Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba Kartanem Amin hepimiz için hayırlı olsun bende internetten okudum aranın 36 saat olmasi gerektiğini şaşırdım kaldım ama Dr . Öyle dedi umarım vardır bi bildikleri birbirimizi mujdeleyebilmek ümidiyle hayırlı geceler çok çok heyecanlıyım ovitrelle evet ama gene de ben yapamam gibi geliyo kendim yapmak isterim ama cesaret yok ki

Çikolata kistinin hamileliğe bi engeli yok diye biliyorum hatta hamile kalabilirseniz o süreçte küçülebiliyormuş inşallah güzel haberler alırsınız. Tedaviniz hayırlı olsun.
İnş rabbim herkese versin , 7 senedir inanki cok zor kist yumurtanın önüne geliyomuş hamile kalınmıyomus , bakalım ne olcak klomen basladım cumartesi günü salı gel dedi doktor bakalım ne olcak

İnş rabbim herkese versin , 7 senedir inanki cok zor kist yumurtanın önüne geliyomuş hamile kalınmıyomus , bakalım ne olcak klomen basladım cumartesi günü salı gel dedi doktor bakalım ne olcak
Amin inşallah Allahım kimseyi annelik duygusuyla sınamasın inşallah gerçekten çok zor bir süreç inşallah kısa zamanda güzel haberler alırız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allahtan umut kesilmez bizim aşılama yaptırdığımız zaman 40 yaşındaki bir kadın hamilelik haberini almıştı Allahım ol desin yeter

Tabiki cok zor inş Allahım bizide secindirir ,siz ne zaman basladınız aşılamaya

biz de 2 yıldır uğraşıyoruz olmuyor .eşim 6 ay keçiboynuzu kürü uyguladı.daha sonra keçiboynuzu pekmezi ve evicap kullandı2 aydır da proxed plus kullanıyor başlarda hareketsizlik %80 di bu süreç sonunda hareket arttı ama ileri hızlı harekette çok büyük bi değişiklik olmadı

Lady İyiki sen de dedin 36 saat sonra diye Allah'tan şüpheye kapıldim da receteme baktım çatlatma İğnesi mi bu gece 24:00 de Vurulmam gerekmis az kalsın yanlış yapacaktim Allah senden de razi olsun salı sabahi 08:00 de aşılama için eşimle hastahaneye gideceğiz İnşaAllah ikimizde iyi sonuçlar alırız iğne bana mı kaldı acaba devlet hastanesi yakın oraya mi gitsem

Aşılama yaparken acı hissediliyomu asılama olduktan sonra ilaç veriyomu doktor napmamız gerekiyo bende yeniyim doktor korkumda var ..

ya benimde kafama takıldı onun için ayrıntılı yazdım sana çünkü yanlış anlamalar oluyormuş nette okumuştum öyle iyi en azından farkettin kendimmiş gibi endişe duymuştum gerçekten

Aşılama yaparken acı hissediliyomu asılama olduktan sonra ilaç veriyomu doktor napmamız gerekiyo bende yeniyim doktor korkumda var ..
Bende korkuyordum acır falan diye ama hiç bişey hissetmedim klasik muayene gibi hatta doktoruma bu kadar mıydı dedim rahat ol kasma kendini canım inş hayırlısı olur

ya benimde kafama takıldı onun için ayrıntılı yazdım sana çünkü yanlış anlamalar oluyormuş nette okumuştum öyle iyi en azından farkettin kendimmiş gibi endişe duymuştum gerçekten
Allah razı olsun Kartanem Umarım bu farkedisimde fark ettirmenizde bir hayır vardır da tutar çok heyecan var ben bu igneyi de hastahaneye yaptiririmm kendime güvenim yok

asilama nasil yapiliyo cok merak ediyorum

Kızlar test günü yaklaştıkça Zaman geçmez oldu çok fazla uğramıyorum kafama takmamak için ama ne kadar başarılıyım bu konuda tartışılır müjdeli haber yok mu daha kimsede bizede umut olsun güzel haberler gelsin de

Canim merhaba. Asilama cok basit bir işlem. Dr muayenesinden hiçbir farki yok. Eşinin yıkanmış kaliteli spermlerini aliyolar rahme gönderiyolar bir katater sayesinde.
mrb cnm cevabin icin tskler agri oluyor mu acaba bide pko var bende esimde de varikosel vardi ameliyt olali 3 ay oluck 20 gun sonra cok uzgunum olmayck diye cok korkuyorum

Kızlar çok çok çok şükür çatlatma ignemi yaptım kendim yaptım Ayy çok mutluyum salı günü aşılama var çok heyecanlıyım Allah hiç birimizin çabasını boşa çıkarmasın dilerim Amin hayırlı geceler anne adayları ve anneler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…