Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Hosgeldin ebrar09 cok tesekkur ederim :) ov sen bir çoğunu uygulamissin.ari sutu bal poleni duymamıştım. Bakalim belki de bu ay olacak ne dersin :) güzel haberlerini bekliyor olacağım. Bat ne zaman ?
Bat pazartesi ama benim ki 1-2 gün önceden gelir hep o yüzden cumartesi pazar beklemedeyim bakalim hayirlisi. Ari sütü bal poleni eltim önerdi deniycem bende.. Ama bu ay umudum yok gelecek ay nasipse inş umutlu olucam..

canım inşallah olur dileyen isteyen herkesin :) tedaviye klomenle mi başlar ki bende işe yaramadı kiste dönderdi neyseki basitti adetle atıldı sende işe yarar inşallah bende iğneler işe yaradı ama ben ara verdim her şey normal olduğu için doktorum akışına bırak dedi olmazsa 3 ay sonra iğneli tedaviye tekrar başlarız içini ferah tut rahat ol dedi olur dedi :) Nasip işte bekliyoruz bakalım cümleten bu ay nasip olur inşallah güzel haberler almak

Vee adet oldum kızlar

Sogan kurune adetin kaçıncı günü baslaniyodu acaba

Vee adet oldum kızlar

Adet bittikten sonra 7 gün içinde başlaman lazım canım ama bu ay çocuk için deneme yapmayacaksan eğer .. Çünkü soğan suyu yumurtalıkları temizlediğinden yumurta döllenirse tutunamaz düşük olur.. Bilgin olsun

Yok canim sadece folik asit verdi bişeyim çikmadi eşiminde görünmesi lazimmiş ona göre tedaviye başliycakmiş..

Kizlar gittim geldim dr. herşeyim normal yumurtam büyüyüp çatlayabiliyomuş.. Eşiminde görünmesi lazimmiş ama eşim yanaşmiyo dr. gitmeye olur acele etme diyo bana.. Akşam konuşucaz inş gider.. Eğer giderse adetin üçüncü günü tedaviye başliycak

Ay o zaman yapmam canim yaa. Bunu bilmiyordum. Bir ayimi cope atmayayim. İncir kürü yapayım bari.

Canimmmm senin adına cok sevindim, peki ne zaman catlar acaba gün verdi mi ? esinin spermiograma gitmesi lazım dimi. Erkekler hep öyle. Bunu gurur meselesi haline getiriyorlar sanırım

canım bende spor diyet yapıyorum ama sanki umutsuzluktan bilmiyorum bu kadar çaba işe yarayacakmı bilemiyorum yarın hormon tahlili vericem tedaviye başlıyorum bakalım nolacak ya sen ayda kaç kilo veriyorsun canım benim boy 1 60 kilo 74 14 kilo kadar fazlam var senin boy kilo kaç yahu çok zor süreçler bunlar rabbim yardım etsin

Yok canim sadece folik asit verdi bişeyim çikmadi eşiminde görünmesi lazimmiş ona göre tedaviye başliycakmiş..

Eşinde de bir şey yoktur canım bizim problem çok takmamız sanırım hayırlısıyla olur inşallah yaa

Kız ben 1 Yıldır folik içiyorum ama denemeye başlamadan 3 ay önce başladım içmeye doktor tavsiyesi ile bu arada tarçın bal çörek otu işe yarıyo sanırım ilaçla tedavi olurken ilkinde bişey yemedim yumurtam normal gelişti 2. İlaçla bal tarçın çörek otu yedim anammmm yumurtam kocaman olmuş incir kürü yaptığım ay ilk zamanlar işte erken adet olduydum ben yaa

Vee adet oldum kızlar

Can'ın Sağolsun canım Kökü sende nasıl olsam yumurtalar bizde olduktan sonra ooooo ilâmı biri tutar Can'ı sıkılır yine tutar

Bal tarçın çörek otunu denedim 1 ay bende canım.. kendim için bişey yapmıycam eşime yapıcam her şeyi artık

Canimmmm senin adına cok sevindim, peki ne zaman catlar acaba gün verdi mi ? esinin spermiograma gitmesi lazım dimi. Erkekler hep öyle. Bunu gurur meselesi haline getiriyorlar sanırım
Adetlerim normal hiç gecikmez o yüzden 11.günden 18. güne kadar gün aşırı ilişki çünkü o zamanlar akıntım artıyo anlıyorum bende az çok artık.. evet eşimin ürolojiye görünmesini ve spermiyogram vermesi gerekli dedi.. Gurur mu yapıyo utanıyo mu bilmiyorum..

Cancagizim. Senin bat yaklasiyor. Belkide hamissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…