Ben de aynı şekilde.. Bugün umudum çok azaldı o kadar karamsarım ki..Ya kızlar ımudumu kaybediyorum iyice hiç kümseden güzel haber alamadık
Ben de aynı şekilde.. Bugün umudum çok azaldı o kadar karamsarım ki..
Ben de aynı şekilde.. Bugün umudum çok azaldı o kadar karamsarım ki..
Ya kızlar ımudumu kaybediyorum iyice hiç kümseden güzel haber alamadık
Haklsn cnm ama doktrm 12.gün dedi yarnda imkanm olmyck. Bilmyrm vala esimde istmyr yptrmamı blkide beklmelyimDaha erken canım. Reglin geçmemişse eğer idrarda çıkmıyor gerçekten doğru sonuç. Kan için de 12. gün bitmeli. Sen bekle bence ve bir kaç gün sonra yap. Belki de sebepsiz yere üzüyorsun kendini
canm kanda baktır muhakkak ümitlenme ama genede baktır ben geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ve 12. gün adet oldum 13. gün tekrar tedavi için gittim hastaneye adet olduğum halde kanda gebelik testi istedi doktor negatifi görmeden başlayamam tedaviye diye öyle başladım ikinciye sen üstelik adet bile olmamışşınçok geçmiş olsunkızlar malesef bende sıze kotu haber verıcem bugun 14 gunum ve sabah test yaptım negatıf cıktı allah sizlere nasıp etsın
iğneyle başladım geçen ayda iğneydi menogon ama geçen ay hızlı gelişti 5inci günümde 11 mdi 8.günde 14 16mdi 9 gün 17 17buçık oldu ve aşılamada 19 20 yi bulmuştu foliküllerim bu ay altıncı gün gittim dün hiç oluşmamış dedi yeni oluşuyor yarına tekrar çağırdılar bakalım hayırlısıNeyle basladin canim igne mi klomenle mi
Ahhh çok tatlısın :)) gerçekten mesajın çok iyi geldiiii :) K kartanem2kızlar bu gün noluyor size ümidinizi kaybetmeyin tabi çok umutta bağlamayın ama karamsar olmayın hepimizinki tutacak diye bişey yok vakti saati dolacak illa ALLAH bizden iyisini biliyor yinede morallerinizi yüksek tutun silkelenin bakim is 81 eylem 008 leydi 1234 canlanın biraz
Evet canım yarın sabah gidiyorum yapmaya..Canim naptin sen cuma yapacaktin test dimi
İnşallah senden güzel haberler almak nasip olur @Is81Evet canım yarın sabah gidiyorum yapmaya..
kızlar bu gün noluyor size ümidinizi kaybetmeyin tabi çok umutta bağlamayın ama karamsar olmayın hepimizinki tutacak diye bişey yok vakti saati dolacak illa ALLAH bizden iyisini biliyor yinede morallerinizi yüksek tutun silkelenin bakim is 81 eylem 008 leydi 1234 canlanın biraz
Yaa çok heyecanlı :)) hadi inşallah canım Rabbim yanında olsunEvet canım yarın sabah gidiyorum yapmaya..
Canimm nasi yani?? Nerden anladin noldu ki tatlim ya..Sanirim ben dusuk yaptim
Cuma gününün hürmetine inşallah güzel sonuçlar alırsın tatlım. Allah yardımcın olsun.Kizlar hepinizin guzel dilekleri ve iyi niyetleri icin cook tesekkurler.. bu yolda yoldaslik ettik paylastik herseyimizi.. testi yaptim.. aksamustu cikicak sonuc.. hepimizin dualari birbiriyle olsun
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?