Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaydin benim yedinci gunu sol kasigima batma gibi bir agri olmustu cok heyecenanmistim ilk defa oyle bir agri olmustu sonra gecti tabi hadi hayirlisi insallah

Canım az evvel araştırırken idrardaki renk değişimi ve koku için önemli bir gebelik belirtisi olduğunu okudum:)) hadi inşallahhhh senin güzel haberlerin çok yakın benceeee
benımde renk ve kokuda bır degıasıklık var bunu ılk defa burda duydum kızlar cook heyecanlandım rabbım bu ay hepımıze nasıp etsın

4 gun sonra belli olacak aslinda iki gun sonra belli olurmus ama ilk gunler gecmek bilmiyordu on gun dolsa yapacagim diye dusunuyordum simdi korkuyorum yapmaya en azindan umudum var diye

ay canım benım ınsallah cıft cızgıyı gorursun hadı yap ve cıft cızgı cıksın hepımıze moral olur

4 gun sonra belli olacak aslinda iki gun sonra belli olurmus ama ilk gunler gecmek bilmiyordu on gun dolsa yapacagim diye dusunuyordum simdi korkuyorum yapmaya en azindan umudum var diye
Bence zamanını beklemelisin birazcık daha sabret bu zamana kadar sabrettin zaten 4 gün daha bekleyebilirsin :) hem bu heycanlı bekleyişleri yaşamakta güzel gerçekten erkenden öğrensen ne olacak kötü sonuç çıkarsa boş yere üzülmüş olacaksın bekleyip güzel haberler alman sileğiyle inşallah

Arkadaslar size doktorunuz ne zaman test yapmanizi soyledi pazar gunu benim regl gunum on dort gun sonra olursa benim pazartesiye test yapmak gerekiyor o kadar beklememe gerek var mi sizce

Yarin 12de aşılama olcam kismetse ama bende heyecan basladi yaaa ne guzek hicbiseyim yok diyordum.
Canım günaydın :) nasılsın :) naptınız oldun mu aşılamanı :) süreç nasıl gidiyor merak ediyorum

Canim birazdan cikicam 12de yapacaklar. Çıkınca yazarim. Dua edin bana kalbim yerinden firlayacak :))

Yarin 12de aşılama olcam kismetse ama bende heyecan basladi yaaa ne guzek hicbiseyim yok diyordum.

Canim birazdan cikicam 12de yapacaklar. Çıkınca yazarim. Dua edin bana kalbim yerinden firlayacak :))

ya Vehhab* Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab* Ya Vehhab
EYYY RABBİM KARDEŞİME HALİM SELİM ALİM HAYIRLI İMANLI HAYALI TAKVAALI HİZMET YOLUNDA SAĞLIKLI SIHHATLİ AFİYETTE DÜNYASINI VE AHİRETİNİ GÜZELLEŞTİRECEK HAK YOLDA OLAN SALİH VE İHLASLI EVLATLER NAASİBB EYLE
AMİN!AMİN!AMİN!
(BENİM ÇOK BEĞENDİĞİM BİR DUA, BİR BAŞKA DUA DOSTU KARDEŞİMİZİN DUASI...
BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM. BÜTÜN GÖNLÜMLE, BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE.HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM DİLERSE HERŞEY OLUR.İNŞALLAH.BÜTÜN İSTEYENLERE VERSİN ALLAHIM. AMİN!)

amin canım

Arkadaslar size doktorunuz ne zaman test yapmanizi soyledi pazar gunu benim regl gunum on dort gun sonra olursa benim pazartesiye test yapmak gerekiyor o kadar beklememe gerek var mi sizce

canım 10.günden sonra kanda bellı oluyor dıyorlar yanı pazar da kan tahlılı yaptırsan bellı olur ama beklerım dıyorsan bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…