Bence bekle tatlım zaten zar zor uğraşıyoruz bi kaç gün beklemekten bi sakınca olmayacaktır die düşünüyorumYaa kizlar bisey sorcam belki sacma olabilir :)) simdi ben dun asilama yaptirdim ya sac boyatsam bisey olur mu
Canım benim durum biraz karışık. Aslında 11 ekimde adet oldum ve 13 ekimde tedavim bşladı. Ama yumurtam çok geç olgunlaştı. Yani 2 kasımda olgunlaşmıştı ve o akşam çatlatma iğnesi yaptırıp çarşamba sabahı da aşılamam oldu. Üstüne 14 15 gün koyarsan hesaplamak için haftaya çarşambaya denk geliyo aslında adetim. Doktorum da 15 gün sonra adet olmazsan kan testi yaptır demişti. Test tarhi ve adet tarihi tam üstüste geliyor bu durumda. Oyüzden ben haftaya cumaya kadar bekliccem gibi karar verdim. Ama zaten ben de pko var ve adet düzenim yok nerdeyse.. Dolayısıyla adet düzensizliği yaşamam büyük ihtimal gibi geliyor.. Bir de progestan da gecikme yaparmış diyorlar.. Hoş cevabı ne olursa olsun daha bekleyecek bayaaa günüm varrrr ve acaba nasıl geçerrr..
Canim bugun ne durumdasin?Gunaydin herkese bugun asilama gununu de sayarsak 12.gunum aksam tipki regl olacakmisim gibi sancim oldu cok korktum gebelik belirtileri arasinda sancinin oldugunu biliyorum ama benim hep iki gun kalasayi sancim olur yini iki gunum var bu kadar tesaduf olabilir miumutlarim azaliyr gittice
Ben de o yüzden bekliim diyorum.. Haftaya cumaya anca test yaptırım.. Bi taraftan ümit etmeyi devam ettirmek bir taraftan da artık gerçeği öğrenip bu bekleyişi bitirmek istiyorum ama sanırım beklemek ağır basacak:)Progestan gecikme yapar mi bilmiyorum ama dun biraz okudum da progestani bıraktıktan birkac gun sonra adet oluyormuşun sanirim ya da bir hafta icinde işte. Adet gününü beklemek hatta gecikirse birkac gun sonra test yapmak daha iyi bence. Zaten her ay bekliyoruz alıştık artik. Boyle diyorum da günüm gelince ben napicam onu bilmiyorum tabi :))
Bilmiyorum canim moralim cok bozuk bugun icimden hic birsey yapmak gelmiyor herseye aglamak geliyor icimdenCanim bugun ne durumdasin?
Ben de o yüzden bekliim diyorum.. Haftaya cumaya anca test yaptırım.. Bi taraftan ümit etmeyi devam ettirmek bir taraftan da artık gerçeği öğrenip bu bekleyişi bitirmek istiyorum ama sanırım beklemek ağır basacak:)
Canim den benden bir Gün önce aşılama yaptırmıştın yanılmıyorsam. Yani Çarşamba di mi ?? Ben perşembe yaptırmıştımBen de o yüzden bekliim diyorum.. Haftaya cumaya anca test yaptırım.. Bi taraftan ümit etmeyi devam ettirmek bir taraftan da artık gerçeği öğrenip bu bekleyişi bitirmek istiyorum ama sanırım beklemek ağır basacak:)
Hamilemisin yoksaBilmiyorum canim moralim cok bozuk bugun icimden hic birsey yapmak gelmiyor herseye aglamak geliyor icimden
Ayyy bu kelime bile insani ne kadar heyecenlendiriyor bugun tek mutlu oldugum sey bu cumle oldu galiba keske oylw birsey olsa ama yaklastikca korkuyorum galibaHamilemisin yoksa
Çok az kaldı canım senin az daha sık dişini.. Moralini yüksek tut. Yapabilirsen zamanın varsa komedi filmleri izle belki Zaman biraz daha geçer biraz gülersin. Ağrın sancın ne durumda ??belirtiler aynen devam mı yoksa azaldı mı??Bilmiyorum canim moralim cok bozuk bugun icimden hic birsey yapmak gelmiyor herseye aglamak geliyor icimden
Adet olacakmisim gibi bir his var sadece onun disinda hersey normal ne sgri ne akinti hic bir belirti yok canimÇok az kaldı canım senin az daha sık dişini.. Moralini yüksek tut. Yapabilirsen zamanın varsa komedi filmleri izle belki Zaman biraz daha geçer biraz gülersin. Ağrın sancın ne durumda ??belirtiler aynen devam mı yoksa azaldı mı??
Olacak tatlım içini ferah tutAyyy bu kelime bile insani ne kadar heyecenlendiriyor bugun tek mutlu oldugum sey bu cumle oldu galiba keske oylw birsey olsa ama yaklastikca korkuyorum galiba
Amiiiiin inşallah canım hepimiz içinnnnnInsallah bu sıkıntılı bekleyisin sonu mutlu sonla gelecek canim..
Evet canım geçen çarşamba yaptırdım ben. Sen ne zaman test yapıcan? Bir de belirtilerin ne durumda ne hissediyorsun?Canim den benden bir Gün önce aşılama yaptırmıştın yanılmıyorsam. Yani Çarşamba di mi ?? Ben perşembe yaptırmıştım
Canım ben birçok yerde okudum evdeki idrar testinde çıkmaması çok kez oluyormuş. Sen kan testi yaptır mutlaka..Evde test yaptim malesef negatif
canım kacıncı gunundu bugun ıdrarda zor cıkar daha yaaa ınsallah guzel haberler alırsın bu ayyAminnnn insallah canim haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?