Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne güzel bir dua arkadaşım rabbim inşaşşah emeklerimizi boşa çıkatmaz hayırlı evlatlar nasip eder inşş

Ne güzel bir dua arkadaşım rabbim inşaşşah emeklerimizi boşa çıkatmaz hayırlı evlatlar nasip eder inşş
Amin inşallah Allahım tüm isteyenlere Anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi annelik duygusuyla sınamasın inşallah çok güzel haberler duyacağız

lady1234 yaaaa canim benim ne guzel dua ettin sen oyle.. rabbim gonlune göre versin insallah. Ben ciktim asilamadan 10 sn sürdü abartmiyorum...
dddd8999 saol canim bilgilendirdigin icin..
Kisaca anlatiyorum kizlar asilamayi ki zaten cok kisa sürdü.
Sabah 10da esim ornek verdi. 12de ben gittim hemen girdim ciktim 10dk yattim. Progestan verdi bugun iliski dedi baska da bisey demedi. Şu gün test falan da demedi

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin turunmuştur :)

Hayirli olsun canim

Merhabalar. Bende bugun 2. Aşılamamı oldum hayırlısı artık :) 15 gün bekleyiş kısmı en zor olanı

Umarım :) ama ben cok umut bağlamıyorum nedense. Garip bi his bu anlatılmaz yaşanır :)

Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay canım bende seninle aynı saatte oldum aşılamamı banada jel verdiler ama bugun yarın ilişki yok sonra gün aşırı dediler 24 kasımdada kan tahliline gidicekmişim asıl heyecan şimdi başlıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Benim onuncu gun olmasina ragmen hic akintim yok ya en cok bu korkutuyor beni

hayırlısı canım yaa kendımı dınlemıyordum aslında ama basladım galıba rabbım ol dedıyse olmustur zaten takma kafana sakın sana bırsey dıyımmmı benım gecen ayda bu znucları pozıtamanlar akıntım vardı ama malesef negatıftı aslında dınlemıceksın kendını ama yapamıyoruz ıyı olsun ıstıyorum herkesın sonucları pozıtıf oolsun hepımız sevıncten ucalım burda ayhyy ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…