Canim asilamm olmadi henuz yarin yumurta buyuyup buyumedigine bakicak gonal f kullaniyorumAnldm cnm hayrlsı insallh gzl hnrlri verrz burdan ne zmn test yapcksn peki
Saol canim isteyen herkese seninle birlikte i sallah esim ikiz istiyor allah soyletti galibaHayirlisi canim Allah gonlune gore versin bir kiz bir oglan ikiz cocuk nasip etsin sana :)
Peki cnmm büymşlrdr insallh yumoşlar:)))Canim asilamm olmadi henuz yarin yumurta buyuyup buyumedigine bakicak gonal f kullaniyorum
Pazartesi gittigimde en buyugu 16 milimdi ilaca devam ettim yarin gidicem bakalim buyumustur heraldePeki cnmm büymşlrdr insallh yumoşlar:)))
Canim pregestan testte olmiyan gebeligi pozitif cikarmaz o nettekiler kimyasal gebelik yada farkli gebelik yasayip pozitifi gorup daha sonra sagliksiz gebelik oldugu icin dususse geciyor ve adetle sokulup atiliyor ayrica onlarin degerleri normal gebeligin altindaki degerlerde oluyor ve sagliksiz gebelik deniyor egerki erken test de yaparsan kullandigin ilaclarin etkisitlylede pozitifi gorebilirsin hormon ilaci kullaniyoruz sonuctakızlar progestan kullanan var mı? Bana yan etki hiç yapmadı fitil olarak kullanıyorum ama adet gecikmesi yapar dio bir çok yerde. Bir de gebelik testini etkiler mi acaba? Hamile olmasam da pozitif çıktı diyen bazı bayanlar var.. Offff bi de bu düşünce çıktı şimdiiii
Canim bende iki gun gecikme yapti ama onun disinda bir yan etkisini gormedim testi pozitif cikarmiyor bu arada benim negatif gosterdi ve oylede ciktikızlar progestan kullanan var mı? Bana yan etki hiç yapmadı fitil olarak kullanıyorum ama adet gecikmesi yapar dio bir çok yerde. Bir de gebelik testini etkiler mi acaba? Hamile olmasam da pozitif çıktı diyen bazı bayanlar var.. Offff bi de bu düşünce çıktı şimdiiii
Bende kac gundur sana bakiyordum canim ya bize umut olursun insallah diye kanda mi baktinkızlar malesef bende sıze kotu haber verıcem bugun 14 gunum ve sabah test yaptım negatıf cıktı allah sizlere nasıp etsın
Sanirim bende ikinciyi yapmayacagim gunu gelene kadar guzel bir haber alirsam yapacagim dedm ama daha ne cevrwmde nede burda tutani gormedim eski yazilarda var tabi gun sayanlari umutsuzluga dusurmeyeyim insallah sizin tutmusturBende kac gundur sana bakiyordum canim ya bize umut olursun insallah diye kanda mi baktin
Sanirim bende ikinciyi yapmayacagim gunu gelene kadar guzel bir haber alirsam yapacagim dedm ama daha ne cevrwmde nede burda tutani gormedim eski yazilarda var tabi gun sayanlari umutsuzluga dusurmeyeyim insallah sizin tutmustur
Cevap için çok çok teşekkürler canım:) Dediğin herşey çok mantıklı bence de:)Canim pregestanla testte ha
Canim pregestan testte olmiyan gebeligi pozitif cikarmaz o nettekiler kimyasal gebelik yada farkli gebelik yasayip pozitifi gorup daha sonra sagliksiz gebelik oldugu icin dususse geciyor ve adetle sokulup atiliyor ayrica onlarin degerleri normal gebeligin altindaki degerlerde oluyor ve sagliksiz gebelik deniyor egerki erken test de yaparsan kullandigin ilaclarin etkisitlylede pozitifi gorebilirsin hormon ilaci kullaniyoruz sonucta
Canım reglin gecikmediyse ve idrar testi yaptıysan pozitif çıkmama olasılığı çok yüksek. Kanda baktır mutlakakızlar malesef bende sıze kotu haber verıcem bugun 14 gunum ve sabah test yaptım negatıf cıktı allah sizlere nasıp etsın
Cevap için çok teşekkürler canım.. Allah hepimizin beraberinde olsun.. Daha hayırlısı seni bekliyor demek ki. Ben hep buna inandırırım kendimi.. Gerçekten de öyle olduğunu bilirim. Ama elbette ki zor süreç.. Çoook zor süreç..Canim bende iki gun gecikme yapti ama onun disinda bir yan etkisini gormedim testi pozitif cikarmiyor bu arada benim negatif gosterdi ve oylede cikti
Daha erken canım. Reglin geçmemişse eğer idrarda çıkmıyor gerçekten doğru sonuç. Kan için de 12. gün bitmeli. Sen bekle bence ve bir kaç gün sonra yap. Belki de sebepsiz yere üzüyorsun kendiniBhün 11.gnum idrar testm negtf coktı aksm kan testi yaptrcm insallh sonuc pozıtıf olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?