aslında sperm sayisi azlığı ve hareketliliği biraz düşük olması dışında birsorun yok ben haziranda sadece klomenle hamile kalmıştım ama kalp atışları duymadigimiz için kürtaj oldumSizdeki sorun tam olarak neden kaynaklı ? Bence 1 ay bekleyin öyle başlayın sabrın sonu selamet demişler
Belki drunuz klomenlede yumurtalarınız oluşabiliyor diye iğneye geçmemiş olabilir ama gonal f iğne daha etkili diye biliyorum. Zaten zor bir süreç geçirmişsiniz bence bi 15-20 gün daha bekleyip devam edin çünkü aşılamanız tutmazsa daha çok üzülürsünüz tutarsada hep kafanızda soru işareti olacaktır acaba bebeğimde bi problem oluştu mu diyeaslında sperm sayisi azlığı ve hareketliliği biraz düşük olması dışında birsorun yok ben haziranda sadece klomenle hamile kalmıştım ama kalp atışları duymadigimiz için kürtaj oldum
Ank bir profesör e sordum aynı ay olmaz klomenle de aşılama olmaz gonal f bir iğne ile başlanmalı dedi
Bende bu ay beklemeye karar verdim dr arası neden bu tutarsizlik hiç anlamıyorum biri birsey olmaz dıyor öbürü yaptırma diyor benim klomenle büyüyor yumurtalarim onda sorun yok belki de o yüzden iğne hiç düşünmedi drlarBelki drunuz klomenlede yumurtalarınız oluşabiliyor diye iğneye geçmemiş olabilir ama gonal f iğne daha etkili diye biliyorum. Zaten zor bir süreç geçirmişsiniz bence bi 15-20 gün daha bekleyip devam edin çünkü aşılamanız tutmazsa daha çok üzülürsünüz tutarsada hep kafanızda soru işareti olacaktır acaba bebeğimde bi problem oluştu mu diye
Hatta ben sizin yerinizde olsam aşılama da yaptırmam klomen kullanarak zaten hamile kalabiliyorsunuz aynı şekilde yeniden hamile kalabilirainiz diye düşünüyorum aşılama için hem ilaçlar hemde tedavi oldukça masraflı oluyor bide tutmadığındaki üzüntünün tarifi bile yoktur eminim ki hem madden hemde manen acı verici hatta hsg ye bile gerek yokmuş siz zaten hamile kalabiliyosunuz tüplerinizde bi sıkıntı olsa hamile kalmak daha zor olurdu die düşünüyorumBende bu ay beklemeye karar verdim dr arası neden bu tutarsizlik hiç anlamıyorum biri birsey olmaz dıyor öbürü yaptırma diyor benim klomenle büyüyor yumurtalarim onda sorun yok belki de o yüzden iğne hiç düşünmedi drlar
Resmen hissetmişsinizDediğim gibi bgn regl oldum.. Aşılama faslı artık bitmiştir bende. Ocak gibi hayırlısıyla tüp bebeğe geçicem. Herkese iyi şanslar...
merhaba hayırlı olsun aşılaman bende dün son iğnemi oldum bu gece çatlatma iğnemi olacağım salı sabahıda aşılamam var yanlız sen yarın pazartesi çatlatma iğnelerini yaptırırsan çarşamba yaptırman gerekmiyomu aşılamayı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama eğer doktorunuz salı yapacağız dediyse çatlatma iğnelerini bu gün yaptırman gerekir en son foliküllerin kaç mmdi benim cuma sabahı 14 mmdi pazara 18 20 yi bulur dedi doktorum birde ben çatlatma iğnelerimide hastanede yaptırıyorum perignil olduğu için ovitrelleyi kendin yapabiliyorsun seninki ovitrelle heraldeKızlar aşılama tedavisinde bugün son iğnemi olacağım İNŞAALLAH ve Pazartesi gece tam 24:00 de çatlatma iğnesi vurmak gerek iğnelerin hepsini hastahaneye vurdurttum çatlatma iğnesini kendim yapmam gerekiyormuş
onu da ben yapamam ki ablama gidip vurdurttmayı düşünüyorum salı sabahı da aşılama olacak dualasalim lütfen ilk asilamam Çok Ümitli olmasam da Çok heyecanlıyım
Kürtaj sonrası yapisiklik olabilirmiş tüplerde o yüzden hsg çektirdim eşimin Sperm sayısı ve hareketliliği az birde ben 31 yasindayimHatta ben sizin yerinizde olsam aşılama da yaptırmam klomen kullanarak zaten hamile kalabiliyorsunuz aynı şekilde yeniden hamile kalabilirainiz diye düşünüyorum aşılama için hem ilaçlar hemde tedavi oldukça masraflı oluyor bide tutmadığındaki üzüntünün tarifi bile yoktur eminim ki hem madden hemde manen acı verici hatta hsg ye bile gerek yokmuş siz zaten hamile kalabiliyosunuz tüplerinizde bi sıkıntı olsa hamile kalmak daha zor olurdu die düşünüyorum
Siz neden iğneye başladınız bir de iğne adı neydimerhaba hayırlı olsun aşılaman bende dün son iğnemi oldum bu gece çatlatma iğnemi olacağım salı sabahıda aşılamam var yanlız sen yarın pazartesi çatlatma iğnelerini yaptırırsan çarşamba yaptırman gerekmiyomu aşılamayı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama eğer doktorunuz salı yapacağız dediyse çatlatma iğnelerini bu gün yaptırman gerekir en son foliküllerin kaç mmdi benim cuma sabahı 14 mmdi pazara 18 20 yi bulur dedi doktorum birde ben çatlatma iğnelerimide hastanede yaptırıyorum perignil olduğu için ovitrelleyi kendin yapabiliyorsun seninki ovitrelle heralde
Anladım mantıklı :) eşin için ilaç verdiler mi ?Kürtaj sonrası yapisiklik olabilirmiş tüplerde o yüzden hsg çektirdim eşimin Sperm sayısı ve hareketliliği az birde ben 31 yasindayim
Aralık ayında dinlenicem artık 2 aydır üst üste yoruldum psikolojik olarak. Kısmetse ocak ayında düşünüyorum.. Umarım sizlerin olur gerek kalmaz tüp bebeğeResmen hissetmişsinizzaten biyolojik olarak anneler anne olduğunu hissedermiş benimde bugün 8. Günüm ve bu kezde olmadığını hissediyorum hayırlısı olsun hakkınızda tüp bebekte şans daha yüksek yeni bir yıla bebişinizle birlikte girersiniz inşallah
Hayir vermedilerAnladım mantıklı :) eşin için ilaç verdiler mi ?
En mantıklısını düşünüyorsunuz bence bende sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım. Allah razı olsun sizden inşallah sizinde tüp bebeğe gerek kalmadan mucizeniz size gelirAralık ayında dinlenicem artık 2 aydır üst üste yoruldum psikolojik olarak. Kısmetse ocak ayında düşünüyorum.. Umarım sizlerin olur gerek kalmaz tüp bebeğe
Eşinize bol bol keçiboynuzu pekmezi yedirin ilaç vermediklerine göre eşinizde de çok ciddi bir problem yok anlaşılan hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaHayir vermediler
Zaman yaklaştıkça çok heycanlanıyorum bazen kendimi iyi hissediyorum bazende kötü çok karmaşık duygular içerisindeyim. Birazda korkuyorum sanırımCanım bende gaz var sık sık idrara çıkıyorum göğüslerim feci derece şiş ve sızlıyor.. kendimi fazla dinlememeye çalışıuorum
Amiin çok teşekkür ederim canım sen de temizlik yapma aile fertleri yardım etsin sen bebeğini düşün ben şimdiden dikkat etmeye çalışıyorum ama sakinan göze çöp batar diye de korkuyorum çok şükür ki olmazları olduran Rabbimiz var Kün fe yekûnCanim Allah ol derse her türlü olur. Ahh o merdivenler yok mu.. çoğu zaman adet günüm geldiginde hep merdiveni cikarken adet olurum. Ben de cok korkuyorum ama mecbur iste. Sen elinden geldigince dikkat et canim Rabbim her seyin hayırlısını versin
Ewet bende sorun korunmadıgımız halde olmuyo ilk 2 sene hiç bişim yoktu sonra bi baktı doktr cikolata kisti hemen ameliyat olcaksın dedi keske olmasaydım ama oldum sonra hiç bi tedavıde yapmadı bende 2 senedir doktora gitmedim ama şimdi yine kistim var ama doktor aldırma dedi aşılama deneyelim olmazsa tüp bebek diyo bu kistte daha degişik birseymiş inş nasipte varsa olurCanim merhaba..cok yakin bir arkadaşımın da cikolata kisti vardı. Bir yil olmadi cocuklari ama asil problem esindeymis. Varikosel ameliyati oldu ve 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldi. Dr cikolata kisti bu kadar onemli degil demisti. Dogum yapti ama hala duruyo kisti. Yani olmaz diye bisey yok. Tek probleminiz kist mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?