Evde test yaptim malesef negatif
Eşimde ileri hızlı problem var spermlerde ama dr cok önemli değil dedi. Anlatılabılecek durumda bir sorun olmadıgını söylüyor ama bu işlerde belli olmuyor aslında. 1 yuldanfazladır korunmuyorduk. Sizde sorun varmıydı ?hadı bakalım hayırlısı canım benımde 2. asılamam sızde sorun varmıydı benımde 7.gunumdeyım
Benim doktorum aşılamadan sonra 3 ay ilaçların etkisinin devam ettiğini söylemişti bazen o 3 ay içeisinde de kendiliğinden hamile kalanlar olabiliyor demirştiAsilama gununu de sayarsak 12. gunum canim evet yanilma payi varmis ama bende o sans yok
bizimde aynı sorun var esımde sayı hareket morfolojı dusuk rabbım ın ol demesı ıcın dua edelım cunku yalnızca 1 tanesı gereklıEşimde ileri hızlı problem var spermlerde ama dr cok önemli değil dedi. Anlatılabılecek durumda bir sorun olmadıgını söylüyor ama bu işlerde belli olmuyor aslında. 1 yuldanfazladır korunmuyorduk. Sizde sorun varmıydı ?
öyle deme canım yaa bellı olmaz bu işler hiç neler duyuyoruz rabbımden umıt kesılmezBenim doktorum aşılamadan sonra 3 ay ilaçların etkisinin devam ettiğini söylemişti bazen o 3 ay içeisinde de kendiliğinden hamile kalanlar olabiliyor demirşti
Ne dedim ki ? Bende aynı şeyi söylüyorum zaten Allahtan ümit kesilmez diyorumöyle deme canım yaa bellı olmaz bu işler hiç neler duyuyoruz rabbımden umıt kesılmez
Ne dedim ki ? Bende aynı şeyi söylüyorum zaten Allahtan ümit kesilmez diyorum
Bende de gündüzleri ağrımıyor kasıklarım hatta akşamları bile bazen çok ende sadece ğögüslerdeki hassasiyet kaldı ama o da sadece dokununca. Ama bence sen erken yapmışsın testi. Aşılama gününü sayma onu takip eden 15.günde yap derim. Yani perşembe yap. İşte erken test yapınca üzülüyor insan. Belki de pozitif ama erken test yapıp kendini üzüyorsun..heyecanı da cabası.tam tarihin aşılama tarihin 4 kasımmıydı?Adet olacakmisim gibi bir his var sadece onun disinda hersey normal ne sgri ne akinti hic bir belirti yok canim
Anladım cnm problem değil sadece acaba yanlış bişeymi dedim diye düşünüp kendi kendimi üzmüşüm :scanım kusura bakma beyazgül testi negatif ya ona yazıyordum ama senın lınkın altına yazmısım yanlıslıkla
Yok canim 2 kasimBende de gündüzleri ağrımıyor kasıklarım hatta akşamları bile bazen çok ende sadece ğögüslerdeki hassasiyet kaldı ama o da sadece dokununca. Ama bence sen erken yapmışsın testi. Aşılama gününü sayma onu takip eden 15.günde yap derim. Yani perşembe yap. İşte erken test yapınca üzülüyor insan. Belki de pozitif ama erken test yapıp kendini üzüyorsun..heyecanı da cabası.tam tarihin aşılama tarihin 4 kasımmıydı?
Canım senin daha 11.günün. Hiiç boşuna şimdiden üzülme.. Sadece test gününü bekle.Yok canim 2 kasim
Yarin kanda baksam mi o zaman Bilmiyorum canim ya hoca korkuyu atmak icin yapayim bir dedim icimdeki umudu yok ettimKızlar okuyorum da nette belirtilerin kesilmesi normalmiş..hatta aşılamadan taa 3hafta sonra belirtiler başlarmış. Yani biz 2 hafta bekliyoruz ama belirtiler başgöstermiyor.ancak bir hafta daha geçecek ki ondan sonra görülsün belirtiler
Canım senin daha 11.günün. Hiiç boşuna şimdiden üzülme.. Sadece test gününü bekle.
Bence bekle ama sen bilirsin yine de. Erken test yapıp ta pozitifi gören birini görmedim. Az daha sabret.. Haklısın gerçekten çok zor.işkence adeta. Ama burda destek olucaz birbirimize. Bak bi gün daha geçti bile..Yarin kanda baksam mi o zaman Bilmiyorum canim ya hoca korkuyu atmak icin yapayim bir dedim icimdeki umudu yok ettim
Yarin 12 ama erken mi acaba bazilarinin doktoru 12 sinde cagiriyormus benim doktorum soylemedide ne zaman yapmam gerektiginiBence bekle ama sen bilirsin yine de. Erken test yapıp ta pozitifi gören birini görmedim. Az daha sabret.. Haklısın gerçekten çok zor.işkence adeta. Ama burda destek olucaz birbirimize. Bak bi gün daha geçti bile..
Kan testini bilmiyorum cnm orda çıkabilir belki. Ben idrar testi için söylemiştimYarin 12 ama erken mi acaba bazilarinin doktoru 12 sinde cagiriyormus benim doktorum soylemedide ne zaman yapmam gerektigini
Hayirli olsun canim Allah gonlune gore versinmerhaba kızlar bende geldim size katıldım ekimde aşılama oldum olmadı bu gün ikinciye başlıyorum inşallah hayırlısıyla birazdan iğnelere başlayacağım hepinizin gönlüne göre versin mevla
Hayırlı olsun hoşgeldiniz inşallah bu kez beklediğiniz mucizenize kavuşursunuzmerhaba kızlar bende geldim size katıldım ekimde aşılama oldum olmadı bu gün ikinciye başlıyorum inşallah hayırlısıyla birazdan iğnelere başlayacağım hepinizin gönlüne göre versin mevla
Ben hep merak ediyordum benim drum 3 ay ara vericez 2. Si için demişti aşılama sonrasında yeniden aşılamaya başlanabiliyor mu ?merhaba kızlar bende geldim size katıldım ekimde aşılama oldum olmadı bu gün ikinciye başlıyorum inşallah hayırlısıyla birazdan iğnelere başlayacağım hepinizin gönlüne göre versin mevla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?