Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bişey sorcam doktor bana 25 kasımda gel tahlil yapalm dedi 2 hafta sonra ama benim reglime denk geliyor tabi inşallah olmamda nasıl yapıcam bilemedim o anda aklıma gelmedi yarın arasam mı ne yapsam bilemedim

Kızlar bişey sorcam doktor bana 25 kasımda gel tahlil yapalm dedi 2 hafta sonra ama benim reglime denk geliyor tabi inşallah olmamda nasıl yapıcam bilemedim o anda aklıma gelmedi yarın arasam mı ne yapsam bilemedim
Ne tahlili yapıcak canım? Zaten bu süreç regl olduğun zaman başlıyor

Tamamen bilimsel :)) nette okudum walla. Belirtiler de azaliyor nasil anlayacagiz bakalim.beklemek... hic bu kadar zor olmamisti...
Hiiiç olmamıştı canım gerçekten.. Ve hayatımda hiç bu kadar değişken duygularım da olmamıştı.. Ben bazen kendimi o kadar rahat hissediyorum ki çok yoğunsam o an aşılama yaptığımı unutuyorum resmen. Tabii bel ağrısı hep var kasık ağrısı gün içinde az var ama akşamları sanki artıyor bi parça. Sonra diyorum hamile olsam bu kadar ahat hareket edemezdim. Sonra diyorum hamile olsam da daha o kadar başlangıç ki niye hareketlerimi kısıtlasın.. Çılgınlar gibi ikilemlerdeyiimmm:)) Herkes böyle miii kızlar

Kızlar idrarınız ne renk?? Benim ki fosforlu sarı gibi.tanımlayamadığım bir koku var ama sanırım o da hormonlardan..
Canım az evvel araştırırken idrardaki renk değişimi ve koku için önemli bir gebelik belirtisi olduğunu okudum:)) hadi inşallahhhh senin güzel haberlerin çok yakın benceeee

Kizlar hadi yaa.. uyku haplari alsam uyusam da gecse su süreç :)))
Uyucaz uyanicaz uyucaz uyanicaz hooop test günü..
Ayy ne iyi olurdu yada daha erken öğrenebilsek tutup tutmadığını
Arkadaşlar aranızda progestan vajinal fitil kullanan var mı?
Bana jel verdi cnm doktorum onada cuma sabah başlıcam

Hic duymadim o igneleri daha once canim. Insallah bir faydasi olur. Bende hic heyecan yok su an ama yarin nasil olurum bilmiyorum :))
Canım günaydın :) nasılsın :) naptınız oldun mu aşılamanı :) süreç nasıl gidiyor merak ediyorum

Herkese gunaydin araniza yei katildim.2 asimda asilamam yapildi 10 gun oldu cok degisik duygular icindeyim gunler geek bilmiyor gerci gecmesini de iatemiyorum yaklastikca korkuyorum artik

Herkese gunaydin araniza yei katildim.2 asimda asilamam yapildi 10 gun oldu cok degisik duygular icindeyim gunler geek bilmiyor gerci gecmesini de iatemiyorum yaklastikca korkuyorum artik
Günaydın :) hoşgeldiniz :) aşılamanız hayırlı olsun inşallah güzel haberler dilerim içinizi ferah tutun sizdeki problem neden kaynaklıydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…