Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canimm nasi yani?? Nerden anladin noldu ki tatlim ya..
İki gun gecmisti canim benim zaten kahve tortsu gibi akintim oldu bir gun boyunca progestan icimde birikmis diye dusundum ertesi gun adet olmaya basladim yani dun aksama dogru buyuk kanla karisik beyaz bir parca dustu

Kizlar hepinizin guzel dilekleri ve iyi niyetleri icin cook tesekkurler.. bu yolda yoldaslik ettik paylastik herseyimizi.. testi yaptim.. aksamustu cikicak sonuc.. hepimizin dualari birbiriyle olsun
.
Hayirlisi olsun can Allah gonlune gore versin insallah poziyif olur amin

Merhaba kızlar,bende 16 kasımda asilama yaptırdım,sonucu bekliyorum ama burda kimsede güzel haber çıkmamış
bende bi an karamsarlastim

Rabbim şu mübarek Cuma saatleri hürmetine tüm Bebek isteyen arkadaşların kucaklarını boş bırakmasın inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay umutsuzluğa kapılmayın Rabbim ol der olur. Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlar dualarınız kabul olsun

aminn arkadaşımm inşşallahh

Amin inşallah Allah razı olsun. Allahım dualarımızı kabul eğlesin inşallah. Allah kimseyi annelik duygusuyla sınamasın. Hepimize o güzel haberi almayı nasip eğlesin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eğlesin inşallah hayırlı cumalar diliyorum

İki gun gecmisti canim benim zaten kahve tortsu gibi akintim oldu bir gun boyunca progestan icimde birikmis diye dusundum ertesi gun adet olmaya basladim yani dun aksama dogru buyuk kanla karisik beyaz bir parca dustu
Anladim canim.. cook gecmis olsun talim.. sagligin yerinde olsun onemli olan o.. kendimize iyi akicaz ki bebeisimin gelme zamani geldiginde ikimizde sagliklibolalim.. doktorun ne dedi peki?

Kizlar sonucu beklememe gerek kalmadi az evvel regl oldum.. kendimi dun aksamdan beri hazirlamistim aslinda bu sonuca ama gordum ki aslinda hic hazir diilmisim.. cok umutluymusum.. ama sukrediorum en azindan regl oldum saglikli bir sekilde.. simdi Allah yolumuzu aydiblatsin en en dogru en hayirli surecleri yasatsin.. geri kalanlardan guzel haberle beklio olucam.. terketmeyelim bence bu grubu birbirimizi haberdar etmeye umut olmaya devam edelim..

canımm ben senin bu ay tutacağını umuyordum şükretmene ve kendini teselli etmene çok sevindim inanıyorumki rabbim en güzel şekilde mükafalandıracak nepimizi benmda bu gün 9. günüm sanki adet olcakmışım gibi geliyor değişik duygular içerisindeyim.

Yapmaaaaa yaaaa şu an gerçekten senin kadar üzgünüm işte diyodum hayırlısıyla bugün güzel haberi alacağız inşallah diye benimde iyice umutlarım tükenmeye başladı herşeye rağmen dediğin gibi Allah bize sağlık sıhhat nasip eğlesin. Birde bol sabır versin inşallah. Şunu biliyorum ki evladlarımıza her dafesında bir adım daha yaklaşıyoruz. Çok kısa süre içerinde inşallah hepimiz annelik duygusunu yaşayacağız. O yüzden bizim çocuklarımız daha bir değerli olacaklar. Rabbim inşallah tez vakitte mutlu haberler vermeyi nasip eder. Herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.

Hayırlısı olsun arkadaşım Hergün yeni bir umut biz ne kadar hemen olsun diye istesekte Rabbim vakti saati gelince elbet hepimize o kutsal duyguyu tattıracaktır , yeter ki vazgeçmeyelim umudumuzu kaybetmeyelim inşallah hepimiz tez vakitte güzel haberler veririz birbirimize

Evet canim cik sukur esimdede bendw de sikinti yok ebeye sordum dusuk dedi

canım bugun bayaga vıdeo ızledım sebebsız ınfertılıty ıcın de yorum yapmıs bır tane prof ızledım ben bu ay asılama yı bırakıyorum bır kac ay dınlenırım sonra profesore gıdıcem onlar bu ısın en ıyılerı sonucta adamın vıdeoları cok etkıledı ıstersen sende ızle sebebsız %2-3 tur dıyor ınfertılıte oda cok nadırdı dıyo normal kandın dogumcular sebebsız der gecerler dıyor ekdokronolojı dıye bır sey oluyormus cogu sebebsız ınfertıl lerın aklıma sen geldın belkı yarıdmım dokunur dedım bak adamın sıtesını ben sana ozel mesaj yollım canım adam bursada yalnız ben bursada yasadıgım ıcın bursadakı en ıyı prof uluudag unıversıtresınde hala profluk yapıyormus ama bende ozelıne gıdıcem

Tmm csnim tsk ettim

Ngtf cıkn arkdslr inann çok üzgnm bnd suan sonc beklyrm ama o kadr umutsuzum ki Rabbim tez zamnda nasip etsn bebişlrmizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…