Merhaba hanımlar. ..
Ekim ayında ilk defa korunmayi birakmistik. O kadar sabirsiz davrandimki en az 10 test ve bir kan tahlili yaptirdim hepside koca bir sifir :) Adetim 3 gun gecikti. Suan karnima adet sancim girdi bir saate adet olurum tanıyorum bu acıyı. Yani canlarim umutlar kasım ayina kaldı.
Simdi bu ay neler yapacağım onu sayayim sizlere.
1. Sogan kuru uygulayacagim adetimin üçüncü günü
2. Adetimin bittigi gün incir kuru uygulayacagim.
3. Esime keciboynuzu kuru icirecegim.
4. Iliskiden önce meryem suresini okuyacağım.
Evet benim gibi umudu kasim ayina kalmış anne adayları buyurun topigime. Haydi bakalım o zaman gelsin bebişler dolsun göbisler
İnşallah olur canım bakalım ben her aydan umutluydum aslında ama hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen denememizde 9. ayımız :) ilaç tedavisi de oldum bu arada tabiki ama doktorum strese bağlı buldu sıkıntılarımı biraz akışına bırakalım dedi 2 ay ara verdik ben o aradayım şimdi belki bu ay tutar belli mi olurbende bu ay
1- İnofolic combi kullanıyorum sabah- aksam
2- folbiol içiyorum günde 1 tane
3-yumurtlamamı takip edeceğim
Benimkiler de bunlarama her ay öyle bir hata yaptım ki sana da söyleyeyim 3 gün üst üste ilişlki önerirdi doktor o günler olurdu sonra birakırdım hata yapmışım adet gününe kadar gün aşırı olması lazımmış artkadaşlarıma sordum bu şekil olmuş hamiş kalanlar ben hep bıraktım adete yakın belki geç döllenme olacaktı bu ay onu da bırakmayacağım.
bu 9 aylık süreçte 4 kere sogan kürü , 2 kere incir kürü , 3 kere bal tarçın çörek otu kürü yaptım :))
Canim tecrubelerinden derin derin istifade etmek isterim :) hic belli olmaz belkide dinlenme vaktinde tutunur annesine fasulyecik. Acaba 3 gün ust uste iliskiyi doktorun yumurtana bakarak mi soyledi ultrasonda. Nasil anladi ? Birde ben ust uste olan iliskide spermlerin kalitesiz oldugunu duymustum. Ama bunu doktor onerdiyse demekki bu dogru degil. Bir de inogolic nedir canim ne icin kullanilir ? Bu ay guzel haberlerini bekliyor olacağım.
Slm kızlar ;
Bizde 4 aydan beri istiyoruz doktora gittim hiç bir problem yok sadece çok kafaya takıyoruz heralde...dün adet oldum az öncede preseed jel siparişi verdim bu ayda onu denicem çok memnun kalan var çünki spermleri daha uzun yasatabilme özelliği varmış
öncelikle herkese merhaba. bende çok istiyorum bebiş olsun diye . Rabbim inşaalh hepimize nasip eder. benim ekim ayından ufakta olsa ümidim var 19 eylüle kadar. ama içimdeki ses kasıma kaldı diyor bakalım kısmet
Merhaba canim. Hosgeldin. Canim benim kac aydır deniyorsunuz ? Asla umudunu yitirme. Bu ay olsun insallah :)öncelikle herkese merhaba. bende çok istiyorum bebiş olsun diye . Rabbim inşaalh hepimize nasip eder. benim ekim ayından ufakta olsa ümidim var 19 eylüle kadar. ama içimdeki ses kasıma kaldı diyor bakalım kısmet
Canim hosgeldin. Preseed duymuştum. Bu ay sen kullan. Bende alayim bi dahaki ay. Doktor tam olarak nasil muayene etti. Neler yapti ? Bi dahaki ay da olmazsa bende doktora gidicemSlm kızlar ;
Bizde 4 aydan beri istiyoruz doktora gittim hiç bir problem yok sadece çok kafaya takıyoruz heralde...dün adet oldum az öncede preseed jel siparişi verdim bu ayda onu denicem çok memnun kalan var çünki spermleri daha uzun yasatabilme özelliği varmış
Anladim canım. Bende mi yumurta takibi yaptirsam acaba. Bu cumartesi doktor randevum var. Genel bi muayene olcam. Benim esimde keci boynuzu pekmezi iciyor ama kür daha etkiliymis. Ben küre baslayacagim haftaya esim icin. Au insallah canim bu ay dolsun gobisssAy canım inşallah tutunur nasip işte Rabbim büyük :) aslında 3 gün üst üste sağlıklı değil ama ilaç ve iğne tedavisi gördüm ben ve çatlama iğneleri vuruldum doktor muayene edip yumurtanın büyüklüğüne bakarak ilişki önerdi ama nasipte yokmuşçok şükür bir problemimiz yok eşimde ve bende zamanı varmış demek ki artık gün aşırı çalışmalar var canım :)) inofolic normalde Pco hastalarına veriliyormuş yumurtayı kaliteli hale getirmesi için ama bana doktorum yardımcı olur diye verdi gebeliğe sadece onu içiyorum bu ay Artı bişey yapmıcam bakalım eşime Keçiboynuzu pekmezi içiriyor yatarken 2 Kaşık haydi ikimizde veririz inşallah o güzel haberi benim yeni bitti bakalım sil baştan yeniden başla Çalışmalara
2. ay. doktora gittim smear testi yaptırdım bişey yok dedi. ama hormonlara bakmadı. bir arkadaşımda ultrasonla herşey normal olmasına rağmen prolaktin (kısırlık) hotmanı yüksek çıktığı için hamile kalamıyordu ilaç kullanıyordu düşürmek için. İnşallah bizde böylr şeyler yaşamayız. benim bu ayda olmazsa bi doçente falan gitmeyi düşünüyorum. İnşallah heğpimiz buradan iyi haberlerimizi paylaşırız.hepimizin olur inşallah :) içini ferah tut çokça dua et birde dualarına bizleri de eklersen çok sevinirim :) kaçıncı ay oldu sizin bebiş isteyeli?
Merhaba canim. Hosgeldin. Canim benim kac aydır deniyorsunuz ? Asla umudunu yitirme. Bu ay olsun insallah :)
Selamün aleyküm kızlar.. Bende varımTopiğin hayırlı olsun uğur getirsin hepimize
Gelelim bana 19 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala yok bebek.. Bu ay ilk kez doktora gittim herşey normal ama yarın yine gidicem ve yumurtam çatlamış mı onu bakacak eğer oda normalse tedaviye başlayalım dedi.. hayırlısı bakalım..
Şimdiye kadar yaptığım kürler;
soğan kürü ve bal tarçın çörek otu bunları 1 ay denedim sonra bıraktım..
eşime keçi boynuzu kürü onuda bir ay denedim..
ama artık yine başlıycam bu sefer farklı arı sütü bal polende deniycem.. inşallah faydasını görürüz de buradan yazarız hamileyiz diye..
Hosgeldin ebrar09 cok tesekkur ederim :) ov sen bir çoğunu uygulamissin.ari sutu bal poleni duymamıştım. Bakalim belki de bu ay olacak ne dersin :) güzel haberlerini bekliyor olacağım. Bat ne zaman ?Selamün aleyküm kızlar.. Bende varımTopiğin hayırlı olsun uğur getirsin hepimize
Gelelim bana 19 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala yok bebek.. Bu ay ilk kez doktora gittim herşey normal ama yarın yine gidicem ve yumurtam çatlamış mı onu bakacak eğer oda normalse tedaviye başlayalım dedi.. hayırlısı bakalım..
Şimdiye kadar yaptığım kürler;
soğan kürü ve bal tarçın çörek otu bunları 1 ay denedim sonra bıraktım..
eşime keçi boynuzu kürü onuda bir ay denedim..
ama artık yine başlıycam bu sefer farklı arı sütü bal polende deniycem.. inşallah faydasını görürüz de buradan yazarız hamileyiz diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?