- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
Kasik ağrim var ama bat yakin olduğundan diyorum.. Inş gelecek ay tutunur bebeğin sana..Hic bişey hissetmemek yine iyi canim ya ben bu ay resmen hamile gibiydim. Bas donmesi bel ve kasik agrilari. Ah ahh
Canimmm hosgeldin. Kac haftalik kurtaj oldun. Sorun neydi. Cok zordur tahmin edebiliyorum. Rabbim bir daha yasatmasin. Diger bebisin cennetten kardeşini göndersin bu ay insallah.Selamlar :)
Ben de kurtaj sonrası bu ay korunmayi birakiyorum insallah Rabbim kurtajin verdigi aciyi bu ay dindirir.
Benim ilk gebeligim korunmayi biraktiktan 2 ay sonra olmustu 3. Ay bal corek otu tarcin yapmistim ve hamile oldugumu ogrenmistim
Insallah canim henim. Hepimize tutunsun bebecikler.Kasik ağrim var ama bat yakin olduğundan diyorum.. Inş gelecek ay tutunur bebeğin sana..
Canimmm hosgeldin. Kac haftalik kurtaj oldun. Sorun neydi. Cok zordur tahmin edebiliyorum. Rabbim bir daha yasatmasin. Diger bebisin cennetten kardeşini göndersin bu ay insallah.
Selamlar :)
Ben de kurtaj sonrası bu ay korunmayi birakiyorum insallah Rabbim kurtajin verdigi aciyi bu ay dindirir.
Benim ilk gebeligim korunmayi biraktiktan 2 ay sonra olmustu 3. Ay bal corek otu tarcin yapmistim ve hamile oldugumu ogrenmistim
Canim koyuluktan 12 ile 24 saat sonra yumurta catlar diye biliyorum. Bence yarin ve pazartesi günü iliskiye gir. Diger sorunun cevabini tam bilmiyorum ama ikiz gebeligin nedeninin ayni anda iki spermin yumurtayi dollemesi oldugunu duymustum. Spermle ilgili bir durum yaniArkadaşlar benim bir sorum var, dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda soldakinin boyutu 19mm sağdakinin 23 mm . 1 2 gün içinde çatlar dedi. Ben de ovulasyon testi aldım bugün akşam yaptım aynı koyulukta iki çizgi çıktı, bu çatladığını mı gösterir? Yoksa daha çatlamamış 24-36 saat arasında çatlayacak mı demek? Yaniyumurta çatlasa bile bu çift çizgi çıkar mı ?
Bir sorum daha olcak :) iki yumurtanın oluşmasıhem de büyük boyutlarda ikiz gebelik olabileceğinimi gösterir?
Iki yumurta aynı anda çatlarsa bu ay içinde ikisinin döllenme ihtimali çok yüksek olur canim ikiz için. genelde her ay bir yumurta atılır ve o dollenirse tek gebelik olur. Ovulasyon testi hakkında pek bilgim yok canımArkadaşlar benim bir sorum var, dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda soldakinin boyutu 19mm sağdakinin 23 mm . 1 2 gün içinde çatlar dedi. Ben de ovulasyon testi aldım bugün akşam yaptım aynı koyulukta iki çizgi çıktı, bu çatladığını mı gösterir? Yoksa daha çatlamamış 24-36 saat arasında çatlayacak mı demek? Yaniyumurta çatlasa bile bu çift çizgi çıkar mı ?
Bir sorum daha olcak :) iki yumurtanın oluşmasıhem de büyük boyutlarda ikiz gebelik olabileceğinimi gösterir?
merhaba bal çörekotu tarçın kürü ve incir kürü nasıl uygulanıyor acaba
Canim koyu ciktiktan 12 ile 24 saat sonra catliyor. Suan catlamis. Bu geceyi bos gecme. Birde testi ayni saatte yapman lazim hergün.Arkadaşlar cuma akşamı vajinal ultrason ile bakıldığında yumurtam daha çatlamamıştı
Cumartesi akşam 6 da yaptığım test koyu olan
Bugün saat 3 te yaptığım test silik olan
Yani yumurtam cumartesi günü çatlamış demek midir? Bugün ilişki olsa tutma ihtimali var mı ?
Canimmmm. Hosgeldin aramıza. Cokkkkk saolllKızlar bende varım nasılsınız top ok herkes için hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallah :)
Bizde ikinci ben iş için sıvadık kolları Allah kısmet ederse.
Bu ay olmadı cuma günü adet oldum 30 gun sayıca bir dahaki regl ve adetim bittiği günden itibaren gun aşırı iliski olur muhtemelen. Bende pko var iki yumurtaliktada bi yandan da kilo vermeye çalışıyorum. Rabbim önce olmayanlar sonra Bize de nasip etsin kızlar. Bu ayı yanlız geçemeyeceğim mutluyum :)
Canim merhaba. Acin cok tazeymis rabbim bir daha yasatmasin. Kac aydir deniyordunuz. Rabbim bu ay yüzünü guldursun insallah.Mrb kizlar Rabbim dualarimizi kabul etsin bebislerimiz gelsin insaAllah..ben de tam 1 ay once 9 haftalk bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum.hala adet olmadim.gebelik testlerim hep pozitif cikiyor suan silik olarak.yeni bi gebelik oldugunu dusunmustum ama sanirim eski hormonlarim.keske bi surpriz olsa melegim gelmis olsa bana.icimdeki aci dinse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?