Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sadece göğüslerimde sızlama hissediorum bazende belimde ağrı ama çok da belirti takip etmek istemiorum
Bnmde 10.günüm aynen gögslrme dokunamyrm ama bn tedaviye basldgmdan beri böyle belrti arammk lazm ben butn belrtleri yasyrm zorlsam doğurrum yani yakında öle :)))))

Bnmde 10.günüm aynen gögslrme dokunamyrm ama bn tedaviye basldgmdan beri böyle belrti arammk lazm ben butn belrtleri yasyrm zorlsam doğurrum yani yakında öle :)))))
Valla o belirtiler daha ben asilama yaptirmadan bende basladi kasik agrisi gogus agrisi sanirim ilaclarin etkileri bunlar

Aynen cnmm yaa hayrlısyla bebiş habercisidr bunlar insallh:)))
Belirtilere gore beklemek yalnis vence cunku birsuru hormon yukleniyor vucuda insallah oyledir sizinkiler. Kac gun oldu asilama olali kacinci asilaman ve ne kullandin oncesinde

Belirtilere gore beklemek yalnis vence cunku birsuru hormon yukleniyor vucuda insallah oyledir sizinkiler. Kac gun oldu asilama olali kacinci asilaman ve ne kullandin oncesinde
Bnm aşılama gününüde sayarsak 10.günm 2.aşılamam cnm gonal f pen kullndm çok şükür bi yumoşlrda cabuk gelşti her sey güzl ama bzm spermlermz harektszdi aşılmdan sonra cok daha iyi oldu ama nasip işte.senn kacncı asılmn ve problm neydi cnm

Canim ilk asilamam polikistik over esiminde siperm sayisida normalden biraz aaz hamile kalmaya engel olcak kadar degil yani sikinti bende

Ya bana gonal f direk 150 milim basladi nedense ama gelisimi iyi dedi yarin yine kontrolum var 8 doz vuruldum

Benim 12.gunumde olmustu canim ayni tarif ettign gibi taki bugun adet olana kadar
Canim senden umutluydum ben..hayirlisi olsun.zamani gelecek en yakin zamanda.reglin nasil geciyor?? Benim cok agir sancili..ve tekrar baslayacak misin asilamaya?ben de bugun ilk ignemi yapicam.

Canim senden umutluydum ben..hayirlisi olsun.zamani gelecek en yakin zamanda.reglin nasil geciyor?? Benim cok agir sancili..ve tekrar baslayacak misin asilamaya?ben de bugun ilk ignemi yapicam.
Benim adet olmadi geri canim ya kullandigin progestan icimde birikmis geri cikiyor sanki Sabah biraz kanli geldi sanki simdi tipki kahve tortusu gibi akinti gibi anlamadim bende

Benim adet olmadi geri canim ya kullandigin progestan icimde birikmis geri cikiyor sanki Sabah biraz kanli geldi sanki simdi tipki kahve tortusu gibi akinti gibi anlamadim bende
Bilmiyorum ki canim esim istemiyor asilamayi karar veremedim daha klomenle catlatma ignesi yapsam mi diye dusunuyor

Umitlendirmek gibi olmasin ama gec döllenme olabilirmi kanamanizda farlki geliyor diyorsunuz bence tekrar kanda baktirin

Beyaz gul2 benim dusuk yaptigim zamn adet oluyorum sanmistim dediginiz gibi kahverengi geliyordu adet oluyorum sanip adetin ucuncu gunu diye gittim tedavi icin test yapildi dusuk yapiyorsun dediler

Umitlendirmek gibi olmasin ama gec döllenme olabilirmi kanamanizda farlki geliyor diyorsunuz bence tekrar kanda baktirin
Ben asilamanin 12. Gunu baktirdim ama 1.1 cikti bugun 16. Gun olabilir mi acaba yarina kadar olmazsam baktirayim bir kanda

Bu arada pregestan adet geciktiriyor progestani. Biraktiktan sonra bir kac gun sonra adet geliyor

Ben asilamanin 12. Gunu baktirdim ama 1.1 cikti bugun 16. Gun olabilir mi acaba yarina kadar olmazsam baktirayim bir kanda
Bencede baktir doktora gitsen adet sokturuccu verir allah korusun dusuk sebebi olur alistik nede olsa kan aldirmaya bir baktir derim ben ama umitlenmeden tedbir icin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…