Kizlar hadi yaa.. uyku haplari alsam uyusam da gecse su süreç :)))
Uyucaz uyanicaz uyucaz uyanicaz hooop test günü..
benımde renk ve kokuda bır degıasıklık var bunu ılk defa burda duydum kızlar cook heyecanlandım rabbım bu ay hepımıze nasıp etsınCanım az evvel araştırırken idrardaki renk değişimi ve koku için önemli bir gebelik belirtisi olduğunu okudum:)) hadi inşallahhhh senin güzel haberlerin çok yakın benceeee
4 gun sonra belli olacak aslinda iki gun sonra belli olurmus ama ilk gunler gecmek bilmiyordu on gun dolsa yapacagim diye dusunuyordum simdi korkuyorum yapmaya en azindan umudum var diye
Gunaydin benim yedinci gunu sol kasigima batma gibi bir agri olmustu cok heyecenanmistim ilk defa oyle bir agri olmustu sonra gecti tabi hadi hayirlisi insallah
İnşallah bu sefer olur mucizenize kavuşursunuzTsk ederim bizde problem yoktu iki bucuk yil oldu evleneli ama olmadi
Bence zamanını beklemelisin birazcık daha sabret bu zamana kadar sabrettin zaten 4 gün daha bekleyebilirsin :) hem bu heycanlı bekleyişleri yaşamakta güzel gerçekten erkenden öğrensen ne olacak kötü sonuç çıkarsa boş yere üzülmüş olacaksın bekleyip güzel haberler alman sileğiyle inşallah4 gun sonra belli olacak aslinda iki gun sonra belli olurmus ama ilk gunler gecmek bilmiyordu on gun dolsa yapacagim diye dusunuyordum simdi korkuyorum yapmaya en azindan umudum var diye
Amin inşallahbenımde renk ve kokuda bır degıasıklık var bunu ılk defa burda duydum kızlar cook heyecanlandım rabbım bu ay hepımıze nasıp etsın
Canım günaydın :) nasılsın :) naptınız oldun mu aşılamanı :) süreç nasıl gidiyor merak ediyorum
Yarin 12de aşılama olcam kismetse ama bende heyecan basladi yaaa ne guzek hicbiseyim yok diyordum.
Canim birazdan cikicam 12de yapacaklar. Çıkınca yazarim. Dua edin bana kalbim yerinden firlayacak :))
Ne gibi etkileri var canım sende peki? Yani bedeninde neler hissediyorsun?Ben kullaniyorum canim asilamadan sonraki gun basladim ve devam ediyorum
Aaaa yapılamıyormuymuş ? Bende dua falan ederim diye düşünüyordum evde sonrasındaHayirli olsun canim madem yeni yaptiriorsun bilgin olsun bugun banyo yapmasan iyi olur
Duani et tabi canim ben yapmistim ama yapilmasa iyi olurmus tedbir amacliAaaa yapılamıyormuymuş ? Bende dua falan ederim diye düşünüyordum evde sonrasında
ya Vehhab* Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab* Ya Vehhab
EYYY RABBİM KARDEŞİME HALİM SELİM ALİM HAYIRLI İMANLI HAYALI TAKVAALI HİZMET YOLUNDA SAĞLIKLI SIHHATLİ AFİYETTE DÜNYASINI VE AHİRETİNİ GÜZELLEŞTİRECEK HAK YOLDA OLAN SALİH VE İHLASLI EVLATLER NAASİBB EYLE
AMİN!AMİN!AMİN!
(BENİM ÇOK BEĞENDİĞİM BİR DUA, BİR BAŞKA DUA DOSTU KARDEŞİMİZİN DUASI...
BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM. BÜTÜN GÖNLÜMLE, BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE.HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM DİLERSE HERŞEY OLUR.İNŞALLAH.BÜTÜN İSTEYENLERE VERSİN ALLAHIM. AMİN!)
Arkadaslar size doktorunuz ne zaman test yapmanizi soyledi pazar gunu benim regl gunum on dort gun sonra olursa benim pazartesiye test yapmak gerekiyor o kadar beklememe gerek var mi sizce
Çok saol canım bilgi verdiğin için. Ben de batma olmuyo ama akıntı gibi hislerim oluyorİlk kullandigim an cok hafif sanci oluyor canim ama hemen geciyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?