- 23 Şubat 2015
- 324
- 408
- 53
- 48
Merhaba Kartanem Amin hepimiz için hayırlı olsun bende internetten okudum aranın 36 saat olmasi gerektiğini şaşırdım kaldım ama Dr . Öyle dedi umarım vardır bi bildiklerimerhaba hayırlı olsun aşılaman bende dün son iğnemi oldum bu gece çatlatma iğnemi olacağım salı sabahıda aşılamam var yanlız sen yarın pazartesi çatlatma iğnelerini yaptırırsan çarşamba yaptırman gerekmiyomu aşılamayı çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılıyor aşılama eğer doktorunuz salı yapacağız dediyse çatlatma iğnelerini bu gün yaptırman gerekir en son foliküllerin kaç mmdi benim cuma sabahı 14 mmdi pazara 18 20 yi bulur dedi doktorum birde ben çatlatma iğnelerimide hastanede yaptırıyorum perignil olduğu için ovitrelleyi kendin yapabiliyorsun seninki ovitrelle heralde
İnş rabbim herkese versin , 7 senedir inanki cok zor kist yumurtanın önüne geliyomuş hamile kalınmıyomus , bakalım ne olcak klomen basladım cumartesi günü salı gel dedi doktor bakalım ne olcakÇikolata kistinin hamileliğe bi engeli yok diye biliyorum hatta hamile kalabilirseniz o süreçte küçülebiliyormuş inşallah güzel haberler alırsınız. Tedaviniz hayırlı olsun.
Amin inşallah Allahım kimseyi annelik duygusuyla sınamasın inşallah gerçekten çok zor bir süreç inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahtan umut kesilmez bizim aşılama yaptırdığımız zaman 40 yaşındaki bir kadın hamilelik haberini almıştı Allahım ol desin yeterİnş rabbim herkese versin , 7 senedir inanki cok zor kist yumurtanın önüne geliyomuş hamile kalınmıyomus , bakalım ne olcak klomen basladım cumartesi günü salı gel dedi doktor bakalım ne olcak
Tabiki cok zor inş Allahım bizide secindirir ,siz ne zaman basladınız aşılamayaAmin inşallah Allahım kimseyi annelik duygusuyla sınamasın inşallah gerçekten çok zor bir süreç inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahtan umut kesilmez bizim aşılama yaptırdığımız zaman 40 yaşındaki bir kadın hamilelik haberini almıştı Allahım ol desin yeter
biz de 2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor .eşim 6 ay keçiboynuzu kürü uyguladı.daha sonra keçiboynuzu pekmezi ve evicap kullandı2 aydır da proxed plus kullanıyor başlarda hareketsizlik %80 di bu süreç sonunda hareket arttı ama ileri hızlı harekette çok büyük bi değişiklik olmadıCanim hayirli olsun asilaman. Bizde de harektsizlik var sıfır çıkıyo. 2 yıldır olmuyo ama eşimin problemini yeni öğrendik. Aşılama yaptırdık. Bugun 10.gunum. bakalim az kaldi sonuca. Hakkinizda hayirlisi olsun herhangi bir ilac veya takviye yaptiniz mi esinize
Amin inşallah ben geçen hafta cumartesi günü aşılamam yapıldı bugün 8. Günümü dolduruyorumTabiki cok zor inş Allahım bizide secindirir ,siz ne zaman basladınız aşılamaya
Canım aşılamanın yapıldığı gün sayılıyor mu benim doktorum saymadı 11 kasım da oldum benAmin inşallah ben geçen hafta cumartesi günü aşılamam yapıldı bugün 8. Günümü dolduruyorum
Aşılamanın olduğu gün sayılmıyor sanırım tatlım çünkü benim doktorumda saymadıCanım aşılamanın yapıldığı gün sayılıyor mu benim doktorum saymadı 11 kasım da oldum ben
ya benimde kafama takıldı onun için ayrıntılı yazdım sana çünkü yanlış anlamalar oluyormuş nette okumuştum öyle iyi en azından farkettin kendimmiş gibi endişe duymuştum gerçektenLady İyiki sen de dedin 36 saat sonra diye Allah'tan şüpheye kapıldim da receteme baktım çatlatma İğnesi mi bu gece 24:00 de Vurulmam gerekmis az kalsın yanlış yapacaktim Allah senden de razi olsun salı sabahi 08:00 de aşılama için eşimle hastahaneye gideceğiz İnşaAllah ikimizde iyi sonuçlar alırız iğne bana mı kaldı acaba devlet hastanesi yakın oraya mi gitsem
Bende korkuyordum acır falan diye ama hiç bişey hissetmedim klasik muayene gibi hatta doktoruma bu kadar mıydı dedim rahat ol kasma kendini canım inş hayırlısı olurAşılama yaparken acı hissediliyomu asılama olduktan sonra ilaç veriyomu doktor napmamız gerekiyo bende yeniyim doktor korkumda var ..
Allah razı olsun Kartanem Umarım bu farkedisimde fark ettirmenizde bir hayır vardır da tutar çok heyecan var ben bu igneyi de hastahaneye yaptiririmm kendime güvenim yokya benimde kafama takıldı onun için ayrıntılı yazdım sana çünkü yanlış anlamalar oluyormuş nette okumuştum öyle iyi en azından farkettin kendimmiş gibi endişe duymuştum gerçekten
İnş cnmBende korkuyordum acır falan diye ama hiç bişey hissetmedim klasik muayene gibi hatta doktoruma bu kadar mıydı dedim rahat ol kasma kendini canım inş hayırlısı olur
asilama nasil yapiliyo cok merak ediyorumCanim oncelikle asilaman hayirli olsun insallah bir an once kavusursun bebegine. Ben de gecen ay iptal edildi bugun basladim tedaviye. Puregon 300le basladim. C.tesi kontrole gidicem. Ozele gidiyorum ben canim orda doktora tam soracaktım ki kendi dedi rapor alabilirsiniz diye. Bildigim kadariyla uni.de gereken butun tahlilleri yaptırmis olman lazim. Aslinda cok teferruatli uni raporu. Yok su kadar ilac kullandi olmadi, yok esinden şu kaynakli problem olmasi gerekir falan. Internette yaziyordu sanirim.
asilama nasil yapiliyo cok merak ediyorum
mrb cnm cevabin icin tskler agri oluyor mu acaba bide pko var bende esimde de varikosel vardi ameliyt olali 3 ay oluck 20 gun sonra cok uzgunum olmayck diye cok korkuyorumCanim merhaba. Asilama cok basit bir işlem. Dr muayenesinden hiçbir farki yok. Eşinin yıkanmış kaliteli spermlerini aliyolar rahme gönderiyolar bir katater sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?