Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Slm kızlar. Bunun benim bat progestan i bırakalı 3 gün oldu henüz adet olmadım. Dr ilaç bittikten üç gün sonra adet olmazsan test yap demisti

hayatimda ilk defa adetimden 10 gun sonra boyle biseyle karsilasiyorum.yeniden adet olmama neredeyse 20 gun var

Farklılıklar güzel haber olabilir tabiki, hamile kalmadan önce her ay düzenli ve 6 gün olan adetim bir keresinde 2 gün sürdü. diğer ay çok daha fazla uzun...Bu tarz farklılıklardan sonraki 3.ayda hamileydim. Allah nasip etsin inşallah.

Canım sana bişey soracağım . Bende aynı senin gibi battan bir gün önce, 270. İki gün sonra 824, üç sonra 3802 çıktı. Sence niye bu kadar yüksekk bununla alakalı bişey duydunmu hiç
Yok canim benimde artış oranı fazlaydı doktor ultrason baktım i hcg eğer fazla yükseliyorsa ikiz gebelik olabiliyomus canım sadece bunu biliyorum

kızlar merhaba benım bat 2 kasımdı ancak hala olamadım 2 kasımda test yaptım negatıf sizce duırum nedr testı tekrarlayımmı yoksa psikolojık olarak gecıkmemı yasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…