Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben hep merak ediyordum benim drum 3 ay ara vericez 2. Si için demişti aşılama sonrasında yeniden aşılamaya başlanabiliyor mu ?
Herhangi bir problem yoksa eğer başlanabiliyor. Hatta ben direk tüp bebeğe gececektim baktım cok basit bir işlem 2. Kez yaptırayım dedım.

Ben gecen ay yaptırdıgımda cok rahattım ama aşılamadan sora 7. Gunumden itibaren acayıp strese gırdım sürekli tuvalete kosuyodum. Ki 10. Gunumde regl oldum şoka girdim o anı hiç unutmıycam. Bu sefer iğnelerimi yapmayı bile unutuyodum alarm kura kura yaptım. Yine unuttum aşılama yaptırdıgımı ama 1 hafta sonra ne durumda olurum bilemiyorum. Gecen sefer aşılama gunumden itibaren göğüslerime dokunamıodum kendımı cok dinliyodm ama şimdi dinlememeye çalısıyorum. Lütfen kimse günlerini ziyan etmesin. Biliyorum cok zor ama evliliğe bu durumu yansıtıp evde huzursuzluk cıkması cok daha kötü. Rabbim inşallah bu duyguyu bize yaşatacak

Umarim bu sefer tutar canim..simdi kacinci gunundesin?? Yasadiklarin neler??

Ben hep merak ediyordum benim drum 3 ay ara vericez 2. Si için demişti aşılama sonrasında yeniden aşılamaya başlanabiliyor mu ?
merhaba benim durumum yaş dolayısıyla farklı çünkü 39 undan gün aldınmı devlet bakmıyor zaten ben ilaçlarımıda parayla alıyorum önceden bir çocuğum olduğu için şubatın ikisinde 39 dan gün alıcam iki buçuk ayım kaldı o yüzden zaten bu gün bakıldı kist felan oluşmamış temiz çıkınca hemen ikinciye geçildi tutmassa eğer belki bir daha deneme şansım kalır

merhaba kizlar. benim de esimin morfolojisi cok dusuk ve hareketsizlik var. Bu ay testlerimizi yaptirdik ben bugun progesteron icin kan verdim haftaya carsamba doktorla bulusucaz tedaviye karar vericez. bakalim belki kasim sonunda asilama olabilirim. Bu arada cok sukur benim tupler acik cikti. benim gibi esinin spermi dusuk morfoloji olup asilama yaptiran veya yaptiricak olan var mi?

Merhaba canım ben de seninle aynı durumdayım bende hiç bir sorun yok ama eşimin sperm sayı ve hareketliliği ve morfolojisi kötüydü hatta ilk başta aşılama bile önermediler.direkt tüp bebek dediler.beslenme +moral çok çok önemli..bizzat yaşadım bunu eşimde.beslenmeye dikkat ettik.extra takviyeler falan.kürler.doktor bile şaşırdı aşılama için uygun hale geldik.en son spermiyogramda hareketliliği çok iyi çıktı.doktor da söyledi zaten.şimdi aşılama yaptırdık..bekliyoruz .. Size de kolay gelsin..tez Zaman'da evlatlarımızı koklayalım.

Uyku problemi yaşayan var mı kızlar??sabah erkenden yani 4:30 da 5:00 te kalkıyorum oturuyorum uyku yok.sonra 7:30 gibi yine dalıyorum 9:30 da kalkıyorum tekrardan akşamda uykum gelmiyor bir türlü..

Ay canim ilac gibi geldi yazdigin ya. O kadar berbat birgun yasiyorum ki Allah beterinden korusun. Rica etsem nelere dikkat ettiniz yazabilir misin tavsiyelerin cok cok onemli benim icin. Ay insallah asilaman tutar umut olursun bizlere. Ne zamana ogreniceksin insallah

Uyku problemi yaşayan var mı kızlar??sabah erkenden yani 4:30 da 5:00 te kalkıyorum oturuyorum uyku yok.sonra 7:30 gibi yine dalıyorum 9:30 da kalkıyorum tekrardan akşamda uykum gelmiyor bir türlü..
Bu kadar yogum diil bei ki ama zaten gece cok uyanan biriyim ben son bikac gundur daha da uyaniorum ve oturmuyorum uykuya devam ediprum ama uykum olduu icin dii. Yani yatiorum tekrar daliorumama 1 saat sonra hoop yine kalkiorum. Bugun de erkenden kalktim.aklimiz surekli bu konuda bence artik bunye de sasti napacani bilmio:)

lady1234 canimmm naptin ne zaman gireceksin asilamaya. Rabbim yardimcin olsun kuzum hic heyecanlanma. Bol bol dua et canim benim

Canim bizde de hareketlilik problemi var maalesef. O kadar takviye yaptim ama asilamaya girince yapilan testte hicbir degisiklik olmadığını gordum. Insallah yikamadan sonra kaliteli sperm olusmustur.daha once yaptirdigimiz testte hareketlilik sifir cikmisti. Yikama yapmislar % 2 olmus. Dr bu degerle asilamaya alirim demisti. Biz de ona guvendik ve yaptırdık. Simdi beklemedeyiz.Burda neler neler okuyoruz canim hic canini sıkma insallah tez vakitte bebeğine kavusursun

Kanda da baktirdim bugun ngatif Allah sizin umitlarinizi bosa cikarmasin ben yasadiklarimi yasatmaz insallah

Kanda da baktirdim bugun ngatif Allah sizin umitlarinizi bosa cikarmasin ben yasadiklarimi yasatmaz insallah
Hayırlısı olsun hakkınızda herşeyde bir hayır vardır Allah korusun sakat olmuş olsa yada hamileyken düşürseniz dış gebelik vs insanlar gerçekten zor süreçler yaşıyorum Allahım beterinden korusun inşallah lütfen umudunuzu kaybetmeyin en güzeli en iyisi sizinle birlikte olsun inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…