- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
eylülde 24 oldumm :) :)
hahah o tipten ne cıkarmalıyım acaba29 göstermedigimi cogu kisi sölüyo en fazla 22 gösteririmisim
tabi ben bilemiyorum öylemi degilmi
yaşlanıyorum daha cocuk yapamadım hadi yaptım diyelim pat diyede olmuyo yaşıtlarım ücüncüyü dogurmak üzereNiye üzüldün ki sen?
maşallah doğurmak için en güzel yaşlar 24-30 bence
Nasip canım ya yaşlı falan değilsin aaaaayaşlanıyorum daha cocuk yapamadım hadi yaptım diyelim pat diyede olmuyo yaşıtlarım ücüncüyü dogurmak üzere
evet boyumda kısaayy minyonsun ozaman kesin
bende 24 üm ama 1 75 boyum var 69 kiloyum besili dana gibiyimkurbanda 4 kişi ortak olsa yeterim banada diyorlarki 26 27 24 bir keresinde 29 gösteriyorsun diyende oldu delirdimm
yaşlanıyorum daha cocuk yapamadım hadi yaptım diyelim pat diyede olmuyo yaşıtlarım ücüncüyü dogurmak üzere
hahah o tipten ne cıkarmalıyım acaba29 göstermedigimi cogu kisi sölüyo en fazla 22 gösteririmisim
tabi ben bilemiyorum öylemi degilmi
evet boyumda kısaben merak ettm ama simdi herkesi
Ben Hasibe canlarbende isimleride merak ediyorum tanışsak kaynaşsakk ne güzel olur dimi
kızlar dünde ben böyle bişiy yaşadım. ama çok utandım aslında. bi akrabımızın geliniyle tanıştım ilk defa görüyorum. eşide bayağı büyük olunca dedimki ; sana abla mı desem isminlemi hitap etsem bilemedim dedim. demesinmi 79 luyum diye. NNEdemişim istemeden aynı yaştaymışız. veeee bana iki dk önce bekarsın herhalde çok küçüksün demişti bende 12 yaşında kızım var deyince oda bana NEEE hiç göstermiyosun ben seni bekar zannettim dedi
ay cok merak ettim şimdi amakızlar dünde ben böyle bişiy yaşadım. ama çok utandım aslında. bi akrabımızın geliniyle tanıştım ilk defa görüyorum. eşide bayağı büyük olunca dedimki ; sana abla mı desem isminlemi hitap etsem bilemedim dedim. demesinmi 79 luyum diye. NNEdemişim istemeden aynı yaştaymışız. veeee bana iki dk önce bekarsın herhalde çok küçüksün demişti bende 12 yaşında kızım var deyince oda bana NEEE hiç göstermiyosun ben seni bekar zannettim dedi
kızlar dünde ben böyle bişiy yaşadım. ama çok utandım aslında. bi akrabımızın geliniyle tanıştım ilk defa görüyorum. eşide bayağı büyük olunca dedimki ; sana abla mı desem isminlemi hitap etsem bilemedim dedim. demesinmi 79 luyum diye. NNEdemişim istemeden aynı yaştaymışız. veeee bana iki dk önce bekarsın herhalde çok küçüksün demişti bende 12 yaşında kızım var deyince oda bana NEEE hiç göstermiyosun ben seni bekar zannettim dedi
evet ama simdi koymayın ben moladayımfoto koyduk diyelim silebiliyor muyuz kızlar yaa
Benimde 10 kasımdaGelannem BAT 6 kasım
@simarik83 BAT çok yakın ama o bebiş
@kimmimmm BAT 7 kasım
@sevgi8788
S smnmrn
@pempeportakal
@kelebek3891
@birumutlutfen
@Tweeetyy
vayyy kızlar baya kalabalığız bu bayanların hepsinin BAT ı yakın
hepsi yakında hamiş haberi verecek inşallah
benim bata daha çok var
başka kimler var cevaplayın
toplu listemiz olsun, BATlarınızı belirtirseniz karşılarına belirtebiliriz takip amaçlı
ve dua inşallah bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?