Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

oh ne guzel hamıle haberlerı artıyor benım bat a daha 11 gun var sabırsızlıkla beklıyorum=)bıde bısey sorucam sıze bende 3 gundur seffaf yada beyaz akıntılar oluyor bu yumurtalama zamanında oldugumumu gösterır?

Bütün hayaller yine suya adet oldum kızlar artk takmamaya karar verdim olursa olur rabbim ne zman isterse o zaman gelecek zaten biliyorum..

Bütün hayaller yine suya adet oldum kızlar artk takmamaya karar verdim olursa olur rabbim ne zman isterse o zaman gelecek zaten biliyorum..
Canim ben 2. Ayda hamile kaldim ilk ay negatifi gormek ve 2. Ayin yumurtlama gunlerini beklemek cok sabirsiz bir duyguydu benim icin. Ama bu ay yumurtlama testi aldim, adetimin bittigi gunden itibaren 2 gune bir test yaptim, iki kirmizi cizgiyi gordugum an 2 gun ust uste birlikte oldum esimle ve ayaklarimi dikip uzandim, Allaha sukur cift cizgiyi gordum. De ki bir gun bir saat unuttun mu hamile kalmak istedigini, töbe diyecegim o ki, yumurtlama testi cok onemli, takip edersen insallah sonuca ulasirsin.

Onu da yaptm aylardr canim nasip demekki vakti saati var

arkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…