canım 8.günüm demişin daha erken değil mi adet gününeSanırım bende 1-2 güne regl olcm bgn 8. Gunum .. Aşırı derece de gaz problemim var ve ara ara batmalarım oluyor aşağıya doğru, kendımı alıştırdığımı düşünüyorum regl olmayabu son günler en cok kendımizi dinlediğimiz dönem sanırım
Salı günü test günüm yaklaştıkça stres artıyor bütün sülale salı gününü bekler oldu biri duyunca hepsi duydu otomatik daha da gerildim oyüzden hepimize hayırlısını versin Rabbim senin test günün ne zaman canımBeklemede olanlar kimler kızlr benim gün yaklaştıkça moralim bozuluyor ağlamak geliyor hep içimden
Yolun apaydinlik olsun canimm.. yeni baslangic yeni umit ennn guzeli.. haberdar et bizleriiiKizlar yilmayin ve birakmayin..biliyorsunuz ilk ben aldim negatif cevabi regl olarak..o kadar üzülmüştüm ki.. ve ne kadar inanmişim farkinda olmadan..ya da ilk asilamaydi hemen olacak sandim..o karanlik zamanda hemen ikinciye baslamak yeni bir isik yakiyor..size tavsiyem eskisi icin üzülmek yerine yenisi icin umut besleyin..pazartesi ögleden sonra ilk kontrolum var.. yolunuz acik olsun...
Canım güzel dileklerin için yüreğine sağlık inşallah güzwl haberlwr alırız hepimiz bidahaki aya inş küçük mücizen seninle olurArkadaslarim.. hepimiz bura can yoldasi arkadas olduk.. bu surecte bana en iyi gelen yer burasi oldu biliyor musunuz.. birbirimizi hiiiic tanimadan en yakinimiza en canimiza bile soyleyemediklerimizi birbirimize soyledik, sorduk.. guzel kalbinizden cikan sozlere, verdiiniz guzel dileklere, yureklendirmeye ve cesaretinize cok cok cok teselkur ederim.. her bi satiri okurken aglafim.. bugun zaten hep agladim gozyasim kurumadi.. ne kadar cok inanmisimaslinda ve ne kadar cok hazirlamisim kendimi bebegime.. geride sabirla bekleyen arkadaslarima en buyuk tavsiyem, nooolur cokk zor da olsa kendinizidinlemeyin.. nooolur belirti aramayin.. ici izde umutla sadece belleyin ve gununuzu siradan bir sekilde yasayin.. imkansiz gelio biliorum ama sontaki acisi o kadar buyuk oluyo ki.. en cok da bunu ogrendimbu surecte.. eminim cook guzel haberler de gelicek burdan. Sakin umudunuzu kaybetmeyin ve olumsuz sonuclardan etkilenmeyin.. sali gunu doktoruma gidicem ve yeni yolumuzu konusucaz.. esi, tekrarcok kimyasal yuklenmemi istemedigi icin olasilik daha yuksek oldugundan direk tup bebege gec,ek istior ama ben tekrar asilamayi denemek istiorum.. bakalim doktorum neler solicek.. hepinize butun guzel dileklerimi yolluyorum..derin bir nefes alip yola devam etme zamani..
Rabbim yeni başlayacağınız yolda da hep yar ve yardımcınız olsun ve o yolun sonu da dilerim bebişinize kavuşmak olsun ne güzel ifade etmişsin herşeyi güzel yüreğine sağlık arkadaşımArkadaslarim.. hepimiz bura can yoldasi arkadas olduk.. bu surecte bana en iyi gelen yer burasi oldu biliyor musunuz.. birbirimizi hiiiic tanimadan en yakinimiza en canimiza bile soyleyemediklerimizi birbirimize soyledik, sorduk.. guzel kalbinizden cikan sozlere, verdiiniz guzel dileklere, yureklendirmeye ve cesaretinize cok cok cok teselkur ederim.. her bi satiri okurken aglafim.. bugun zaten hep agladim gozyasim kurumadi.. ne kadar cok inanmisimaslinda ve ne kadar cok hazirlamisim kendimi bebegime.. geride sabirla bekleyen arkadaslarima en buyuk tavsiyem, nooolur cokk zor da olsa kendinizidinlemeyin.. nooolur belirti aramayin.. ici izde umutla sadece belleyin ve gununuzu siradan bir sekilde yasayin.. imkansiz gelio biliorum ama sontaki acisi o kadar buyuk oluyo ki.. en cok da bunu ogrendimbu surecte.. eminim cook guzel haberler de gelicek burdan. Sakin umudunuzu kaybetmeyin ve olumsuz sonuclardan etkilenmeyin.. sali gunu doktoruma gidicem ve yeni yolumuzu konusucaz.. esi, tekrarcok kimyasal yuklenmemi istemedigi icin olasilik daha yuksek oldugundan direk tup bebege gec,ek istior ama ben tekrar asilamayi denemek istiorum.. bakalim doktorum neler solicek.. hepinize butun guzel dileklerimi yolluyorum..derin bir nefes alip yola devam etme zamani..
Canım benim çok teşekkürler gerçekten bu satırları okuduğumda o kadar çok duygulandım kiArkadaslarim.. hepimiz bura can yoldasi arkadas olduk.. bu surecte bana en iyi gelen yer burasi oldu biliyor musunuz.. birbirimizi hiiiic tanimadan en yakinimiza en canimiza bile soyleyemediklerimizi birbirimize soyledik, sorduk.. guzel kalbinizden cikan sozlere, verdiiniz guzel dileklere, yureklendirmeye ve cesaretinize cok cok cok teselkur ederim.. her bi satiri okurken aglafim.. bugun zaten hep agladim gozyasim kurumadi.. ne kadar cok inanmisimaslinda ve ne kadar cok hazirlamisim kendimi bebegime.. geride sabirla bekleyen arkadaslarima en buyuk tavsiyem, nooolur cokk zor da olsa kendinizidinlemeyin.. nooolur belirti aramayin.. ici izde umutla sadece belleyin ve gununuzu siradan bir sekilde yasayin.. imkansiz gelio biliorum ama sontaki acisi o kadar buyuk oluyo ki.. en cok da bunu ogrendimbu surecte.. eminim cook guzel haberler de gelicek burdan. Sakin umudunuzu kaybetmeyin ve olumsuz sonuclardan etkilenmeyin.. sali gunu doktoruma gidicem ve yeni yolumuzu konusucaz.. esi, tekrarcok kimyasal yuklenmemi istemedigi icin olasilik daha yuksek oldugundan direk tup bebege gec,ek istior ama ben tekrar asilamayi denemek istiorum.. bakalim doktorum neler solicek.. hepinize butun guzel dileklerimi yolluyorum..derin bir nefes alip yola devam etme zamani..
gecen ay ki aşılamamda 10. Gunumde aksam lekelenmem oldu sabahınada regl olduM. Vucudumuza hormon yuklendıgı için bu dönemdekı regl dönemi daha erkene de gelebiliyomus. Zaten olmayacaksa erkenden regl olıım bitsin :)canım 8.günüm demişin daha erken değil mi adet gününe
Amin cnmHayırlısı olsun hakkınızdaAllahım başka dertler vermesin
hadi yaa bu kadar erken de mi olurmuş ki..o zaman ben eli kulağında diyip bekliyim çünkü kaç gündür iyice adet belirtim varBen
gecen ay ki aşılamamda 10. Gunumde aksam lekelenmem oldu sabahınada regl olduM. Vucudumuza hormon yuklendıgı için bu dönemdekı regl dönemi daha erkene de gelebiliyomus. Zaten olmayacaksa erkenden regl olıım bitsin :)
Benim doktorum yapmadı canım ekimde hsg çekildim bu ay başladı doktorumKızlar ben cuma günü hsg çekildim ve dr bu hafta çarşamba falan asilama yapmayı düşünüyor sizce hem hsg hem aşılama aynı ay olur mu
Benimi yapalım hsg dolayı bir sıkıntı çıkmaz dediBenim doktorum yapmadı canım ekimde hsg çekildim bu ay başladı doktorum
Valla ben hiç denk gelmedim genelde hsg çekildiği ay hamile kalmayı önermiyorlar hsgde ilaç kullanıldığı içinKızlar ben cuma günü hsg çekildim ve dr bu hafta çarşamba falan asilama yapmayı düşünüyor sizce hem hsg hem aşılama aynı ay olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?