Boyle yanlisa can kurbannnhayirli ugurlu olsun kuzummm
Kızlar banada dua edin 3 günüm geçti kan vermeye gidecem birazdan hakkmda hayırlısı bakalm...
Inşallah canım kan vermeden bi idrar testi yapym dedim ama negatif ümitlerim bitti yine hüsran ama yinede kan verecemİnş hayırlı sonuçlarla donersin canım haberdar et bizi
Canım ilki 181 iki gün sonra 430 uc gün sonra 1500 ciktiBirde hcg değerin kaç çıkmıştı senin
Canım ayin 13 u adet olmam lazımdı ben testi 12 sinde yapmıştım aksama da kan testi yaptırdım sonuç 181 cikmistiHayirli olsun gebeliginiz adet gunun gecmismiydi .bat ne zamandi
Canim ben 2. Ayda hamile kaldim ilk ay negatifi gormek ve 2. Ayin yumurtlama gunlerini beklemek cok sabirsiz bir duyguydu benim icin. Ama bu ay yumurtlama testi aldim, adetimin bittigi gunden itibaren 2 gune bir test yaptim, iki kirmizi cizgiyi gordugum an 2 gun ust uste birlikte oldum esimleBütün hayaller yine suya adet oldum kızlar artk takmamaya karar verdim olursa olur rabbim ne zman isterse o zaman gelecek zaten biliyorum..
Onu da yaptm aylardr canim nasip demekki vakti saati varCanim ben 2. Ayda hamile kaldim ilk ay negatifi gormek ve 2. Ayin yumurtlama gunlerini beklemek cok sabirsiz bir duyguydu benim icin. Ama bu ay yumurtlama testi aldim, adetimin bittigi gunden itibaren 2 gune bir test yaptim, iki kirmizi cizgiyi gordugum an 2 gun ust uste birlikte oldum esimleve ayaklarimi dikip uzandim, Allaha sukur cift cizgiyi gordum. De ki bir gun bir saat unuttun mu hamile kalmak istedigini, töbe diyecegim o ki, yumurtlama testi cok onemli, takip edersen insallah sonuca ulasirsin.
Canım ilki 181 iki gün sonra 430 uc gün sonra 1500 cikti
çogul gebelık olabılırmıCanım sana bişey soracağım . Bende aynı senin gibi battan bir gün önce, 270. İki gün sonra 824, üç sonra 3802 çıktı. Sence niye bu kadar yüksekk bununla alakalı bişey duydunmu hiç
çogul gebelık olabılırmı
tam bılmıyorum canım sor doktoruna ben gecıkmeden 7-8 gun sonra bıle yaptrdıgımda 1600 lerde cıkmıstıbilemiyorumki .onların ki 10000 lerde falan olmuyordu
tam bılmıyorum canım sor doktoruna ben gecıkmeden 7-8 gun sonra bıle yaptrdıgımda 1600 lerde cıkmıstı
anladım.cogul yada tekıl kesın hamılesın ya boşver tadını cıkar=)oğğğ. benim pazar günü bat günümdü. 3206 olan değer gecikmeden 4 gün sonra olmuş oluyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?