önce uyanıp 2'ye bölündüğünü ve onu da yerleştirmeye karar verdiklerini biliyorum...Tutan arkadaşlara bir sorum olucak. Benim göğüslerim yumurta toplamadan bir gün önce filan inanılmaz ağrımaya başladı, sonra devam etti ancak şimdi yavaş yavaş ağrı geçiyor..Sizce tutmadı mı? yoksa bu normal midir? sizde de böyle bişey oldu mu?

kızlar bugün transferimin 9. günü...teste 2 gün var benim 12. gün bayrama denk geldiği için arefe günü yapılacaktı testim..ben de dayanamadım idrar testi yaptım..çizgi tam net değil ama var..bariz bir şekilde görüyoruz eşimle...sizce sonuç pozitif olabilir mi?

Back
X