Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Az önce çatlatma iğnemide yaptım aşılama için cumartesi gününü beklemedeyim beni şimdiden heycan sarmaya başladı kızlar sizi düşünemiyorum
Allah beraberinde olsun canimve 15 gun sonra dunyanin en guzel haberini al insallah. Asilama gunu cok tatli bir heyecan, sonraki bekleme sureci isee aahhh anlatilmaz yasanirrr:)

Gunaydin herkese bugun asilama gununu de sayarsak 12.gunum aksam tipki regl olacakmisim gibi sancim oldu cok korktum gebelik belirtileri arasinda sancinin oldugunu biliyorum ama benim hep iki gun kalasayi sancim olur yini iki gunum var bu kadar tesaduf olabilir mi umutlarim azaliyr gittice

canım hayırlısı de oncelıkle olucak bu ay hepımızın yuzu gulucek allahın ıznıyle zaten sizde hicbir sorun yok vaktını saatını beklıyor bebısınız rabbım ol dedıgı zaman olucak dua edelım rabbım ol desın

Amin canim Allah razi olsun insallah ol demistir

Az önce çatlatma iğnemide yaptım aşılama için cumartesi gününü beklemedeyim beni şimdiden heycan sarmaya başladı kızlar sizi düşünemiyorum
canım benım hadı hayırlısı valla heyecanlı bekleyısler suruyor rabbım cuma gununde herkesın dualarını kabul etsın

Allah beraberinde olsun canimve 15 gun sonra dunyanin en guzel haberini al insallah. Asilama gunu cok tatli bir heyecan, sonraki bekleme sureci isee aahhh anlatilmaz yasanirrr:)

İnşallah güzel haberlerini de alırız hayırlısıyla Allah yardımcımız olsun

canım benım hadı hayırlısı valla heyecanlı bekleyısler suruyor rabbım cuma gununde herkesın dualarını kabul etsın
Allah razı olsun hepinizden inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürmeyi nasip eder cumanız mübarek dualarınızın kabul olması dileğiyle

Umutlarımızı kaybetmek yok herşeye hazırlıklı olmalıyız olabilirde olmayabilirde pes etmeden devam hem belli mi olur belkide hiç ummadığımız beklemediğimiz bir zamanda gelecek mucizemiz bol bol dua edelim kafamızı takmamaya çalışam hakkımızda hayırlısını dileyelim inşallah olacak umudu kaybetmek yok

Kızlar benim dün olmuştu aşılamam dünde lekelenme tarzı kanamam olmuştu bugünde devam ediyor ve çok gazım var kasıklarım ağrıyor korkmaya başladım
Doktorunuza danışsanız belki bi ilaç vs verebilir en azından kafanız daha rahat olur

Kızlar aşılama sonrası adet gecikmesi hakkında ne biliyorsunuz? Kimi yerde adet gecikmesi yapar diyor kimi yerde erken bile adet olabilirsin diyor. Ayy yine her kafadan ses çıkıyor her konuda olduğu gibi:)

Kızlar aşılama sonrası adet gecikmesi hakkında ne biliyorsunuz? Kimi yerde adet gecikmesi yapar diyor kimi yerde erken bile adet olabilirsin diyor. Ayy yine her kafadan ses çıkıyor her konuda olduğu gibi:)

Erken olduğunu hic duymadim canim ama aldığımız hormonlardan dolayi gecikme olabilir sanirim..kac gun kaldi sana

Yaa kizlar bisey sorcam belki sacma olabilir :)) simdi ben dun asilama yaptirdim ya sac boyatsam bisey olur mu

Erken olduğunu hic duymadim canim ama aldığımız hormonlardan dolayi gecikme olabilir sanirim..kac gun kaldi sana
Canım benim durum biraz karışık. Aslında 11 ekimde adet oldum ve 13 ekimde tedavim bşladı. Ama yumurtam çok geç olgunlaştı. Yani 2 kasımda olgunlaşmıştı ve o akşam çatlatma iğnesi yaptırıp çarşamba sabahı da aşılamam oldu. Üstüne 14 15 gün koyarsan hesaplamak için haftaya çarşambaya denk geliyo aslında adetim. Doktorum da 15 gün sonra adet olmazsan kan testi yaptır demişti. Test tarhi ve adet tarihi tam üstüste geliyor bu durumda. Oyüzden ben haftaya cumaya kadar bekliccem gibi karar verdim. Ama zaten ben de pko var ve adet düzenim yok nerdeyse.. Dolayısıyla adet düzensizliği yaşamam büyük ihtimal gibi geliyor.. Bir de progestan da gecikme yaparmış diyorlar.. Hoş cevabı ne olursa olsun daha bekleyecek bayaaa günüm varrrr ve acaba nasıl geçerrr..

Ben klomen kullandığımda adet olamamıştım gene ama aşılamada o kadar ilaç kullanıyoruz yumurtamızda çatlıyor niyr geciksin diye düşünüyordum açıkcası şimdiye kadar geciken birine rastlamadım ama olmaz diye bişey yok herşey olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…