Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa kizlar bisey sorcam belki sacma olabilir :)) simdi ben dun asilama yaptirdim ya sac boyatsam bisey olur mu
Bence bekle tatlım zaten zar zor uğraşıyoruz bi kaç gün beklemekten bi sakınca olmayacaktır die düşünüyorum gratislerde kalemler oluo kısa süre onlarla idare edebilirsin hamile olsan hiç boyatanayacaktın

Progestan gecikme yapar mi bilmiyorum ama dun biraz okudum da progestani bıraktıktan birkac gun sonra adet oluyormuşun sanirim ya da bir hafta icinde işte. Adet gününü beklemek hatta gecikirse birkac gun sonra test yapmak daha iyi bence. Zaten her ay bekliyoruz alıştık artik. Boyle diyorum da günüm gelince ben napicam onu bilmiyorum tabi :))

lady1234 L ls81 ya amaan adet olunca boyatamadim tabi. hemen sonrasinda tedavi basladi yine yapamadım simdi de asilama oldu. Kaldim oyle:)) haklisiniz aslında hamile kalsak yine boyanmayacak :)))

Canim bugun ne durumdasin?

Ben de o yüzden bekliim diyorum.. Haftaya cumaya anca test yaptırım.. Bi taraftan ümit etmeyi devam ettirmek bir taraftan da artık gerçeği öğrenip bu bekleyişi bitirmek istiyorum ama sanırım beklemek ağır basacak:)

Insallah bu sıkıntılı bekleyisin sonu mutlu sonla gelecek canim..

Canim den benden bir Gün önce aşılama yaptırmıştın yanılmıyorsam. Yani Çarşamba di mi ?? Ben perşembe yaptırmıştım

Bilmiyorum canim moralim cok bozuk bugun icimden hic birsey yapmak gelmiyor herseye aglamak geliyor icimden
Çok az kaldı canım senin az daha sık dişini.. Moralini yüksek tut. Yapabilirsen zamanın varsa komedi filmleri izle belki Zaman biraz daha geçer biraz gülersin. Ağrın sancın ne durumda ??belirtiler aynen devam mı yoksa azaldı mı??

Adet olacakmisim gibi bir his var sadece onun disinda hersey normal ne sgri ne akinti hic bir belirti yok canim

Ayyy bu kelime bile insani ne kadar heyecenlendiriyor bugun tek mutlu oldugum sey bu cumle oldu galiba keske oylw birsey olsa ama yaklastikca korkuyorum galiba
Olacak tatlım içini ferah tut umutsuzluğa kapılmak yok bugün cuma bol bol dua ediyoruz biz isteyeceğiz Rabbimde hakkımızda hayırlısını nasip edecektir

Canim den benden bir Gün önce aşılama yaptırmıştın yanılmıyorsam. Yani Çarşamba di mi ?? Ben perşembe yaptırmıştım
Evet canım geçen çarşamba yaptırdım ben. Sen ne zaman test yapıcan? Bir de belirtilerin ne durumda ne hissediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…