Bnmde 10.günüm aynen gögslrme dokunamyrm ama bn tedaviye basldgmdan beri böyle belrti arammk lazm ben butn belrtleri yasyrm zorlsam doğurrum yani yakında öle :)))))sadece göğüslerimde sızlama hissediorum bazende belimde ağrı ama çok da belirti takip etmek istemiorum
Valla o belirtiler daha ben asilama yaptirmadan bende basladi kasik agrisi gogus agrisi sanirim ilaclarin etkileri bunlarBnmde 10.günüm aynen gögslrme dokunamyrm ama bn tedaviye basldgmdan beri böyle belrti arammk lazm ben butn belrtleri yasyrm zorlsam doğurrum yani yakında öle :)))))
Aynen cnmm yaa hayrlısyla bebiş habercisidr bunlar insallh:)))Valla o belirtiler daha ben asilama yaptirmadan bende basladi kasik agrisi gogus agrisi sanirim ilaclarin etkileri bunlar
Belirtilere gore beklemek yalnis vence cunku birsuru hormon yukleniyor vucuda insallah oyledir sizinkiler. Kac gun oldu asilama olali kacinci asilaman ve ne kullandin oncesindeAynen cnmm yaa hayrlısyla bebiş habercisidr bunlar insallh:)))
Bnm aşılama gününüde sayarsak 10.günm 2.aşılamam cnm gonal f pen kullndm çok şükür bi yumoşlrda cabuk gelşti her sey güzl ama bzm spermlermz harektszdi aşılmdan sonra cok daha iyi oldu ama nasip işte.senn kacncı asılmn ve problm neydi cnmBelirtilere gore beklemek yalnis vence cunku birsuru hormon yukleniyor vucuda insallah oyledir sizinkiler. Kac gun oldu asilama olali kacinci asilaman ve ne kullandin oncesinde
evet öyleymiş daha yani başlıyormuş gelişmeye hiç folikül yok yeni başlıyor dedi doktorBende de olmuştu tatlım ağrıması iyi bişey çünkü yumurtalarının gelişmeye başladığını gösteriyor
Canim ilk asilamam polikistik over esiminde siperm sayisida normalden biraz aaz hamile kalmaya engel olcak kadar degil yani sikinti bendeBnm aşılama gününüde sayarsak 10.günm 2.aşılamam cnm gonal f pen kullndm çok şükür bi yumoşlrda cabuk gelşti her sey güzl ama bzm spermlermz harektszdi aşılmdan sonra cok daha iyi oldu ama nasip işte.senn kacncı asılmn ve problm neydi cnm
Canim senden umutluydum ben..hayirlisi olsun.zamani gelecek en yakin zamanda.reglin nasil geciyor?? Benim cok agir sancili..ve tekrar baslayacak misin asilamaya?ben de bugun ilk ignemi yapicam.Benim 12.gunumde olmustu canim ayni tarif ettign gibi taki bugun adet olana kadar
Benim adet olmadi geri canim ya kullandigin progestan icimde birikmis geri cikiyor sanki Sabah biraz kanli geldi sanki simdi tipki kahve tortusu gibi akinti gibi anlamadim bendeCanim senden umutluydum ben..hayirlisi olsun.zamani gelecek en yakin zamanda.reglin nasil geciyor?? Benim cok agir sancili..ve tekrar baslayacak misin asilamaya?ben de bugun ilk ignemi yapicam.
Bilmiyorum ki canim esim istemiyor asilamayi karar veremedim daha klomenle catlatma ignesi yapsam mi diye dusunuyorBenim adet olmadi geri canim ya kullandigin progestan icimde birikmis geri cikiyor sanki Sabah biraz kanli geldi sanki simdi tipki kahve tortusu gibi akinti gibi anlamadim bende
Umitlendirmek gibi olmasin ama gec döllenme olabilirmi kanamanizda farlki geliyor diyorsunuz bence tekrar kanda baktirinBenim adet olmadi geri canim ya kullandigin progestan icimde birikmis geri cikiyor sanki Sabah biraz kanli geldi sanki simdi tipki kahve tortusu gibi akinti gibi anlamadim bende
Ben asilamanin 12. Gunu baktirdim ama 1.1 cikti bugun 16. Gun olabilir mi acaba yarina kadar olmazsam baktirayim bir kandaUmitlendirmek gibi olmasin ama gec döllenme olabilirmi kanamanizda farlki geliyor diyorsunuz bence tekrar kanda baktirin
Bencede baktir doktora gitsen adet sokturuccu verir allah korusun dusuk sebebi olur alistik nede olsa kan aldirmaya bir baktir derim ben ama umitlenmeden tedbir icin sadeceBen asilamanin 12. Gunu baktirdim ama 1.1 cikti bugun 16. Gun olabilir mi acaba yarina kadar olmazsam baktirayim bir kanda
Benim buyuk ihtimalle o yuzden gecikiyor galiba canim dusuk asilamayla mi olmustu kendiliginden mi canim olmustuBu arada pregestan adet geciktiriyor progestani. Biraktiktan sonra bir kac gun sonra adet geliyor
Yok kendiliginden olmustu bu ilk asilamam olucak kismet olursaBenim buyuk ihtimalle o yuzden gecikiyor galiba canim dusuk asilamayla mi olmustu kendiliginden mi canim olmustu
Anldm cnm hayrlsı insallh gzl hnrlri verrz burdan ne zmn test yapcksn pekiCanim ilk asilamam polikistik over esiminde siperm sayisida normalden biraz aaz hamile kalmaya engel olcak kadar degil yani sikinti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?