valla canım aynıları bendede var suan hamılelık belırtısı olabılır .madem yarın bugun test yapsana cıkararkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum
korkuyorum negatıfı gormektenvalla canım aynıları bendede var suan hamılelık belırtısı olabılır .madem yarın bugun test yapsana cıkar
öyle de ben olsam dayanamazdım=)benım daha 8 gun falan var cok sabırsızım suan bellı olcagını bılsem test yapıcam=)korkuyorum negatıfı gormekten
:):):)yarın cıkarsam dısarı test alıyım hanı bılmıyorum ıcımde umıt olsa yaparımda batma fılan hıc yok bendeöyle de ben olsam dayanamazdım=)benım daha 8 gun falan var cok sabırsızım suan bellı olcagını bılsem test yapıcam=)
olsun canım her gebelıkte aynı belırtı olucak dıye bısey yok.mutlaka haber ver test sonucunu:):):)yarın cıkarsam dısarı test alıyım hanı bılmıyorum ıcımde umıt olsa yaparımda batma fılan hıc yok bende
tmm cnmcmolsun canım her gebelıkte aynı belırtı olucak dıye bısey yok.mutlaka haber ver test sonucunu
yuzlerce kadinsiniz ama biriniz bile sorunum ile alakali yprum yapmadi bu saatten sonra benide kimsenin sorununu ilgilendirmiyo.
ÜZÜLME CANIM YA HEP STRES YAPIYORUZ ONDAN OLUYOR GECIKMELERIMIZDEVücudum bana oyun oynuyor kızlar doktor bu ay için yumurtan çatlamış dedi o dönem belim ağrıdı sonra göğüs uclarim çok şiddetli ağrıdı günüm hep one gelirken bir gün gecikti kahverengi lekelenme oldu dün bugün adet oldum agliyorum Üzgünüm sinirlerim bozuldu
anladım.cogul yada tekıl kesın hamılesın ya boşver tadını cıkar=)
arkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum
yarın adet olmam lazımne kadar geçti batın
anladım.cogul yada tekıl kesın hamılesın ya boşver tadını cıkar=)
CANIM SANA SÖYLEMISTIM=) BENDE SUPHELENDIM DEGERIN BAYA YUKSEK CUNKU INSALLAH ÖYLEDIR.HABERLERINI BEKLIYROUMkızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ. vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş
CANIM SANA SÖYLEMISTIM=) BENDE SUPHELENDIM DEGERIN BAYA YUKSEK CUNKU INSALLAH ÖYLEDIR.HABERLERINI BEKLIYROUM
hayatimda ilk defa adetimden 10 gun sonra boyle biseyle karsilasiyorum.yeniden adet olmama neredeyse 20 gun varbenim gögüs hassasiyetim adete 2 hafta kala başlıyordu. Hamileliği öğrenmeden önce de her ay olduğu gibi çok önce hassasiyet artmıştı. Hamilelik için gögüs ağrısı pek bir belirti sayılamayabilir çünkü hassasiyet hamileyken de devam ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?