Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayni gundeyiz masallahh canim :) ben de birazdan yapicam catlama ignemi persembe de asilama :)). Ben de bilmiyorum nelere dikkat etmemiz gerektigini..insalllah bebisin gelir canım
Ay inşallah ikimizin de bebişleri gelir bu ay hayırlısıyla iğnemi oldum heyecanla perşembeyi bekliyorum asıl heyecan perşembeden sonra bakalım Nasıl geçicek Zaman Rabbim hayırlısını versin göbişlerimizi boş bırakmasın

Hayırlı olsun inşallah bu topik herkese uğur getirsin inşallah güzel haberlerle

Kızlar hayırlısıyla benimde cumartesi günü aşılamam yapılıyor. Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah 2 tane iğne verdi doktorum biri cetrotide diğeride ovitral iğne ovitrali yarın yapıcakmışım cwtrotide bugün yumurtaların daha fazla olgunlaşmaması için veriliyormuş genelde tüp bebek hastalarına veriyoruz dedi dr bide bol bol protein tüketmemi söyledi

tmm anlastık 19 sabahı aslında ben kan da da baktırmayı dusundum ama neyse ıdrar daha mantıklı dogru dıyorsun bende senden guzel haberler beklıyorum

ben kendımı dınlemeyı bıraktım bır suredır ozamn kendını hamıle gıbı hıssedıyorsun ve sonuc kotu olursa cok buyuk yıkıntı oluyor ben sadece dua edıyorum ve test gunu gelmesını ıstıyorum sızıde tavsıye ederım kızlar kendınıze bır ugras bulun ve onunla ugrasın derım ben :)

merhabalar kızlarr benimde bugün aşılama işlemi yapılacak içimde tatlıı bir korku var hadi inşaallahh hepimiz güzel haberleri veriririz

Kızlar perşembeyi cumaya bağlayan gece sefer ayına giriyormuşuz tam bizim aşılamanın olcağı gün sonrasına denk geliyor şansıma :s

Kızlar perşembeyi cumaya bağlayan gece sefer ayına giriyormuşuz tam bizim aşılamanın olcağı gün sonrasına denk geliyor şansıma :s
canım hadı hayırlısı rabbım herkesın gonlune gore versın sefer ayını ben hıc duymamıstım ne demek

Ayy cok sevindim canim bak ne guzel gelismis demek ki yumoslar.. sefer ayı icin de surekli la havle yi okuyalim belalar bizden uzak olsun. Bu ay bizim ayımız olsun insallah canim. Yemene icmene dikkat et. Ağır iş yapma aşılamaya kadar. Tabi asilamadan sonra da yapma :))

Amin inşallah canım bol proteinli yiyecekler tüketmeye çalışacağım ev işlerinide hmursamıyorum valla temizle temizle gene aynısı oluo nasıl olsa :) ya ben bu yeni iğnelerden biraz tırstım sanırım :s gonalf ye alışmıştım ama şimdi heycan yaptım ister istemez

Hic duymadim o igneleri daha once canim. Insallah bir faydasi olur. Bende hic heyecan yok su an ama yarin nasil olurum bilmiyorum :))

Hic duymadim o igneleri daha once canim. Insallah bir faydasi olur. Bende hic heyecan yok su an ama yarin nasil olurum bilmiyorum :))
Senin aşılama yarınmıydı cumamı ? İnşallah güzel olacak herşey :) ovitreli dün kullandın mı acıdımı yaparken ? Bide hafif bi yanma oluyomuş sanırım :) ben açıkçası hiç beklemiyordum pazartesiye kalır bizim aşılama diye düşünmüştüm ama yumurtam beni şaşırttı :) cetrodite de sanırım yumurtanın çatlamaması içinmiş genelde tüp bebek hastalarına veriyoruz dedi dr ama bakalım hayırlısı çatlatma iğnesini yrn akşam hapıcakmışım

Aşılama yarin canim..ya daha once klomen ve catlatma ignesi kullandim yanma yaptı hatta karnim sıkıştı falan. Ama dun gece igneden sonra bunlar olmadi. Ben de sasirdim hatta.yanlis bisey yapmadim heralde :)) bu hafta kullandigimiz igneler gibi ya acimadi hic. Gonalf bitti mi devam mi

Bugün gonalf devam yapıcam 1 saat sonra diğer iğneyi yapıcam yarında çatlatma iğnesi :) ister istemez stres yaptım :) en çokta şu iğnelerden kurtulacağıma seviniyorum vallahi :) yarın için şimdiden başarılar diliyorum inşallah herşey çok güzel geçer ve mucizen gelir :)

Ayy dimi yaa bitti artık igneler :)) cok tesekkur ederim canim amin insallah hepimizin mucizesi gelir. Bol bol dua etmekten baska caremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…