Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sizdeki sorun tam olarak neden kaynaklı ? Bence 1 ay bekleyin öyle başlayın sabrın sonu selamet demişler
aslında sperm sayisi azlığı ve hareketliliği biraz düşük olması dışında birsorun yok ben haziranda sadece klomenle hamile kalmıştım ama kalp atışları duymadigimiz için kürtaj oldum
Ank bir profesör e sordum aynı ay olmaz klomenle de aşılama olmaz gonal f bir iğne ile başlanmalı dedi

Belki drunuz klomenlede yumurtalarınız oluşabiliyor diye iğneye geçmemiş olabilir ama gonal f iğne daha etkili diye biliyorum. Zaten zor bir süreç geçirmişsiniz bence bi 15-20 gün daha bekleyip devam edin çünkü aşılamanız tutmazsa daha çok üzülürsünüz tutarsada hep kafanızda soru işareti olacaktır acaba bebeğimde bi problem oluştu mu diye

Bende bu ay beklemeye karar verdim dr arası neden bu tutarsizlik hiç anlamıyorum biri birsey olmaz dıyor öbürü yaptırma diyor benim klomenle büyüyor yumurtalarim onda sorun yok belki de o yüzden iğne hiç düşünmedi drlar

Dediğim gibi bgn regl oldum.. Aşılama faslı artık bitmiştir bende. Ocak gibi hayırlısıyla tüp bebeğe geçicem. Herkese iyi şanslar...

Hatta ben sizin yerinizde olsam aşılama da yaptırmam klomen kullanarak zaten hamile kalabiliyorsunuz aynı şekilde yeniden hamile kalabilirainiz diye düşünüyorum aşılama için hem ilaçlar hemde tedavi oldukça masraflı oluyor bide tutmadığındaki üzüntünün tarifi bile yoktur eminim ki hem madden hemde manen acı verici hatta hsg ye bile gerek yokmuş siz zaten hamile kalabiliyosunuz tüplerinizde bi sıkıntı olsa hamile kalmak daha zor olurdu die düşünüyorum

Dediğim gibi bgn regl oldum.. Aşılama faslı artık bitmiştir bende. Ocak gibi hayırlısıyla tüp bebeğe geçicem. Herkese iyi şanslar...
Resmen hissetmişsiniz zaten biyolojik olarak anneler anne olduğunu hissedermiş benimde bugün 8. Günüm ve bu kezde olmadığını hissediyorum hayırlısı olsun hakkınızda tüp bebekte şans daha yüksek yeni bir yıla bebişinizle birlikte girersiniz inşallah

merhaba hayırlı olsun aşılaman bende dün son iğnemi oldum bu gece çatlatma iğnemi olacağım salı sabahıda aşılamam var yanlız sen yarın pazartesi çatlatma iğnelerini yaptırırsan çarşamba yaptırman gerekmiyomu aşılamayı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama eğer doktorunuz salı yapacağız dediyse çatlatma iğnelerini bu gün yaptırman gerekir en son foliküllerin kaç mmdi benim cuma sabahı 14 mmdi pazara 18 20 yi bulur dedi doktorum birde ben çatlatma iğnelerimide hastanede yaptırıyorum perignil olduğu için ovitrelleyi kendin yapabiliyorsun seninki ovitrelle heralde

Kürtaj sonrası yapisiklik olabilirmiş tüplerde o yüzden hsg çektirdim eşimin Sperm sayısı ve hareketliliği az birde ben 31 yasindayim

Siz neden iğneye başladınız bir de iğne adı neydi

Aralık ayında dinlenicem artık 2 aydır üst üste yoruldum psikolojik olarak. Kısmetse ocak ayında düşünüyorum.. Umarım sizlerin olur gerek kalmaz tüp bebeğe

Aralık ayında dinlenicem artık 2 aydır üst üste yoruldum psikolojik olarak. Kısmetse ocak ayında düşünüyorum.. Umarım sizlerin olur gerek kalmaz tüp bebeğe
En mantıklısını düşünüyorsunuz bence bende sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım. Allah razı olsun sizden inşallah sizinde tüp bebeğe gerek kalmadan mucizeniz size gelir

Kızlar bugün benim 8. Günüm göğüsümdeki şişlikler yavaş yavaş inmeye başladı uçlarıda eskisi kadar acımıyor ara sıra eğilip kalkarken hafif bir ağrı hissediyorum karnımda ama öle çok acılı bişey olmuyor sabahları kalktığımda hem idrarım oluyor hemde kasıklarımda inanılmaz bi ağrı oluşuyor kalktığımda ağrı geçiyor dün gece saat 3 gibi idrara kalktım normalde geceleri kalkmam bugün de yemek hazırlarken sağ kasığımda iğne batmaları oldu oturduğumda batmalar geçti ara ara kasığımda ağrılar oluyor ama çok rahatsız edici değil sizde ne gibi belirtiler oldu ? Bu belirtileri yaşayan varmı aranızda ?

Canım bende gaz var sık sık idrara çıkıyorum göğüslerim feci derece şiş ve sızlıyor.. kendimi fazla dinlememeye çalışıuorum

Canım bende gaz var sık sık idrara çıkıyorum göğüslerim feci derece şiş ve sızlıyor.. kendimi fazla dinlememeye çalışıuorum
Zaman yaklaştıkça çok heycanlanıyorum bazen kendimi iyi hissediyorum bazende kötü çok karmaşık duygular içerisindeyim. Birazda korkuyorum sanırım bu sefer eşim o kadar hevesli ki ilk defa onu böyle hevesli görüyorum

Amiin çok teşekkür ederim canım sen de temizlik yapma aile fertleri yardım etsin sen bebeğini düşün ben şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum ama sakinan göze çöp batar diye de korkuyorum çok şükür ki olmazları olduran Rabbimiz var Kün fe yekûn

Aynen zman yaklaştıkça korkuyla karışık telaş sarıyor insanı inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını verir ellerimizi boş çevirmez

Ewet bende sorun korunmadıgımız halde olmuyo ilk 2 sene hiç bişim yoktu sonra bi baktı doktr cikolata kisti hemen ameliyat olcaksın dedi keske olmasaydım ama oldum sonra hiç bi tedavıde yapmadı bende 2 senedir doktora gitmedim ama şimdi yine kistim var ama doktor aldırma dedi aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek diyo bu kistte daha degişik birseymiş inş nasipte varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…