Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

hahah o tipten ne cıkarmalıyım acaba 29 göstermedigimi cogu kisi sölüyo en fazla 22 gösteririmisim
tabi ben bilemiyorum öylemi degilmi

ayy minyonsun ozaman kesin

bende 24 üm ama 1 75 boyum var 69 kiloyum besili dana gibiyim kurbanda 4 kişi ortak olsa yeterim banada diyorlarki 26 27 24 bir keresinde 29 gösteriyorsun diyende oldu delirdimm

yaşlanıyorum daha cocuk yapamadım hadi yaptım diyelim pat diyede olmuyo yaşıtlarım ücüncüyü dogurmak üzere

amann beybisi herkesin kaderi yaşantısı bir mi benim arkadaşlarımdan bile 2 çocuğu olanlar var 24 yaşında taş gibi hatunsundur senn anca

hahah o tipten ne cıkarmalıyım acaba 29 göstermedigimi cogu kisi sölüyo en fazla 22 gösteririmisim
tabi ben bilemiyorum öylemi degilmi

kızlar dünde ben böyle bişiy yaşadım. ama çok utandım aslında. bi akrabımızın geliniyle tanıştım ilk defa görüyorum. eşide bayağı büyük olunca dedimki ; sana abla mı desem isminlemi hitap etsem bilemedim dedim. demesinmi 79 luyum diye. NNE demişim istemeden aynı yaştaymışız. veeee bana iki dk önce bekarsın herhalde çok küçüksün demişti bende 12 yaşında kızım var deyince oda bana NEEE hiç göstermiyosun ben seni bekar zannettim dedi

benim sezilerimde kuvvetlenmiş arkadaş kesin hamileyim ya maşallah abla diyim ozaman ben sana 12 yaşında kızın var ne şanslısınnnnnn

ay cok merak ettim şimdi ama anlatılırmı böyle

bende 27 yim kızlar
30 a kadar ikinciyi de yaparım inşlalah hele birinci olsunda bakalım ikinciyi düşünüyorum yavvv
ama kardeş çok önemli ya

ÜMRAN ben bu aradaa beabanem rüyasında ak sakallı dede görmüş demişki torununun adı imran olsun oda söyleyememiş ümran koymuş

Benimde 10 kasımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…