Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çikolata kistinin hamileliğe bi engeli yok diye biliyorum hatta hamile kalabilirseniz o süreçte küçülebiliyormuş inşallah güzel haberler alırsınız. Tedaviniz hayırlı olsun.

Asıl heyecan aşılama sonrası başlıyor inan ki :) beklemek çok zor :) aşılamada çok kolay bir işlem 5 dkda bitiyor sizi dinlendiriyorlar 20 dk kadar ve bitmiş :) hayırlısı olsun inşallah

Ama hsg çekildiği ay kendiliğinden hamile kalan çok kişi varmış
Hamile kalan kişi yoktur diye biley demiyorum farkındaysan hamilelik oluşabilir ama bebek ne kadar sağlıklı olur onu bilemiycem hamile olanlara bir sürü test yapılmış internet var yazın bakın okun

Asıl heyecan aşılama sonrası başlıyor inan ki :) beklemek çok zor :) aşılamada çok kolay bir işlem 5 dkda bitiyor sizi dinlendiriyorlar 20 dk kadar ve bitmiş :) hayırlısı olsun inşallah
Amiiin İNŞAALLAH Haklısın muhakkak öyledir bir şey sormam lazım Dr günlük yaşama devam edin diyor ama bazıları da tutması için 10 GÜN dinlenin diyor ben çalışıyorum işyerine de diyemem böyle bir şey var diye Sizce ne yapmalıyım ?

Canim merhaba..cok yakin bir arkadaşımın da cikolata kisti vardı. Bir yil olmadi cocuklari ama asil problem esindeymis. Varikosel ameliyati oldu ve 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. Dr cikolata kisti bu kadar onemli degil demisti. Dogum yapti ama hala duruyo kisti. Yani olmaz diye bisey yok. Tek probleminiz kist mi

Canim ne is yapiyorsun bilmiyorum ama fiziksel olarak cok agir isler yapmazsan iyi olur. Belki abarttim ben olayi ama resmen 2 haftadir temizlik bile yapmiyorum evde. Sonucta her dakika aşılama yapmiyoruz. Evet gunluk hayata devam ama ağır islere hatta yukarilara uzanmaya bile dikkat et canim

Muhasebe ama yüksek merdiven var işyerinde mecbur inip çıkıyorum ayrıca evde 5.katta oturuyorum en azından haftaya hiç gitmesem mi diyorum hastanede birinden duydum su almaya bile kalkma dedi onun kızı da tüp bebek tedavisi goruyormus benim işyerinde devamsızlık etme lüksüm yok ama bu şekilde tutması mümkünse gitmem heyecan verici bir şey Rabbim isteyen tüm kadınların annelik duygusunu tatmasini nasip etsin canım çok teşekkür ederim cevap için :)

Bende çalışıyorum sizin gibi Allahtan benim cumartesi gününe denk geldi o gün için izin aldım sadece pazar günüde dinlendim pazartesi işe başladım eğer Allah nasip ederse herşey boş inanın diblenmek yada dinlenmemek Allahım ol desin yeter işe başladığım da da kendimi çok yormamaya ağır şeyler kaldırmamaya çalıştım ama bu hafta resmen tam tersi oldu o kadar yoğun geçti ki :) nasibimizde kısmetimizde varsa olur inşallah içini ferah tut :) sonuçta hamile insanlar bile 9. Cu ayına kadar çalışabiliyor düşük riski yoksa

Çok haklısınız hayırlısı Allah ' tan işyerinden doğuma gideni biliyorum ben de :)
ALLAH Kerim Ya sabır ya Selamet

Çok haklısınız hayırlısı Allah ' tan işyerinden doğuma gideni biliyorum ben de :)

Bu arada için gene ferah olsun diye söylüyorum ben doktoruma sordum o da dediki günlük hayatına devam edebilirsin sadece ağır şeyler kaldırma dedi inşallah hayırlısıyla evlatlarımız tutunur :)

benim de cuma günü 2. aşılamam yapıldı..ilkinde çok umutluydum olmadı şimdi ise değişik bi haldeyim...bi yandan olmasını çok istiyorum diğer yandan tüp bebek araştırması yapıyorum.bizde sorun sperme hareketsizliği aynı durumda olup aşılaması tutan var mı

Bu arada için gene ferah olsun diye söylüyorum ben doktoruma sordum o da dediki günlük hayatına devam edebilirsin sadece ağır şeyler kaldırma dedi inşallah hayırlısıyla evlatlarımız tutunur :)
Amiiiin İNŞAALLAH müjdeler ardisira gelir :) Ben yazdığım Mesajı çift gördüm de forumda mi sorun var bende mi :) fazla ise siler misiniz ben silemedim
Bu arada konudaki ilk mesajınızı okudum da ben de Suleymaniyede raporla başladım bir sürü evrak hazırladık 2 aşılama ve bir tüp bebek hakkımız varmış siz nasıl Yaptınız
kaçıncı gününüz Bütün mesajları okuyamadim Tlf dan zor oluyor lütfen kusura bakmayın

Hamile kalan kişi yoktur diye biley demiyorum farkındaysan hamilelik oluşabilir ama bebek ne kadar sağlıklı olur onu bilemiycem hamile olanlara bir sürü test yapılmış internet var yazın bakın okun
Bende sizin gibi düşünüp sordum birsey olur mu diye dr a özellikle hayır olmaz dedi bende arada kaldım böyle

Canim hayirli olsun asilaman. Bizde de harektsizlik var sıfır çıkıyo. 2 yıldır olmuyo ama eşimin problemini yeni öğrendik. Aşılama yaptırdık. Bugun 10.gunum. bakalim az kaldi sonuca. Hakkinizda hayirlisi olsun herhangi bir ilac veya takviye yaptiniz mi esinize

Canim Allah ol derse her türlü olur. Ahh o merdivenler yok mu.. çoğu zaman adet günüm geldiginde hep merdiveni cikarken adet olurum. Ben de cok korkuyorum ama mecbur iste. Sen elinden geldigince dikkat et canim Rabbim her seyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…