İnsallah senin pozitifdir canim Allah gonlune gore versinNgtf cıkn arkdslr inann çok üzgnm bnd suan sonc beklyrm ama o kadr umutsuzum ki Rabbim tez zamnda nasip etsn bebişlrmizi
Hadi bakalim umarim senin icin seviniriz..yuzumuzu guldur..Ngtf cıkn arkdslr inann çok üzgnm bnd suan sonc beklyrm ama o kadr umutsuzum ki Rabbim tez zamnda nasip etsn bebişlrmizi
Maalesef cnm 12.gün 0.57 sonucum çok üzgnümHadi bakalim umarim senin icin seviniriz..yuzumuzu guldur..
Saol cnm bnm ama negatif naplm kısmt dglmş buaydaİnsallah senin pozitifdir canim Allah gonlune gore versin
çok geçmişolsun canım yaİki gun gecmisti canim benim zaten kahve tortsu gibi akintim oldu bir gun boyunca progestan icimde birikmis diye dusundum ertesi gun adet olmaya basladim yani dun aksama dogru buyuk kanla karisik beyaz bir parca dustu
Hayırlısı olsun hakkınızdaMaalesef cnm 12.gün 0.57 sonucum çok üzgnüm
ben bekliyorum geçen hafta çarşamba yaptırdım yarın 10. gün olacak. olumsuz hissediyorum ben 6. aşılama ne de olsa. belirti varmı sizde bende hiç yok ya sanki. yanlız 3 -4 gündür cildim kuruyor normalden fazla. bel ağrısı şişkinlik var. göğüslerde hiç birşey yok ya sanki göğüs hassasiyeti olmazsa hiç olmayacak gibi geliyor kriterim oldu istemeden ya takıldım kaldım.Beklemede olanlar kimler kızlr benim gün yaklaştıkça moralim bozuluyor ağlamak geliyor hep içimden
amin inşallahRabbim şu mübarek Cuma saatleri hürmetine tüm Bebek isteyen arkadaşların kucaklarını boş bırakmasın inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay umutsuzluğa kapılmayın Rabbim ol der olur. Hepimize hayırlı cumalar olsun kızlar dualarınız kabul olsun
Bende de oluyor kuruluk bide kaşıntı ve kızarıklık oluştu bugün uyuz gibi kaşınıorum resmenBu ay heekes umutsuz sanırım o cilt kuruluğu bende de var göbeğim alt tarafı çok kuru deri döküyorum resmen
hayırlı sonuçlaralırsın inşallahMerhaba kızlar,bende 16 kasımda asilama yaptırdım,sonucu bekliyorum ama burda kimsede güzel haber çıkmamışbende bi an karamsarlastim
Beklemede olanlar kimler kızlr benim gün yaklaştıkça moralim bozuluyor ağlamak geliyor hep içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?