Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

valla canım aynıları bendede var suan hamılelık belırtısı olabılır .madem yarın bugun test yapsana cıkar

yuzlerce kadinsiniz ama biriniz bile sorunum ile alakali yprum yapmadi bu saatten sonra benide kimsenin sorununu ilgilendirmiyo.

yuzlerce kadinsiniz ama biriniz bile sorunum ile alakali yprum yapmadi bu saatten sonra benide kimsenin sorununu ilgilendirmiyo.

benim gögüs hassasiyetim adete 2 hafta kala başlıyordu. Hamileliği öğrenmeden önce de her ay olduğu gibi çok önce hassasiyet artmıştı. Hamilelik için gögüs ağrısı pek bir belirti sayılamayabilir çünkü hassasiyet hamileyken de devam ediyor...

Vücudum bana oyun oynuyor kızlar doktor bu ay için yumurtan çatlamış dedi o dönem belim ağrıdı sonra göğüs uclarim çok şiddetli ağrıdı günüm hep one gelirken bir gün gecikti kahverengi lekelenme oldu dün bugün adet oldum agliyorum Üzgünüm sinirlerim bozuldu

ÜZÜLME CANIM YA HEP STRES YAPIYORUZ ONDAN OLUYOR GECIKMELERIMIZDE

arkadaşlar aranızda hıc ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın fıtıl kullananız oldumu ben fıtıl kullandım ondan snra ılıskıye gırdıkten sonra sylemesı ayıp sıvı hıc akmadı benden ertesı gun lavobaya gıttıgımde geldı normalde ondan oncekı aylarda hep akardı acaba hamıle kalmamı artırmısmıdır budurum

anladım.cogul yada tekıl kesın hamılesın ya boşver tadını cıkar=)

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum az önce ne öğrendim ? benim battan 4 gün sonraki hcg değerim 3206 çıktı. biraz araştırdım 4. günde milletin 1500 lerde. eğer hcg normalden yüksek çıkarsa 3 e katlarsa falan o bebiş ya ikiz yada erkek oluyomuş tabii ki Allahım bilir onun takdiri.ben araştırmalara göre söylüyorum. bende dedimki bizde hiç ikiz yokki ihtimal vermem demiştim. az önce halam aradı. ne dese beğenirsin babannemin babası İKİZMİŞ . vedebeni babanneme çok benzetirlerdi huy olarakta fiziki olrakta.Allah rahmet eylesin. şuan şoktayım. Sabırsızlıkla 2-3 ay geçmesini istiyorum :) Çünkü bazen ikinci bebiş 3. ayda farkediliyormuş

CANIM SANA SÖYLEMISTIM=) BENDE SUPHELENDIM DEGERIN BAYA YUKSEK CUNKU INSALLAH ÖYLEDIR.HABERLERINI BEKLIYROUM

Kızlar adet oldum diye yazmıştım bugun adetim bitti ayni gün yani bugün kesildi çok garip sancim olurdu ilaçsız duramazdim yok hiç bi şey ne yapcam saskinimm

hayatimda ilk defa adetimden 10 gun sonra boyle biseyle karsilasiyorum.yeniden adet olmama neredeyse 20 gun var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…