Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar yilmayin ve birakmayin..biliyorsunuz ilk ben aldim negatif cevabi regl olarak..o kadar üzülmüştüm ki.. ve ne kadar inanmişim farkinda olmadan..ya da ilk asilamaydi hemen olacak sandim..o karanlik zamanda hemen ikinciye baslamak yeni bir isik yakiyor..size tavsiyem eskisi icin üzülmek yerine yenisi icin umut besleyin..pazartesi ögleden sonra ilk kontrolum var.. yolunuz acik olsun...

L ls81 canim benim yaa cok üzüldüm inanki. Burda birbirimize can yoldasi oluyoruz ve şunu iyi bilin ki sanki kendim regl olmuş kadar üzülüyorum. Biz de bununla sinaniyoruz canim. Her ne kadar yipransak da yeni aya yeni umutla basliyoruz. Rabbim tez vakitte bebegine kavustursun seni insallah. Pes etmek yokk bizim lugatimizda :))

İki gun gecmisti canim benim zaten kahve tortsu gibi akintim oldu bir gun boyunca progestan icimde birikmis diye dusundum ertesi gun adet olmaya basladim yani dun aksama dogru buyuk kanla karisik beyaz bir parca dustu
çok geçmişolsun canım ya

Sanırım bende 1-2 güne regl olcm bgn 8. Gunum .. Aşırı derece de gaz problemim var ve ara ara batmalarım oluyor aşağıya doğru, kendımı alıştırdığımı düşünüyorum regl olmaya bu son günler en cok kendımizi dinlediğimiz dönem sanırım

[QU
Beklemede olanlar kimler kızlr benim gün yaklaştıkça moralim bozuluyor ağlamak geliyor hep içimden
ben bekliyorum geçen hafta çarşamba yaptırdım yarın 10. gün olacak. olumsuz hissediyorum ben 6. aşılama ne de olsa. belirti varmı sizde bende hiç yok ya sanki. yanlız 3 -4 gündür cildim kuruyor normalden fazla. bel ağrısı şişkinlik var. göğüslerde hiç birşey yok ya sanki göğüs hassasiyeti olmazsa hiç olmayacak gibi geliyor kriterim oldu istemeden ya takıldım kaldım.

Bu ay heekes umutsuz sanırım o cilt kuruluğu bende de var göbeğim alt tarafı çok kuru deri döküyorum resmen

amin inşallah

Beklemede olanlar kimler kızlr benim gün yaklaştıkça moralim bozuluyor ağlamak geliyor hep içimden

benim bir haftam var daha bugün 8.günüm.. gel gör ki ilk günden beri umutsuzum..çünkü ilk günden beri regl belirtim var. tabi bunlar normal ama işte içimde his yok.. sen de o kadar strese sokma kendini canım ya. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…