Ne güzel bir dua arkadaşım rabbim inşaşşah emeklerimizi boşa çıkatmaz hayırlı evlatlar nasip eder inşşya Vehhab* Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab*Ya Vehhab* Ya Vehhab
EYYY RABBİM KARDEŞİME HALİM SELİM ALİM HAYIRLI İMANLI HAYALI TAKVAALI HİZMET YOLUNDA SAĞLIKLI SIHHATLİ AFİYETTE DÜNYASINI VE AHİRETİNİ GÜZELLEŞTİRECEK HAK YOLDA OLAN SALİH VE İHLASLI EVLATLER NAASİBB EYLE
AMİN!AMİN!AMİN!
(BENİM ÇOK BEĞENDİĞİM BİR DUA, BİR BAŞKA DUA DOSTU KARDEŞİMİZİN DUASI...
BÜTÜN KALBİMLE DİLİYORUM. BÜTÜN GÖNLÜMLE, BÜTÜN İÇTENLİĞİMLE.HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM DİLERSE HERŞEY OLUR.İNŞALLAH.BÜTÜN İSTEYENLERE VERSİN ALLAHIM. AMİN!)
Bugun belli olabilir mi yani gitsem mi acabacanım 10.günden sonra kanda bellı oluyor dıyorlar yanı pazar da kan tahlılı yaptırsan bellı olur ama beklerım dıyorsan bekle
Amin inşallah Allahım tüm isteyenlere Anne olmayı nasip etsin inşallah kimseyi annelik duygusuyla sınamasın inşallah çok güzel haberler duyacağızNe güzel bir dua arkadaşım rabbim inşaşşah emeklerimizi boşa çıkatmaz hayırlı evlatlar nasip eder inşş
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin turunmuştur :)lady1234 yaaaa canim benim ne guzel dua ettin sen oyle.. rabbim gonlune göre versin insallah. Ben ciktim asilamadan 10 sn sürdü abartmiyorum...
dddd8999 saol canim bilgilendirdigin icin..
Kisaca anlatiyorum kizlar asilamayi ki zaten cok kisa sürdü.
Sabah 10da esim ornek verdi. 12de ben gittim hemen girdim ciktim 10dk yattim. Progestan verdi bugun iliski dedi baska da bisey demedi. Şu gün test falan da demedi
Hayirli olsun canimlady1234 yaaaa canim benim ne guzel dua ettin sen oyle.. rabbim gonlune göre versin insallah. Ben ciktim asilamadan 10 sn sürdü abartmiyorum...
Sabah 10da esim ornek verdi. 12de ben gittim hemen girdim ciktim 10dk yattim. Progestan verdi bugun iliski dedi baska da bisey demedi. Şu gün test falan da demedi
Hayirli olsun canim insallah bu defa olur :)Merhabalar. Bende bugun 2. Aşılamamı oldum hayırlısı artık :) 15 gün bekleyiş kısmı en zor olanı
Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay canım bende seninle aynı saatte oldum aşılamamı banada jel verdiler ama bugun yarın ilişki yok sonra gün aşırı dediler 24 kasımdada kan tahliline gidicekmişim asıl heyecan şimdi başlıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahlady1234 yaaaa canim benim ne guzel dua ettin sen oyle.. rabbim gonlune göre versin insallah. Ben ciktim asilamadan 10 sn sürdü abartmiyorum...
Bugun belli olabilir mi yani gitsem mi acaba
Amin canim Allah razi olsun cesaret edip gidemedim zaten cumartesiye kadar bekleyecegimolabılır bence ama 12.gunu daha saglıklı olur butun doktorlar 12-14 gun test yaptırın dıyor hadı hayırlısı arkadasım allah gonlunuze gore versın
Asilamadan sonra 7. Gün....
Merakli bekleyis devam ediyor...
Loadingggg........
Benim onuncu gun olmasina ragmen hic akintim yok ya en cok bu korkutuyor benibenımde canım hadı hayırlısı akıntım gelmeye basladı sendede varmı ne demekkı acaba rabbım bu ay ınsallah nasıp eder cook ıstıyorum cook
Benim onuncu gun olmasina ragmen hic akintim yok ya en cok bu korkutuyor beni
Benim onuncu gun olmasina ragmen hic akintim yok ya en cok bu korkutuyor beni
İnsallah canim ya Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin umutlarini bosa cikar masinsızdekı sorun neydı canım yoktu dımı sızde sorun ayy hadı bakk ınsallah bu ayy guzel sonuclar verırsın
Senin ikinci mi bu canimbenim ilkİnsallah canim ya Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin umutlarini bosa cikar masin
Bilmiyorum ama sonuc hic belli olmaz..bizden önce sen alican sonucu..umarim mutlu haberlerini aliriz canim..akinti bende de yok henuz..Benim onuncu gun olmasina ragmen hic akintim yok ya en cok bu korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?