Bat pazartesi ama benim ki 1-2 gün önceden gelir hep o yüzden cumartesi pazar beklemedeyim bakalim hayirlisi. Ari sütü bal poleni eltim önerdi deniycem bende.. Ama bu ay umudum yok gelecek ay nasipse inş umutlu olucam..Hosgeldin ebrar09 cok tesekkur ederim :) ov sen bir çoğunu uygulamissin.ari sutu bal poleni duymamıştım. Bakalim belki de bu ay olacak ne dersin :) güzel haberlerini bekliyor olacağım. Bat ne zaman ?
Selamün aleyküm kızlar.. Bende varımTopiğin hayırlı olsun uğur getirsin hepimize
Gelelim bana 19 aylık evliyim hiç korunmadık ama hala yok bebek.. Bu ay ilk kez doktora gittim herşey normal ama yarın yine gidicem ve yumurtam çatlamış mı onu bakacak eğer oda normalse tedaviye başlayalım dedi.. hayırlısı bakalım..
Şimdiye kadar yaptığım kürler;
soğan kürü ve bal tarçın çörek otu bunları 1 ay denedim sonra bıraktım..
eşime keçi boynuzu kürü onuda bir ay denedim..
ama artık yine başlıycam bu sefer farklı arı sütü bal polende deniycem.. inşallah faydasını görürüz de buradan yazarız hamileyiz diye..
Adet bittikten sonra 7 gün içinde başlaman lazım canım ama bu ay çocuk için deneme yapmayacaksan eğer .. Çünkü soğan suyu yumurtalıkları temizlediğinden yumurta döllenirse tutunamaz düşük olur.. Bilgin olsunVee adet oldum kızlar
Sogan kurune adetin kaçıncı günü baslaniyodu acaba
Yok canim sadece folik asit verdi bişeyim çikmadi eşiminde görünmesi lazimmiş ona göre tedaviye başliycakmiş..canım inşallah olur dileyen isteyen herkesin :) tedaviye klomenle mi başlar kibende işe yaramadı kiste dönderdi neyseki basitti adetle atıldı sende işe yarar inşallah bende iğneler işe yaradı ama ben ara verdim her şey normal olduğu için doktorum akışına bırak dedi olmazsa 3 ay sonra iğneli tedaviye tekrar başlarız içini ferah tut rahat ol dedi olur dedi :) Nasip işte bekliyoruz bakalım cümleten bu ay nasip olur inşallah güzel haberler almak
Ay o zaman yapmam canim yaa. Bunu bilmiyordum. Bir ayimi cope atmayayim. İncir kürü yapayım bari.Adet bittikten sonra 7 gün içinde başlaman lazım canım ama bu ay çocuk için deneme yapmayacaksan eğer .. Çünkü soğan suyu yumurtalıkları temizlediğinden yumurta döllenirse tutunamaz düşük olur.. Bilgin olsun
Canimmmm senin adına cok sevindim, peki ne zaman catlar acaba gün verdi mi ? esinin spermiograma gitmesi lazım dimi. Erkekler hep öyle. Bunu gurur meselesi haline getiriyorlar sanırımKizlar gittim geldim dr. herşeyim normal yumurtam büyüyüp çatlayabiliyomuş.. Eşiminde görünmesi lazimmiş ama eşim yanaşmiyo dr. gitmeye olur acele etme diyo bana.. Akşam konuşucaz inş gider.. Eğer giderse adetin üçüncü günü tedaviye başliycak
Bende bal tarçın çörek otu karışımını yiyorum ve incir ile havuç kürünü yapıyorum diyet ve sporda yapıyorum ovulasyon testide aldım çok hazırlandım inşallah bu ay hamile kalırım daha adetim bitmedi bitmek üzere.. Bitince çalışmalara başlayacağımm bakalım..
Yok canim sadece folik asit verdi bişeyim çikmadi eşiminde görünmesi lazimmiş ona göre tedaviye başliycakmiş..
Yok canim sadece folik asit verdi bişeyim çikmadi eşiminde görünmesi lazimmiş ona göre tedaviye başliycakmiş..
Vee adet oldum kızlar
Sogan kurune adetin kaçıncı günü baslaniyodu acaba
Bal tarçın çörek otunu denedim 1 ay bende canım.. kendim için bişey yapmıycam eşime yapıcam her şeyi artıkKız ben 1 Yıldır folik içiyorumama denemeye başlamadan 3 ay önce başladım içmeye doktor tavsiyesi ile bu arada tarçın bal çörek otu işe yarıyo sanırım ilaçla tedavi olurken ilkinde bişey yemedim yumurtam normal gelişti 2. İlaçla bal tarçın çörek otu yedim anammmm yumurtam kocaman olmuş incir kürü yaptığım ay ilk zamanlar işte erken adet olduydum ben yaa
Adetlerim normal hiç gecikmez o yüzden 11.günden 18. güne kadar gün aşırı ilişki çünkü o zamanlar akıntım artıyo anlıyorum bende az çok artık.. evet eşimin ürolojiye görünmesini ve spermiyogram vermesi gerekli dedi.. Gurur mu yapıyo utanıyo mu bilmiyorum..Canimmmm senin adına cok sevindim, peki ne zaman catlar acaba gün verdi mi ? esinin spermiograma gitmesi lazım dimi. Erkekler hep öyle. Bunu gurur meselesi haline getiriyorlar sanırım
Dimi canım yaa. Bu ay olur insallah. Bu ay hepimiz hamileyimmmm diye ineletelim topigiCan'ın Sağolsun canım Kökü sende nasıl olsam yumurtalar bizde olduktan sonra ooooo ilâmı biri tutar Can'ı sıkılır yine tutar
Cancagizim. Senin bat yaklasiyor. Belkide hamissin.Adetlerim normal hiç gecikmez o yüzden 11.günden 18. güne kadar gün aşırı ilişki çünkü o zamanlar akıntım artıyo anlıyorum bende az çok artık.. evet eşimin ürolojiye görünmesini ve spermiyogram vermesi gerekli dedi.. Gurur mu yapıyo utanıyo mu bilmiyorum..
Evet bat pazartesi ama pek sanmıyorum hamile olduğumu canım ya çünkü hiç bir şey hissetmiyorum..Cancagizim. Senin bat yaklasiyor. Belkide hamissin.
Tamam cancagizim. Sen çalışmalara basla bende 6 gun sonra arkandan geliyorum.
Hic bişey hissetmemek yine iyi canim ya ben bu ay resmen hamile gibiydim. Bas donmesi bel ve kasik agrilari. Ah ahhEvet bat pazartesi ama pek sanmıyorum hamile olduğumu canım ya çünkü hiç bir şey hissetmiyorum..
Canimmm. HosgeldinnnnHayirli olsun topigin canim ugur getirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?