Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım 8.günüm demişin daha erken değil mi adet gününe

Beklemede olanlar kimler kızlr benim gün yaklaştıkça moralim bozuluyor ağlamak geliyor hep içimden
Salı günü test günüm yaklaştıkça stres artıyor bütün sülale salı gününü bekler oldu biri duyunca hepsi duydu otomatik daha da gerildim oyüzden hepimize hayırlısını versin Rabbim senin test günün ne zaman canım

Arkadaslarim.. hepimiz bura can yoldasi arkadas olduk.. bu surecte bana en iyi gelen yer burasi oldu biliyor musunuz.. birbirimizi hiiiic tanimadan en yakinimiza en canimiza bile soyleyemediklerimizi birbirimize soyledik, sorduk.. guzel kalbinizden cikan sozlere, verdiiniz guzel dileklere, yureklendirmeye ve cesaretinize cok cok cok teselkur ederim.. her bi satiri okurken aglafim.. bugun zaten hep agladim gozyasim kurumadi.. ne kadar cok inanmisimaslinda ve ne kadar cok hazirlamisim kendimi bebegime.. geride sabirla bekleyen arkadaslarima en buyuk tavsiyem, nooolur cokk zor da olsa kendinizidinlemeyin.. nooolur belirti aramayin.. ici izde umutla sadece belleyin ve gununuzu siradan bir sekilde yasayin.. imkansiz gelio biliorum ama sontaki acisi o kadar buyuk oluyo ki.. en cok da bunu ogrendimbu surecte.. eminim cook guzel haberler de gelicek burdan. Sakin umudunuzu kaybetmeyin ve olumsuz sonuclardan etkilenmeyin.. sali gunu doktoruma gidicem ve yeni yolumuzu konusucaz.. esi, tekrarcok kimyasal yuklenmemi istemedigi icin olasilik daha yuksek oldugundan direk tup bebege gec,ek istior ama ben tekrar asilamayi denemek istiorum.. bakalim doktorum neler solicek.. hepinize butun guzel dileklerimi yolluyorum..derin bir nefes alip yola devam etme zamani..

Yolun apaydinlik olsun canimm.. yeni baslangic yeni umit ennn guzeli.. haberdar et bizleriii

Canım güzel dileklerin için yüreğine sağlık inşallah güzwl haberlwr alırız hepimiz bidahaki aya inş küçük mücizen seninle olur

Rabbim yeni başlayacağınız yolda da hep yar ve yardımcınız olsun ve o yolun sonu da dilerim bebişinize kavuşmak olsun ne güzel ifade etmişsin herşeyi güzel yüreğine sağlık arkadaşım

Ben ekimde asilama yaptm olmadi suan ikinci tedavimi tekrar klomenle goruyorum 26 sinda kontrolum var umarim iyi sonuclar alirizda burdan birbirimize umut oluruz

Canım benim çok teşekkürler gerçekten bu satırları okuduğumda o kadar çok duygulandım ki
En çok sevindiğim şeyde umudunu kaybetmeden devam etmen oldu. Sabırla yolumuza devam ediyoruz inşallah birgün mucize olacak işte o zaman üzütündüden değil mutluluktan ağlayacağız. Çünkü biz evlatlarımız daha gelmeden sabretmeyi onların ne kadar kıymetli olduklarını biliyoruz. Bir anne ve baba için hayatı boyunca en önemli şey aslında SABIRlı olabilmek. Evet belki çok zor süreçler yaşıyoruz psikolojik olarak çok yıpranıyoruz ama bizden daha kötü durumda olan kişilerde var biz bu kadar umutsuz olursak kendimizede sevdiğimizede hayatı zehir etmiş oluruz. Önemli olan hem eşinizle birbirinize olan sevginiz hemde burda birbirimize olan desteğimiz çünlü hepimiz aynı şeyi istiyor bekliyor ve umud ediyoruz.
Aşılama ve tüp bebek konusunda da sizinle aynı fikirdeyim bencede bir kez daha aşılama denenmeli son çare olarak tüp bebek düşünmeliyiz çünkü ilki olmadı die ikincide olmayacağı anlamına gelmiyor. Benim doktorum aşılama sonrası 3 ay bekleyelim 2ciye öyle başlayalım dedi neden die sorduğumda ilaçların etkisi devam ettiği için bazen o 3 ay içerisinde de kendiliğinden hamile kalan hastalar olabiliyor demişti. Herşeyin gönlünüzce olmasını en içten diliyorum. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alacağız. Heycanla bekliyoruz... Allah yardımcınız olsun...

Ben
canım 8.günüm demişin daha erken değil mi adet gününe
gecen ay ki aşılamamda 10. Gunumde aksam lekelenmem oldu sabahınada regl olduM. Vucudumuza hormon yuklendıgı için bu dönemdekı regl dönemi daha erkene de gelebiliyomus. Zaten olmayacaksa erkenden regl olıım bitsin :)

Ben ilk aşılamam da hamile olduğumu asilama nin 11. günü öğrendim ilk günü saydim. Bu asilamamda da bugun 11. gun ilk gun dahil ama bu sefer beklemeyi düşünüyorum çok gerginim ağlama modundayim

hadi yaa bu kadar erken de mi olurmuş ki..o zaman ben eli kulağında diyip bekliyim çünkü kaç gündür iyice adet belirtim var

selam kızlarrr naptınız zaman daralıyor. ben 9.gündeyim adet belirtisinden başka bişeyim yok tabi..

Kızlar ben cuma günü hsg çekildim ve dr bu hafta çarşamba falan asilama yapmayı düşünüyor sizce hem hsg hem aşılama aynı ay olur mu

Mrb 7 senedir cocugum olmuyo cikolata kisti var , ilk defa bugun aşılamaya basladım adetimin 3 günü doktor klomen verdi salı günü gel dedi sansım cok yok kist yüzünden ama bi denemek istedim olmazsa tüp bebek artık

Kızlar aşılama tedavisinde bugün son iğnemi olacağım İNŞAALLAH ve Pazartesi gece tam 24:00 de çatlatma iğnesi vurmak gerek iğnelerin hepsini hastahaneye vurdurttum çatlatma iğnesini kendim yapmam gerekiyormuş
onu da ben yapamam ki ablama gidip vurdurttmayı düşünüyorum salı sabahı da aşılama olacak dualasalim lütfen ilk asilamam Çok Ümitli olmasam da Çok heyecanlıyım

Kızlar ben cuma günü hsg çekildim ve dr bu hafta çarşamba falan asilama yapmayı düşünüyor sizce hem hsg hem aşılama aynı ay olur mu
Valla ben hiç denk gelmedim genelde hsg çekildiği ay hamile kalmayı önermiyorlar hsgde ilaç kullanıldığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…