Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberler alırsın, benim Dr pek konuşmuyo. İyi Dr ama bilgi vermiyor fazla. Dikkat etmemiz gereken başka bişey var mı acaba. Bide bugün ilişki olması benim kafama yattı çünkü biliyorsun yumurtalar çatlak şu an. Seninki niye öyle dedi acaba.. aman bu doktorlar kafamıza bişey taşıyorlar illaki :))

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin turunmuştur :)
Canım teşekkür ederim, hadi bakalım darısı sana inşallah cumartesi günü. Burdan güzel Haberlerimizi vercez hep beraber.
Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bil hayr. Yanlış yazmadım inşallah. Rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırlı sonuçlandır. Besmele çekerek oku canım bunu sürekli.

Ben d
Asilamadan sonra 7. Gün....
Merakli bekleyis devam ediyor...
Loadingggg........
Benim de 8. gun.. ne guzel dedin tatlim yaa bayildimm :)) loading... ben de hugun entersan bi kasik agrisi var. Kasiklarim diil de rahim bolgem kasiklari hepsi sizliyo. Gaz desen gaz gibi diil tam kasik agrisi diil ayaklari usutmussun gibi desem o da tam diil.. oooyyyy ooyyyyyy cildirmaya az kaldiii:))

Aaamin canimm i sallaaaahhhh

Kızlar benim dün olmuştu aşılamam dünde lekelenme tarzı kanamam olmuştu bugünde devam ediyor ve çok gazım var kasıklarım ağrıyor korkmaya başladım

hayır canım yok oyle bırsey bence benım bu ıkıncı asılamam ılkındede olmustu akıntım
Canim arastirmalarima gore butun gebeliklerde akinti oluyor ama herkezin ayni donemde olmuyor bazilarinin adetten once bazilarinin gectikten sonra oluyor biz umutlanmak icin belirti ariyoruz aslinda hic bir belirti bu kadar erken baslamiyor

Canim arastirmalarima gore butun gebeliklerde akinti oluyor ama herkezin ayni donemde olmuyor bazilarinin adetten once bazilarinin gectikten sonra oluyor biz umutlanmak icin belirti ariyoruz aslinda hic bir belirti bu kadar erken baslamiyor

sagolun kızlar dogru dıyorsunuz hadı bakalım az kaldı beyazgul senın once sen guzel haberı ver sonrada bız verelım allahın ıznıyle

Cok haklisin canim normalde bir kadin farketmiyor bile hamileligim ilk ayini taaki regl gecikinceye kadar. Ama bizim algimiz hep orda ya oyuzden oluyo iste..

Bana sadece bugun duş falan almamamı söylediler canım birde bugun ağır aktiviteler yapma her ihtimale karşı dedi benim aşılamadan iki gün önce bi ilişki olmuştu belkide oyüzden bugun önermemiştir bana diye düşündüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…