Bende iyiyim çok şükür
Şükür iyi ya işte bebek beklemek yok yumurta yok akıntı geçip gidiyor günlerAllah iylik versin canım sende durumlar nasıl
budami bi belirti acaba :bende bu sabah iki ara bir derede nasıl yaptım sonuca bakmadan çantaya attımkoşa koşa otobüse giderken kulaklığımı düşür müşüm birde
Nezamdır bebek bekliyosun canımbudami bi belirti acaba :Ay artk bizden baska yazan yok korkuttuk insanlari huuu kizlar test yapan ykmu
bizim aslnda şöyleki bebegi ertlemiştik seneye araba aliriz diye bide cikolata kistim vardi kontrole gidememiştim gecen hafta gittim doktor ertelemeyin dedi kist ilerde engel olabilir hemen hamile kal dedi gecen ay da korunmamiştik yumurtlama günme denk gelms yeni yani çalişmaya baslama süremiz sen?Nezamdır bebek bekliyosun canım
bugün ne yemek var
Bende 2 aydır canımbizim aslnda şöyleki bebegi ertlemiştik seneye araba aliriz diye bide cikolata kistim vardi kontrole gidememiştim gecen hafta gittim doktor ertelemeyin dedi kist ilerde engel olabilir hemen hamile kal dedi gecen ay da korunmamiştik yumurtlama günme denk gelms yeni yani çalişmaya baslama süremiz sen?
bugün ne yemek var
kiz yemek demiyor ev yapiyim diyo dimi?dogrumu anladm
benden size ozaman otobus yaparım artık
Benimde yok yemek yapıp azcıkda bana göndersenvalla benim yemeğim yok ama yarın memleketten annemler geliyor. bugünden epey hazırlık yapmam gerekiyor. ammaaa bende bi halsizlik nasıl yapacağım bilmem
budami bi belirti acaba :Ay artk bizden baska yazan yok korkuttuk insanlari huuu kizlar test yapan ykmu
Nezamdır bebek bekliyosun canım
Hayırlısı Allah tan ümit kesilmezsormaa yaasevmediler mi bizi dersin
kuzum geçen sene haziran ayından beri istiyoruzz iki başarısız deneme bakalım :)
Benimde yok yemek yapıp azcıkda bana göndersen
valla benim yemeğim yok ama yarın memleketten annemler geliyor. bugünden epey hazırlık yapmam gerekiyor. ammaaa bende bi halsizlik nasıl yapacağım bilmem
Allah razı olsunolur canım ışınlayarak göndereyim sana
Şükür iyi ya işte bebek beklemek yok yumurta yok akıntı geçip gidiyor günler
29Yaşlar kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?