İnsallah canim burdan yazarim o guzel haberiBilmiyorum ama sonuc hic belli olmaz..bizden önce sen alican sonucu..umarim mutlu haberlerini aliriz canim..akinti bende de yok henuz..
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay canım bende seninle aynı saatte oldum aşılamamı banada jel verdiler ama bugun yarın ilişki yok sonra gün aşırı dediler 24 kasımdada kan tahliline gidicekmişim asıl heyecan şimdi başlıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Hayirli olsun canim
amın canımİnsallah canim ya Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin umutlarini bosa cikar masin
benım ıkıncı canım ınsallah sonuncu olurSenin ikinci mi bu canimbenim ilk
Merhabalar. Bende bugun 2. Aşılamamı oldum hayırlısı artık :) 15 gün bekleyiş kısmı en zor olanı
Canım teşekkür ederim, hadi bakalım darısı sana inşallah cumartesi günü. Burdan güzel Haberlerimizi vercez hep beraber.Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin turunmuştur :)
Benim de 8. gun.. ne guzel dedin tatlim yaa bayildimm :)) loading... ben de hugun entersan bi kasik agrisi var. Kasiklarim diil de rahim bolgem kasiklari hepsi sizliyo. Gaz desen gaz gibi diil tam kasik agrisi diil ayaklari usutmussun gibi desem o da tam diil.. oooyyyy ooyyyyyy cildirmaya az kaldiii:))Asilamadan sonra 7. Gün....
Merakli bekleyis devam ediyor...
Loadingggg........
Aaamin canimm i sallaaaahhhhhayırlısı canım yaa kendımı dınlemıyordum aslında ama basladım galıba rabbım ol dedıyse olmustur zaten takma kafana sakın sana bırsey dıyımmmı benım gecen ayda bu znucları pozıtamanlar akıntım vardı ama malesef negatıftı aslında dınlemıceksın kendını ama yapamıyoruz ıyı olsun ıstıyorum herkesın sonucları pozıtıf oolsun hepımız sevıncten ucalım burda ayhyy ne guzel olur
Kizlar ya bisi sorcam. Akinti kesin belirti mi? Yani tutmussa mutlaka akinti mi olmali.. ?
Tabii bir de hepimiz bunyesi farkli tepkimeler se farkli ama insan takip etmeden duramio istee.. saol tatlim cvp icinhayır canım yok oyle bırsey bence benım bu ıkıncı asılamam ılkındede olmustu akıntım
Canim arastirmalarima gore butun gebeliklerde akinti oluyor ama herkezin ayni donemde olmuyor bazilarinin adetten once bazilarinin gectikten sonra oluyor biz umutlanmak icin belirti ariyoruz aslinda hic bir belirti bu kadar erken baslamiyorhayır canım yok oyle bırsey bence benım bu ıkıncı asılamam ılkındede olmustu akıntım
Korkulacak birsey yok canim ilk gunler sanci oluyor ilaclarin etkisiyle geciyor ama sonraKızlar benim dün olmuştu aşılamam dünde lekelenme tarzı kanamam olmuştu bugünde devam ediyor ve çok gazım var kasıklarım ağrıyor korkmaya başladım
Canim arastirmalarima gore butun gebeliklerde akinti oluyor ama herkezin ayni donemde olmuyor bazilarinin adetten once bazilarinin gectikten sonra oluyor biz umutlanmak icin belirti ariyoruz aslinda hic bir belirti bu kadar erken baslamiyor
Cok haklisin canim normalde bir kadin farketmiyor bile hamileligim ilk ayini taaki regl gecikinceye kadar. Ama bizim algimiz hep orda ya oyuzden oluyo iste..Canim arastirmalarima gore butun gebeliklerde akinti oluyor ama herkezin ayni donemde olmuyor bazilarinin adetten once bazilarinin gectikten sonra oluyor biz umutlanmak icin belirti ariyoruz aslinda hic bir belirti bu kadar erken baslamiyor
Amin canim insallah hayirlisiyla acilisi yapar ardindan da sizin haberlerinizi alirim insalahhhhhh aminsagolun kızlar dogru dıyorsunuz hadı bakalım az kaldı beyazgul senın once sen guzel haberı ver sonrada bız verelım allahın ıznıyle
Bana sadece bugun duş falan almamamı söylediler canım birde bugun ağır aktiviteler yapma her ihtimale karşı dedi benim aşılamadan iki gün önce bi ilişki olmuştu belkide oyüzden bugun önermemiştir bana diye düşündüm şimdiCanım çok teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberler alırsın, benim Dr pek konuşmuyo. İyi Dr ama bilgi vermiyor fazla. Dikkat etmemiz gereken başka bişey var mı acaba. Bide bugün ilişki olması benim kafama yattı çünkü biliyorsun yumurtalar çatlak şu an. Seninki niye öyle dedi acaba.. aman bu doktorlar kafamıza bişey taşıyorlar illaki :))
Bana sadece bugun duş falan almamamı söylediler canım birde bugun ağır aktiviteler yapma her ihtimale karşı dedi benim aşılamadan iki gün önce bi ilişki olmuştu belkide oyüzden bugun önermemiştir bana diye düşündüm şimdi[/QUO
Sperler iki gun canli kaliyor zaten canim o yuzden bugun onermemistir gun asiri olmasi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?