Bitti bitti :) şimdi heycanlı bekleyişler :)Ayy dimi yaa bitti artık igneler :)) cok tesekkur ederim canim amin insallah hepimizin mucizesi gelir. Bol bol dua etmekten baska caremiz yok
İnşallah canım benim :) anneler hisseder derler :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAsilama yapilan gunu saymazssak kii sayilmadan hesaplaniyor.. 6.gunun aksami.. eğer tuttu ise bugūn zigot rahime yapisti....
Hayirli olsun
Tamamen bilimsel :)) nette okudum walla. Belirtiler de azaliyor nasil anlayacagiz bakalim.beklemek... hic bu kadar zor olmamisti...İnşallah canım benim :) anneler hisseder derler :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ne tahlili yapıcak canım? Zaten bu süreç regl olduğun zaman başlıyorKızlar bişey sorcam doktor bana 25 kasımda gel tahlil yapalm dedi 2 hafta sonra ama benim reglime denk geliyor tabi inşallah olmamda nasıl yapıcam bilemedim o anda aklıma gelmedi yarın arasam mı ne yapsam bilemedim
Hiiiç olmamıştı canım gerçekten.. Ve hayatımda hiç bu kadar değişken duygularım da olmamıştı.. Ben bazen kendimi o kadar rahat hissediyorum ki çok yoğunsam o an aşılama yaptığımı unutuyorum resmen. Tabii bel ağrısı hep var kasık ağrısı gün içinde az var ama akşamları sanki artıyor bi parça. Sonra diyorum hamile olsam bu kadar ahat hareket edemezdim. Sonra diyorum hamile olsam da daha o kadar başlangıç ki niye hareketlerimi kısıtlasın.. Çılgınlar gibi ikilemlerdeyiimmm:)) Herkes böyle miii kızlarTamamen bilimsel :)) nette okudum walla. Belirtiler de azaliyor nasil anlayacagiz bakalim.beklemek... hic bu kadar zor olmamisti...
Canım gebelik testi betaya baklıormuş 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve gelince fark ettim inşş regl olmam daaNe tahlili yapıcak canım? Zaten bu süreç regl olduğun zaman başlıyor
İnşallahhh canım.. Olsan a git mutlaka çünkü hamileliğin başında kanama da olabiliyormuşCanım gebelik testi betaya baklıormuş 2 hafta sonra gel dedi ama ben eve gelince fark ettim inşş regl olmam daa
Canım az evvel araştırırken idrardaki renk değişimi ve koku için önemli bir gebelik belirtisi olduğunu okudum:)) hadi inşallahhhh senin güzel haberlerin çok yakın benceeeeKızlar idrarınız ne renk?? Benim ki fosforlu sarı gibi.tanımlayamadığım bir koku var ama sanırım o da hormonlardan..
Ayy ne iyi olurdu yada daha erken öğrenebilsek tutup tutmadığınıKizlar hadi yaa.. uyku haplari alsam uyusam da gecse su süreç :)))
Uyucaz uyanicaz uyucaz uyanicaz hooop test günü..
Bana jel verdi cnm doktorum onada cuma sabah başlıcamArkadaşlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan var mı?
Canım günaydın :) nasılsın :) naptınız oldun mu aşılamanı :) süreç nasıl gidiyor merak ediyorumHic duymadim o igneleri daha once canim. Insallah bir faydasi olur. Bende hic heyecan yok su an ama yarin nasil olurum bilmiyorum :))
Günaydın :) hoşgeldiniz :) aşılamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler dilerim içinizi ferah tutun sizdeki problem neden kaynaklıydı ?Herkese gunaydin araniza yei katildim.2 asimda asilamam yapildi 10 gun oldu cok degisik duygular icindeyim gunler geek bilmiyor gerci gecmesini de iatemiyorum yaklastikca korkuyorum artik
Kaç gün sonra sonjç belli olacak ?Kizlar hadi yaa.. uyku haplari alsam uyusam da gecse su süreç :)))
Uyucaz uyanicaz uyucaz uyanicaz hooop test günü..
4 gun sonra belli olacak aslinda iki gun sonra belli olurmus ama ilk gunler gecmek bilmiyordu on gun dolsa yapacagim diye dusunuyordum simdi korkuyorum yapmaya en azindan umudum var diyeKaç gün sonra sonjç belli olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?